Jump to content

Intercooler pentru 1.9TD

vladutz280
 Share

Postare recomandată

Salut , am un Passat B3 (92') motor 1.9TD (AAZ), am montat un intercooler de Passat 2002 si a incaput doar in locul carcasei filtrului de aer. Acum am niste tevi de inox 50mm si vreau sa fac  o noua tubulatura pentru intercooler , dar vreau sa schimb intercooler-ul in fata radiatorului de apa , stie cineva ce intercooler se potriveste ?  Si cum se modifica wastegate-ul la turbina?(Garreta T3)

post-133286-0-04621900-1425469947_thumb.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut.

Locul intercolerului din fabrica este sub farul din stanga, vezi daca se potriveste acolo si ii racit destul de bine acolo.

Daca vrei sa il montezi in fata radiatorului de apa vei avea nevoie de un kit custom pt masina, altfel te poti folosi de piese din dezmembrari de la passat B4 (intermediar) si in mod normal in fata radiatorului de apa sta radiatorul de clima.

Link către comentariu

Vreau sa pun unul in fata radiatorului cred ca se potriveste de megane 2 dar montat un pic mai sus .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!