Jump to content

Octavia 3 1.8 TSI

GEOge

Postare recomandată

Salutare, vroiam sa va prezint noua achizitie. Dupa 8 ani de condus al meu Leon 1p 1.9 TDI de care am fost si sunt in continuare extrem de multumit a venit vremea pentru un motor pe benzina. Pe scurt, azi am lansat comanda pentru o Skoda Octavia 1.8 tsi elegance manuala cu urmatoarele dotari :

Culoare Metal Grey

CleverPack Elegance  - Faruri Bi-Xenon, Adaptive Frontlight System, controlul dinamic al unghiului  de iluminare, instalatie spalare faruri, Day Light cu tehnologie LED  - Scaune fata incalzite

Pachet Design Elegance  - scaune fata sport cu tapiterie specifica (cusatura rosie), - ornamente praguri interioare  - banda decorativa crom pentru geamurile laterale

Driving Mode Selection  

Duze stropitoare parbriz incalzite

Iluminare spatiu pentru picioare fata/spate

Jante aliaj usor Teron 17 inch

Parbriz incalzit  

Pregatire GSM Confort cu Bluetooth si comanda vocala

Proiectoare de ceata fumurii fara cornering

Roata de rezerva de uz temporar  

Senzori parcare spate

Set plase in compartiment portbagaj  

Simply Clever  

Sistem de navigatie Columbus

Sound System Canton  

Stergator luneta

Volan multifunctional (comenzi radio si telefon) in 3 spite imbracat in piele incl. pachet sumar  piele (schimbator viteze, maneta frana de mana) 

Alegerea motorului am facut-o dupa ce am citit aproape tot ce am gasit online despre motorizarile pe benzina de generatie noua de la vag, (motorina nu a intrat in calcul deoarece fac doar 8-9k km pe an). Nu am putut gasi un model de test pe care sa il conduc efectiv (nu este disponibil la test drive motorul asta nici pe noul A3, nici pe Leon nici pe Octavia), am ales cu inima, dar ceva imi spune ca nu voi fi dezamagit. Am condus doar modelul 1.4 tsi care mi-a placut destul de mult, surprinzator de rapid. As mai fi vrut sa adaug in lista de optionale si suspensia sport dar aceasta nu mai este disponibila, cel putin deocamdata. Acum am "doar" 14-16 saptamani de asteptat, timp in care vreau sa ma interesez de unde sa comand black pack pt ea (carcase oglinzi si grila radiator negre). Pretul... cel de lista 25.400 euro dupa aplicarea discounturilor aferente celor 2 pachete (clever si design). Dupa negocieri masina a iesit la putin sub 23.000, ceea ce consider un pret bunicel din care mai pot scadea daca incepe programul Rabla la timp (am o vechitura de dacie pe care nu am cui s-o dau, nu mai merge de ani de zile). Acestea fiind zise am si o rugaminte... imi poate spune cineva de unde sa comand black pack ?   :)

Link către comentariu

Le poti vopsi, sau le poti comanda. (combinatie de pe milotec si/sau superskoda de exemplu) - poti desigur si folie etc...

http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-III/Octavia-III-RS-BLACK-mirror-shell-replacement-orig-Skoda-Autoas

http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-III/Octavia-III-BLACK-MAGIC-grille-frame-from-Octavia-III-RS- aici va trebui o mana indemanatica pentru montaj, daca nu vrei sa rupi frame-ul original

Rabdare usoara - am acelasi interior si consola centrala, te vei indragosti de el ;) - ma refer la sistem de navi + volan + scaune

Link către comentariu

Asa o sa iti arate masina (jante + culoare):

post-141858-0-94699600-1426701854_thumb.

Modificat de Frnm
Link către comentariu

eu am riscat putin cu aceasta culoare (nu o vazusem live), dar am avut o surpriza placuta.

Link către comentariu

Jurnalul de bord se deschide DUPA ce masina sta in fata casei, nu inainte. Topicul se inchide, urmand a fi redeschis la cererea initiatorului atunci cand va tine cheile in mana.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!