Jump to content

Vw Bora 4motion 2.8i v6 204hp - presiune pe creier

C.T.C.

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Multumesc frumos, in urma rugamintii mele am primit multe mesaje de la baieti .. Astazi sun si am sa ma programez 

Berea o dau la intalnire cand se va face.. app, nu am mai fost de cand aveam g2 :)

post-2262-0-47971200-1431666503_thumb.jp  in poza asta masina avea prelungire v6, inainte sa o cumpar  a fost data jos de pe masina si pus una stock  :blink:

Modificat de C.T.C.
Link către comentariu
  • Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• C.T.C.

81

• bgd_b92

13

• mad_kat

8

• Muraru Dan

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

eu tare sunt curios daca masina ta a avut si xenon de fabrica...ai buton de dat in jos si in sus la faruri?sau doar cel de reducere a intensitatii luminii in bord?

Link către comentariu

NU a avut xenon.

ce e aşa mare surpriză că o maşina v6 a venit din fabrică cu fusta v5/6!?  :sly:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Multumesc celor ce mi-au lasat mesaje sa sun la service sau baieti care au mai schimbat pe la Hladex cate ceva, insa din 4 cati au fost.. NICI UNUL nu se pricepe. Singurul care a fost haios in toata povestea, baiatul cu service deschis acum ceva timp.. mi-a explicat frumos ca trebuie sa ma duc cu masina sa vada mecanicul despre ce este vorba. I-am explicat ca nu ma duc doar sa vada cum arata HALDEX'ul si sa-mi spuna trist ca nu poate face nimic, asa ca i-am dat VIN 'ul sa verifice.

Am revenit cu telefon, mi-a spus ca nu are cheia de filtru (care este ciudata prin constructie) si ca nu i se ofera FACTURA la ea daca o ia de pe net. 

O cheie care costa 80 - 100 ron ..

Din pacate cu toata bunavointa mea de a-i explica simplu ca daca o cumpara, investitia si-o scoate in secunda 2 cu banii de la mine a fost de neinduplecat :))) Mecanici.ro ceva de genul

Unul a zis sa-i dau VIN'ul si ca ma suna sa-mi spuna ce am de facut.. si acum astept telefonul, iar alta persoana mi-a spus sa-l sun intr-o ora si dupa trecerea celor 60 de minute avea telefonul INCHIS!!

Multumesc frumos tuturor, am sa ma descurc eu in cele din urma 

eu tare sunt curios daca masina ta a avut si xenon de fabrica...ai buton de dat in jos si in sus la faruri?sau doar cel de reducere a intensitatii luminii in bord?

Nu am bagat de seama sincer, am sa ma uit si iti spun 

NU a avut xenon.

ce e aşa mare surpriză că o maşina v6 a venit din fabrică cu fusta v5/6!?  :sly:

Sunt destul de rare aceste prelungiri, iar faptul ca nu se gasesc decat pe original la un pret foarte mare reprezinta o surpriza pentru mine   :)

Dar fac eu rost de ea :P

Modificat de C.T.C.
Link către comentariu

Salutare! Arata foarte bine masina .sa te bucuri de ea. am vazut masina pe la capatul liniei 14. Suntem venici de zone ?

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!