Jump to content

Vw Bora 4motion 2.8i v6 204hp - presiune pe creier

C.T.C.

Postare recomandată

Evident ca am vazut pretul, sunt oricum mai ieftine decat cele OEM ( unul costa in jur de 800 lei). Ti-am atras atentia asupra arcurilor pe care urmeaza sa le montezi, pentru ca daca vor cobori garda prea mult, te vei lovi de problema asta. Speciale sunt toate, pentru ca nu poti monta alte arcuri decat pentru tractiune integrala. Nu trebuie neaparat sa tragi remorca dupa tine, e suficient sa fie 4 persoane in masina si cu o garda la sol prea mica, vei avea problema de care ti-am spus. 

Link către comentariu
  • Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• C.T.C.

81

• bgd_b92

13

• mad_kat

8

• Muraru Dan

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ai dreptate, drumuri de cate 4 vor fi mai ales vara aceasta.. iar uzura in caz contrar va fi prezenta pentru ca se vor face cateva sute de km la un drum ..si cu siguranta si la toamna /iarna pe drumuri mai putin accesibile cu zapada, noroi etc...

Voi schimba doar arcurile de pe spate stock, pentru ca in caz contrar mi-ar trebui o suspensie reglabila si bugetul este depasit deocamdata. Am gasit la Baia Mare o firma care se ocupa cu importul de accesorii sport si imi poate aduce pe comanda arcuri sport 30 /30 la pretul de 485 ron . 

Ma hotarasc si va anunt ce decizie am luat, dar iau in calcul si varianta drumurilor 

Modificat de C.T.C.
Link către comentariu

Cateva poze de astazi spalata si aranjata..

Stie cineva maximul de gradatie admis LEGAL la folie (pentru geamurile de pe fata? Vreau sa pun mai mult pentru lovituri, spargeri si in general pentru protectie laterala stiindu-se ca o lovitura opreste spargerea geamului daca ai folie

post-2262-0-61352300-1429960652_thumb.jp

post-2262-0-35852100-1429960659_thumb.jp

post-2262-0-67557500-1429960664_thumb.jp

post-2262-0-51756000-1429960669_thumb.jp

post-2262-0-11807200-1429960674_thumb.jp

Modificat de C.T.C.
Link către comentariu

Din pacate limita este deja pe geamuri , ele nefiind 100% transparente . Orice folie ai pune acum pe fata este ilegala si tine doar de noroc si de eventualele "pile"

Link către comentariu

Trebuie sa ai minim 70% transparenta. 

Cum a spus si colegul mai sus, geamurile nu au 100% transparenta din fabrica, insa nu stiu care e procentul.

Cred ca exista si folie aproape de 100% transparenta, insa cred ca se poate autoriza si cea de 21% opacitate(adica 79% transparenta).

Link către comentariu

Multumesc frumos baieti, curand voi pune si pe geamurile fata . Nu tin neaparat sa fie inchise, insa o tenta ar fi ok, dar daca nu se poate?

Macar pentru efractie sau eventualele lovituri

Am gasit asta pe un site de specialitate si spune ca :

Geamurile aflate în câmpul de vizibilitate principal al conducătorului auto trebuie să asigure o transparenţă de cel puţin 75% pentru parbriz, respectiv 70 % pentru restul geamurilor
Câmpul de vizibilitate principal al vehiculului este format din parbriz, geamurile laterale faţă şi luneta.
În cazul în care vehiculul este dotat şi cu oglindă laterală dreapta, luneta nu mai face parte din câmpul principal de vizibilitate.

post-2262-0-94571300-1429966782_thumb.jp diferenta este clara fata de geamurile spate

Modificat de C.T.C.
Link către comentariu

Baieti., ce parere aveti despre aceste inele RIM RINGS ?? In afara de rolul care il au de fapt si anume protectia jantelor, oare este necesar sa ai asa ceva pe masina? Sportiv dau ok, protectie exista... si din cate am inteles vin in cateva nuante de culori, deci totul pe culoarea preferata

Ma gandesc sa-mi comand un set .. Mai are cineva pe acest forum? Ce ati auzit de ele? :winter:

De instalat este destul de usor, trebuie doar respectate cateva reguli simple 

post-2262-0-98106000-1430210991_thumb.jp

post-2262-0-69498400-1430210997_thumb.jp

post-2262-0-01168000-1430211132_thumb.jp

post-2262-0-89544700-1430211145_thumb.jp

Modificat de C.T.C.
Link către comentariu

230 lei 4 plastoce ? :O eu nu as lua asa ceva, prefer aspectul cat mai clean si oem ; daca nu te simti in stare sa ai grija de jante, ia cauciucuri cu protectie.

