Jump to content

Ce radio CD sa imi cumpar?


Danye
 Share

Postare recomandată

Buna. Am si eu nevoie de un sfat. Urmeaza sa-mi soseasca Fabia in 2 saptamani si nu stiu ce casetofon sa cumpar pentru ea, deoarece nu il are in standard si am comandat si 4 difuzoare suplimentare. Ma poate ajuta cineva?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ce se doreste de la viitorul H.U., care este bugetul alocat ?

Plaja de optiuni este f. vasta. Dar daca ar fi sa consider ad literam cele scrise nu as mai recomanda vreun casetofon auto, totusi un radiocd nu ar fi mai indicat ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ba da, este mai indicat. Nu m-am exprimat foarte bine. Ideea este ca nu stiu ce specificatii sa aiba deoarece mi s-a spus ca imi trebuie unul care sa nu scoata mai mult de 20w , iar in magazine mi se spune ca nu se gaseste asa ceva iar eu nu stiu putere suporta boxele din dotare + difuzoarele suplimentare ( care sunt tweetere ). Ma intereseaza practic specificatiile radio cd-ului cu care vine echipata masina ( alta decat asta a mea :) )

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@danye .. in situatia ta am fost/sunt si eu .. nu stiam efectiv ce anume sa cumpar ptr fabia, dar m-am hotarat intr-un final .. sa fie Pioneer !

Ce spuneai tu cu 20w .. cam toate au asa, puterea de pe specificatii e MAX power .. 4 x 50, real e cam 4 x 27 din cate stiu eu, un mp3 player bun ar fi DEH P4800MP sau P6800MP, bineinteles depinde de buget :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca imi iau de 45w si dau la maxim, nu se ard boxele?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

boxele in general nu se ard de la puterea care intra in ele (fac exceptzie cateva cazuri extreme)

ele se ard de la DISTORSIUNI.

cu alte cuvinte singurul mod in care reusesti sa iti arzi boxele - aici discutam de un sistem fara amplificator separat, sunetul fiind amplificat doar de HU, desi cam acelasi lucru este si in cazul in care ai si un amplificator - (in principal tweeterele se duc cel mai repede - sau se dezlipeste membrana difuzorului de medii/bass-in cazul in care ai niste difuzoare slabe calitativ) este sa cumperi un HU (head unit) care are o calitate proasta a sunetului(fidelitate extrem de mica) sau in cazul in care cumperi un HU bun sa dai volumul foarte aproape de maxim - caz in care apar inevitabil distorsiunile

tocmai din acest motiv HU Hi-Fi (High Fidelity) sunt scumpe :)

bafta la cumparaturi!!!

p.s. Nu te zgarci la bani... Un HU calitativ chiar daca este mai scump este o investitie extrem de buna comparativ cu un HU chilipir

Modificat de c0sta
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sony Xpload - eftin dar se aude to ieftin.

Recomand mai bine ceva din gama Alpine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!