Jump to content

Passat CC 2011


CosminBalan26

Postare recomandată

CosminBalan26

Salutare tuturor. Dupa putin mai bine de un an , am zis sa prezint si eu masina mea.

Este vorba despre un Passat CC 2011 cel cu interiorul restilizat, cu ceasul analog, achitizionat in 02.2014 de la un parc auto din galati.In momentul achizitiei masina avea aproximativ 46.000km verificati, iar acum detine 66.000km fara nicio problema, doar revizie motor si cutie.

Ca dotari masina se poate lauda cu:

-DSG si 170 CP,

-suspensie adaptiva

-senzori parcare si roti

-sistem start stop,

-comenzi pe volan

-padele

-geamuri ionizate(cred ca asa se zice) pe spate

-bixenon adaptiv

-keyless go

-incalzire in scaune

-Rns510

-interior din piele neagra integral

-pachet 5 locuri

-Pilot automat

-Jante 18" Interlagos

Masina nu este "mega full extra option" , dar in opinia mea are cam tot ce este "must have". Singurul regret in materie de dotari ,este trapa 8-> , care chiar daca nu are utilitate mare , a fost o nebunie de a mea , pe care din pacate nu am reusit sa o obtin.

Masina merge si trage foarte bine , cutia este fenomenala, este adevarat ca este singurul tip de cutie automata condus pana in momentul de fata, deci nu am un criteriu personal de comparatie.

Si cateva poze :D :

http://postimg.org/image/yeuncron9/

http://postimg.org/image/vj3c531gb/

http://postimg.org/image/iw0x8al95/

http://postimg.org/image/6ntmsx6s1/

http://postimg.org/image/y3pfkdqjv/

http://postimg.org/image/52uy1xrbx/

http://postimg.org/image/w052h45oh/

http://postimg.org/image/eadmokbex/

http://postimg.org/image/4tr9jofr7/

http://postimg.org/image/3meh3gqtl/

Modificat de CosminBalan26
Link către comentariu
Dan Treisprezece

Frumos interiorul, mai ales scaunele!

Cum ti se par jantele pe 18 ca si confort?

Cum adica pachet 5 locuri?

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
CosminBalan26

Pachet 5 locuri , adica masina are 3 locuri in spate, fata de cum vine clasic cu 2 locuri in spate + locul acela de depozitare.

Cat despre confortul jantelor pe 18, se simt marea majoritate a denivelarilor , de gropi numai zic , se aude foarte urat cand dai in una si ai viteza peste 30-40km/h. Daca pui suspensia pe modul Sport, simti aproape  orice imperfectiune , am primit astfel de reclamatii de la pasageri. Pe modul confort insa este foarte ok la drum lung, uneori chiar ai senzatia de "barca". Per total confortul este multumitor , atat timp cat iti "pasa " si de masina si incerci sa eviti capcanele drumurilor.

Link către comentariu

Foarte frumoasa si dotata! Sa te poarte cu placere si fara evenimente.. Se poate spune si pretul de achizitie?

Link către comentariu
CosminBalan26

Masina a costat 18.000€ fara inmatriculare si toate cele.

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos !

 

este foarte frumoasa !

 

Trapa... din pacate este o optiune destul de rara.... sa gasesti o masina buna si sa aibe si trapa.... la noroc

Link către comentariu
CosminBalan26

Cele mai multe masini cu trapa sunt cele negre , din ce am observat eu, si eu am fost chitit pe masina alba , dar ne descurcam si fara, cum zicea cineva: un lucru in minus care se poate defecta.

Link către comentariu
lambda_dryver

Sa o stapanesti sanatos, cu intarziere! :))

Arata foarte, foarte bine masina si, cum spuneai si tu, are dotări utile si bine-alese! Sa te bucuri de ea multi kilometri si update-uri dese aici, pe topic :D.

Legat de comfort si jante pe 18", CC-ul oricum vine cu o suspensie ceva mai rigida, astfel simțindu-se destul de puternic gropile in habitaclu si dând senzatia ca "se rupe ceva" la fiecare capac de canal sau "capcana" (cum ai zis tu)... Din pacate, dimensiunile si forma caroseriei masinii o fac sa fie destul de supra-viratoare, dând senzatia de "bărcuță" :)). Ca mențiune, DCC-ul orientează masina mai spre comfort, fiind un compromis intre acesta si sportivitate... Suspensia non-adaptiva, stock, este ceva mai rigida (si mai ieftina!! :D).