Link către comentariu

Problema este ca jantele le-am luat julite pe margini, nu ca nu as avea eu grija.. 2 din ele sunt destul de vizibil, dar..era doar o idee. Am vazut pe o Skoda Fabia Rs si mi-au placut cum dadeau pe masina

Acum, ai si tu dreptate.. insa nu sunt bani multi, daca ne gandim cat am putea da sa le reparam :)

Insa si cauciucurile cu protectie nu sunt deloc ieftine

Modificat de C.T.C.
Link către comentariu

Cat? Dai 500 si le faci ca noi…asa doar maschezi defectul :) daca iti place acel rosu ia-ti ; dar nu vad sa se potriveasca cu ceva de pe masina ; plus ca imi par si jantele putin mai mici, dar poate e doar parerea mea :)

Link către comentariu

Decat sa dai bani pe prostiile alea mai bine fa revizia la Haldex.

Link către comentariu

Decat sa dai bani pe prostiile alea mai bine fa revizia la Haldex.

asa voi face, ca de cand ziccc 

Link către comentariu

Vroba lui bgd. Daca vrei sa ai jantele frumoase, repara-le. Nu merita chiciul ala.

Sunt in Bucuresti firme specializate ce-ti incarca ciobiturile cu sudura, le polizeaza, apoi le vopsesc in camp electrostatic si ies niste jante noi noute.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Salut baieti..

Astazi la trecerea peste un limitator de viteza, am observat ca masina este destul de rigida pe fata lucru ce m-a facut sa ma uit cu atentie la arcuri. Neavand ce sa vad decat o "serie" prevazuta cu buline, am zis sa fac o poza si sa va intreb daca stiti mai exact ce inseamna. Repet, masina este rigida pe fata si daca apas pe aripa nu face balans nici macar o data.

Apas si revine in pozitia de baza 

Am cautat si pe forum, insa majoritatea nu stiu care este semnificatia dar se pare ca exista si tabele cu diverse culori si amestecuri de buline insa informatia este oarecum interpretata gresit din lipsa cunostintelor.  Am rasfoit si ETKA insa fara folos, nu reusesc sa mi dau seama

Atasez poza cu ceea ce am eu pe masina 

post-2262-0-64741100-1430655212_thumb.jp

Modificat de C.T.C.
Link către comentariu

Stiti ceva? Se potriveste aceasta mica prelungire la mine ? Tipul mi-a garantat 100% ca merge 

post-2262-0-29043700-1430818735_thumb.jp

post-2262-0-96473200-1430818740_thumb.jp

Link către comentariu

se potriveste.

e buza de cupra, se vand cu 150 lei.

Link către comentariu

165 este noua la dealer, cel putin la Seat unde am intreba eu.

Codul este 1ML 805 903 - pentru montaj si poze cauta cupra lip ( gasesti poze chiar cu ea pe bora )

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Ehh, treaba buna insa mai am o nelamurire. As vrea sa o pun in prelungirea stock care o am acum pe bara, cea de Bora.

Asta inseamna ca nu mai investesc in fustita de v6 si va veni direct asa..

merita? sau va trebui sa caut si fustita ?? 

va arata cam asa pe stock 

post-2262-0-86140000-1430837364_thumb.jp

Modificat de C.T.C.
Link către comentariu

Sincer nu as pune asa ceva pe prelungirea stock, arata ca naiba din punctul meu de vedere. Ori normal ori de V6 e parerea mea.

Link către comentariu

De acord cu @flaviusmaff. Decat 150 pe lip-ul de Cupra, mai bine 190 pe prelungirea de V6. 

Link către comentariu

De acord cu @flaviusmaff. Decat 150 pe lip-ul de Cupra, mai bine 190 pe prelungirea de V6. 

Unde gasesc prelungire la banii astia? 

Link către comentariu

Prelungire la banii astia ma tenteaza si pe mine... :)

Link către comentariu

Cum am spus si pe privat, era un anunt pe olx la pretul asta acum ceva vreme dar a disparut. Daca noua e 300 lei, probabil se invarte pe la 200 una SH. Depinde de abilitatile de negociere ale fiecaruia.  :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!