Jump to content

Masina mea POLO 6N2 1.0

AM Customs

Postare recomandată

Salutare baieti de curand am revenit la POLO 6n2 , masina zacea de cativa ani intr-o curte si nu o puteam lasa sa ramana pe post de cotet, deocamdata este o gramada de fiare, dar sper sa o readuc la viata :) , nu are multe dotari dar ma multumesc cu ce are

trapa si geamuri electrice, inchidere centralizata, :)

voi reveni cu mai multe poze cand va fi gata :)

post-78893-0-05061400-1425830279_thumb.j

post-78893-0-19335400-1425830288_thumb.j

Link către comentariu

Nu stiu ce vezi la masina asta ,hai inteleg daca era u golf 1 sau un corrado.....da dar e masina piticului asta

Link către comentariu

Cred ca nu stii ce spatiu interior are un 6N, e un supermini cu suficient spatiu interior, tapana masina.

Pacat ca motorul e cel mai mic, macar 1.4 8V/60 cp sa fi fost.

Link către comentariu

as fi vrut un motor mai mare dar asa s-a nimerit 1.0 e suficient pentru plimbari, nu ma grabesc nicaieri :), si mie mi se pare destul de incapatoare,

tudorpd sper ca iti vei schimba parerea cand va fi gata :)

Link către comentariu

Adrian ,prietenul meu sia reconditionat golful 1 ,si nu zic ca arata rau ,dar toata trancane la gropi,e ca la oamenii ,varsta isi spune cuvantul,ca 900 de eur sigur o sa bagi in ea pe putin,dar daca ai o pasiune dc nu

Link către comentariu

Succes la reconditionat,ce culoarea va fi ?tot alb?

Link către comentariu

multumesc, inca nu m-am hotarat ce culoare va fi :), am de ales intre verde sau maro ...

Link către comentariu
  • 1 month later...

am ales verde la exterior si maro la interior care se afla inca la tapiser, jante de tabla custom made si suspensie reglabila, inca se lucreaza la masina dar atasez o poza sa va faceti o idee :)post-78893-0-20691100-1430232856_thumb.jpost-78893-0-46481500-1430232863_thumb.j

Modificat de Adrian Paun
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!