Modificat de lambda_dryver
Link către comentariu
CosminBalan26

Pana acum ,ca modificari nu am facut decat sa montez lumini cu logo vw in usile din fata.Ca planuri de viitor as dori sa montez drl pe luminile de zi sau drl duble in locul semnalizarilor pe fata si leduri la placuta de numar(daca stie cnv o recomandare in oricare din cele 3 cazuri mentionate sunt binevenite, fara sa dea eroare in bord sau drl duble sa crape la prima iarna,schimbare brusca de temperatura).De asemenea cochetez si cu gandul la kit r-line exterior si chiar si volanul care,personal, mi se pare exceptional. In timp poate reusim si astea,pt inceput sunt in cautare de drl si nebunii de acest tip.

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos! Daca gasesti leduri pentru nr sau cele p21w de pe drl fara eroare sa anunti si tu :) Eu am comandat de pe ebay pentru nr leduri canbus dar tot imi dau eroare. As risca sa comand si niste p21w dar imi e sa nu dea eroare.

Link către comentariu
lambda_dryver

Eu am gasit aici, pe forum, lumini pentru numar cu leduri integrate si nu dau eroare! Tot pe forum se gasesc si beco-leduri care nu dau eroare, dar calitativ si a durata de viata, sunt net mai slabe.

Pentru DRL, eu caut de mai bine de 2 ani ceva fara eroare si inca nu am gasit! Ar fi o varianta care consuma 30W/bec, dar nu am nicio garantie ca nu dau eroare, nu-s deloc ieftine si ma gandesc ca vor fi aproape la fel de puternice ca xenoanele! :)). Mai prospectăm...

Legat de DRL-urile din semnal, eu am facut ceva custom la un coleg de forum, acum cam 2 ani si se vad bine, nu am avut probleme cu Politia/RAR si arata genial. Totusi, sunt cam scumpe si variantele pe China sunt considerabil mai ieftine, avand si avantajul ca vin cu oglinda pe fiecare led si se vad mai puternic. Acum, ramane la alegerea ta :P.

Modificat de lambda_dryver
Link către comentariu

Cele mai multe masini cu trapa sunt cele negre , din ce am observat eu, si eu am fost chitit pe masina alba , dar ne descurcam si fara, cum zicea cineva: un lucru in minus care se poate defecta.

 

Nush,dar trapa mi se pare ca sta cel mai frumos pe o masina alba si culoarea trapei sa fie neagra....sta PREA FRUMOS pe orice masina!

 

Frumoasa masina!Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

 Frumoasa masina. Bun venit in club.

Legat de trapa, nu stiu cat de utila e, pentru ca nu se deschide, doar se ridica vreo 5-6 cm in partea din spate. Eu o folosesc doar cand e cald afara si atunci o deschid ca sa iasa din caldura.

Ai ceva suspensie AM, ca vad ca e mai lasata de spate putin?

Link către comentariu

Salut !

 

Cred ca te-am zarit zilele astea prin oras :)

 

Felicitari arata foarte bine masina, cat mai multi km fara probleme !

Link către comentariu
CosminBalan26

@Adrian80- Plecam in concediu si masina era burdusita de bagaje , si 2 oameni in spate , nu e alta suspensie :D

@Laur- Multumesc mult, in BR sigur numai zarit, ,sunt plecat de o luna , si ajung tocmai de Paste, probabil alta, ca sunt destule acolo .:))

Link către comentariu

Mda...atunci mai sunt 2 albe :))

Sunt destule si un prieten a avut una aceeasi motorizare dar fara DSG.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Ca tot a fost frumos zilele astea afara , o mica spalare exterior si un tratament pt piele aplicat nu strica :D.

Si cateva poze : http://tinypic.com/view.php?pic=dqkbc4&s=8#.VTOpcI5jLNI

                             http://oi62.tinypic.com/333ep7k.jpg

                               http://tinypic.com/view.php?pic=11b45rn&s=8#.VTOq_o5jLNI

Link către comentariu
  • 9 months later...

S-a astermut praful aici. Masina se comporta in continuare foarte bine, aproximativ 80k km. . Astept primavara, pentru a schimba bucsele(multumiri CNADNR) si  pentru a mai curata interiorul. Si o poza cu incaltarile de iarna ,care se comporta bine, fiind si mai comfortabile , http://postimg.org/image/ov1ht3tcz/

Link către comentariu

Abia luasem jantele de iarna ,care provin de pe un Audi A3, si pusesem capacelele de Audi. Intre timp am reusit sa pun altele cu VW  :-).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!