Jump to content

Probleme ulei

yary
 Share

Postare recomandată

Salut! Am o problema..... Pe busonul pe unde se baga uleiul in motor s-a format un fel de spuma , mazga sau ce este ea..... In masina este Aral 10w40.Asta inseamna apa in ulei sau pote sa facut condens ? Mersi!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

gctinvalentin

vezi nivelul de antigel unde este....

Link către comentariu

Ori e condens ori antigel in ulei.dar daca zici mazga verifica nivelul de antigel si termoflotul. Garnitura de chiulasa crapa mai greu.

Link către comentariu

Ce termoflot la benzinar fratioare ?

Pot fi multe cauze : condens, apa in ulei, amestec de uleiuri, ulei prost sau depasit ca si uzura.

Link către comentariu

Sau epurator care nu-si mai face treaba.

Link către comentariu

Iti apare mazga imediat dupa ce schimbi uleiul?

Situatia mea:

Aveam spuma pe busonul pe ulei dar parca nu era asa multa. Am schimbat uleiul deoarece avea 10k km. Dupa 200 km era la loc spuma.

Diagnostic... antigel in ulei, nu foarte mult.

Reparatia: garnitura de chiulasa era ok dar unul dintre inelele garnitura de Cu dintre camasi si bloc motor a fost sifonat/gresit pus si se prelingea antigel cann crestea presiunea.

Link către comentariu

E benzinar ? Scz pe telefon nu-mi arata masina iar eu aveam impresia ca e aria tdi

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!