Jump to content

Sfat achizitie GTI Mk1

jorjh
 Share

Postare recomandată

Urmeaza sa merg sa vad un GTI Mk1 din 1983, motor de 1600. La caroserie stiu la ce ar trebui sa verific sa fie ok, ideea e ca singurul motor pe care il stiu bine e cel de 1.1 pe care il am. La ce ar trebui sa ma uit, ce probleme tind sa apara in timp la motoarele de gti?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

probleme...

mandria posesorului de a detine asa ceva?

verifica-i seria motor si daca e EG... :icon_thumleft:

Link către comentariu

Am vazut masina, din pacate era motorul de 1.6 pe carburator. Era anuntul pus aiurea. Cautarea continua..

Link către comentariu

Ala din Oradea ? 1500 euroi ? Cum se prezenta in general masina ( daca era vorba de aceeasi ) ?

Link către comentariu

Nu, era vorba de o masina din Alba. 

Link către comentariu

• 1 month later...

salutare ..am achizitionat de curand un g2 de la un prieten dar are motorul defect irecuperabil..intrebarea mea este daca a.si putea monta un motor si cutie de golf 3 pe injectie si daca trebuie modificari la partea electrica?

Link către comentariu

daca golful tau este dupa 88 adica are instalatie electrica ce2 se poate pune si nu trebuie facuta nici o modificare.se ia motorul cu instalatia electrica aferenta si se monteaza.

si depinde cum e cutia de golf 3,daca e cu timonerie ca la golf 2 si cablu ambreiaj e plug and play ,daca e cu timonerie cu cabluri si ambreiaj hidraulic trebuie luata si timoneria de golf3 iar la ambreiaj trebuie facuta o gaura pe caroserie in locul unde vine montat pistonasul de la pedala de ambreiaj si de preferat pedale de seat toledo (92-98) sau passat (89-95).

Link către comentariu

este din 86...cam ce modificari ar trebui aduse?o sa caut varianta cea mai simpla de motor+cutie cu minimul de modificari...sau care ar fi cea mai buna varianta???

Link către comentariu

pai daca e din 86 inseamna ca este ce1 si atunci este mai complicat.iti trebuie o instalatie completa de golf 2 ce2 de interior,panou sigurante ce2 .e un pic de lucru dar se poate face.

Link către comentariu

in ce consta diferenta dintre ce1 si ce2? cum imi pot recunoaste tipul de instalatie de pe masina?

Link către comentariu

pai daca e ce1 ai manetele de la stergatoare si semnalizare subtiri iar avaria o ai langa dezaburire nu pe manete.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!