Jump to content

Golf 6 - Zgomot frane

ShadoWzZ
 Share

Postare recomandată

Salut.

De o saptamana am observat un zgomot nou care poate poate fi trecut cu vederea.

Ca sa pictez o imagine a circumstantei in care se reproduce ar fi ceva de genul :

Se merge incet , 5 km/h ... si se franeaza PUTERNIC !

In acel moment , dupa oprirea masinii , se aude un clancanit metalic ( ca si cum ai avea ceva in portbagaj si vine peste tine pe franare , ca exemplu ) din zona unei roti de pe spate.

La franare lina nu se aude nimic ... 

Am sa fac si un filmulet dar pana atunci daca are cineva idee ce ar putea fi ....

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai vezi ce ai prin portbagaj , pe sub mocheta, la roata de rezerva, in buzunarele laterale, etc

Link către comentariu

Combustibilul din rezervor

Link către comentariu

Rezolvat problema ... cu ocazia asta am inlocuit si un brat ca avea bucsele terminate.... dar problema cu zgomotul nu avea nici o treaba cu bratul sau bucsa...... anulatorul de bec ars a cazut intre bara spate si protectia metalica :)) yeah .. joke on me :))

Link către comentariu

deci tot "bagaj"

Link către comentariu

Despre ce anulator de bec este vorba? Aceeași chestie am avut-o si eu zilele trecute dar zgomotul se auzea in fata, toasta stânga. Oare de ce?

Link către comentariu

Becurile care ilumineaza numarul le-am inlocuit cu becuri led si pentru a evita eroarea de bec ars ele vin si cu niste anulatoare care de obicei sunt niste cutiute dreptunghiulare care trebuie ascunse prin zona ledurilor la care se conecteaza. Nu cred ca e vorba de acelasi lucru la tine.

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare! Intampin o problema cu noua achizitie, un golf 6 variant. De fiecare data cand masina este oprita, inclinata si ridic piciorul de pe frana, aceasta ramane blocata pentru cateva secunde. Este un feature al ei sau imi raman etrierele blocate. In mers masina nu merge infranata.

Link către comentariu

It's a feature, not a bug.

Hill Hold Control - google it.

Modificat de Dolfin
Link către comentariu

Evrikaa, super tare functionalitatea, mai ales pentru neveste.

Link către comentariu

• 9 months later...

Salutare, tot Golf 6 Variant am,si m-am speriat prima oara cand a ramas blocata masina la deal. E un feature foarte folositor.

Eu am o problema pentru care nu am gasit pana acum raspuns. Sper sa postez unde trebuie.

Cand pun frana brusc se aude o trosnitura ca si cum s-ar torsonia o bucata de fier sub masina si imediat dupa plecare, daca plec mai brusc, se aude ca si cum s-ar detorsiona. 

O seara buna va doresc!

Link către comentariu

• 4 weeks later...
On 2/17/2016 at 6:46 PM, anonim313 said:

Salutare, tot Golf 6 Variant am,si m-am speriat prima oara cand a ramas blocata masina la deal. E un feature foarte folositor.

Eu am o problema pentru care nu am gasit pana acum raspuns. Sper sa postez unde trebuie.

Cand pun frana brusc se aude o trosnitura ca si cum s-ar torsonia o bucata de fier sub masina si imediat dupa plecare, daca plec mai brusc, se aude ca si cum s-ar detorsiona. 

O seara buna va doresc!

Buna ziua,

Revin...dupa cateva cautari pe net s-ar zice ca trosnitura de sub masina ar fi ori de la scaun care are un surub mai slab ori de la sasiu care are cateva suruburi subdimensionate pentru Golf 5,6 si 7.

La sfarsitul lunii o sa ma duc in service si o sa revin cu detalii.

Am gasit pe net despre asta cautand: Subframe clunking, creaking

https://www.youtube.com/watch?v=WKIX49vF0AQ

Link către comentariu

Salut, am si eu o intrebare. De curand am schimbat placutele si discurile pe spate (abia daca am parcurs cu ele vreo 300 km). La franare (uneori) aud un fluerat pe spate ca si cum s-ar fi tocit placutele. E ceva normal ? 

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut,

Revin cu problema rezolvata. Zgomotul/pocnitura/trosnitura care se auzea la frane si plecari bruste era de la cateva suruburi slabite de la sasiu. Filmuletul urmator descrie exact problema:

O zi faina!

Link către comentariu

• 2 years later...

Salutare, am si eu o problema la care nu gasesc raspunsuri la un golf VI,  de cand am cumparat masina tot se aude un fluierat de la roti, am mers am schimbat discurile fata-spate + placutele de frana ATE, dupa care aceeasi problema, aceleasi fluieraturi. M-am gandit ca ar fi problema placutele, le-am dat jos si am pus TRV, problema e la fel, le am dat jos si am pus cele mai ieftine placute de frana dar fara nici un sens pentru ca fluiera la fel foarte tare (daca apas putin pedala de frana fluieraturile inceteaza). A mai patit cineva? care sa fie oare problema? Multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!