Jump to content

golf 4 arl


tr03ssr

Postare recomandată

Salutare,imi prezint si eu masina: un golf 4 din 2003 1.9 arl. masina are 217xxx km. Am cumparat-o cu soft si ma supara ca scoate fum negru destul de mult cand accelerez. Despre dotari pot sa zic ca le are pe toate mai putin scaune incalzite ,n-am idee ce model de echipare este. Care sa fie cauza fumului mult?soft prost?


post-132821-0-41485500-1425165784_thumb.

Link către comentariu

faina , imi plac si jantele :) .....si a mea are soft asa am cumparat-o ,insa nu scoate mult fum.....dar cred ca merge sa o readuci stock sau nu vrei asta? 

 

ca o gluma sti cum e : no smoke no fun :D

Modificat de bls luci
Link către comentariu

Faina masina si mai ales motoru, cat mai multi km fara probleme !

Fum mult = amestec bogat = motorina ne arsa, adica ia dat prea mult din soft si nu o arde pe toata sau turbo pe duca daca papa ulei.

Cu ce presiune merge turbo ? Sper ca ti-a spus-o pe cea reala ?!

Pune si tu mai multe poze cu ea.

Modificat de ~LauR~
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Salutare...ma bucur ca te-ai hotarat sa iti prezinti masina...sa o stapanesti sanatos

Sper doar sa nu folosesti prezentarea ca pe un paravan sa afli de problemele cu fumul excesiv...

So...fa-i o prezentare corespunzatoare...

Succes

Link către comentariu

nu stiu nimic de soft,mi-a zis un baiat cand s-a uitat la el ca e cam agresiv si ca s-ar putea sa stric turbina,peste cateva luni mi-a cazut turbo si acum e reconditionat ma gandesc sa-i pun softul original sa vad daca mai scoate fum. Poze numai reuseesc sa pun nu stiu cum am facut aseara poate imi explica cineva cum procedez.

Link către comentariu

frumoasa mașina mai ales motorul și culoarea.sa o stăpânești sanatos

Link către comentariu

E clar ca merge cu presiune mare si cu amestec bogat...baga softu original sau fa unu mai safe, asta in caz ca nu vrei sa schimbi iar turbo. Fa si tu un log in mers si posteaza in aria dedicata sa vedem ce si cum...

ps: eu as da colantu ala albastru jos :d

Link către comentariu

n-am ce-mi trebuie sa fac log in mers, tu unde ai facut softul? legat de colant ma enerva cromu e mai bine asa :)

Link către comentariu

CompleteChip Iasi ( Dragos ) aici mi-am facut softu si recomand cu incredere.

Link către comentariu
Adrian Marius88

Nu vreau sa fiu off topic, dar in legatura cu problema ta cu fumul sunt de aceeasi parere ca si Laur, prea multa motorina.

Tind sa cred ca nici boost-ul nu mai e cel de fabrica sau unul apropiat din moment ce ai schimbat deja o turbina.

Alta cauza pentru fum abundent este daca ai evacuarea schimbata/inlocuita complet cu teava goala, iar fum moderat ai dupa eliminarea catalizatorului, daca a fost facut acest lucru. 

Link către comentariu

Am o curiozitate, de ce sunt legate cu sfoara farurile?

Link către comentariu

tocmai le lipisem cu silicon de parbriz si nu am asteptat sa se usuce siliconul le-am montat asa si le-am prins cu sfoara sa nu se desprinda :D

Link către comentariu
  • 10 months later...
  • nu am mai postat de mult pe aici, masina merge bine in continuare cu acelasi soft,am reusit intr un final sa o si masor sa vad ce putere are,m a linistit rezultatul obtinut. Masina urmeaza sa fie vopsita la vara,am modificat la exterior cum mi-a placut mie si acum astept vremea buna. Am achizitionat si un set de praguri de r32 pt varianta in 4 usi care spre surprinderea mea nu au gaurile pt prindere date.M am uitat la masina,le am pus sa vad cum se aseaza si se pare ca in partea din fata am cele 2 suruburi care tin carenajul,insa in spate nu e niciun surub,cred ca treb sa dau gaura in pragul masinii :( ,aseara mi s a aprins in bord si check brake pads,deci trebuie sa achizitionez si placute de frana,cam pe la ce preturi se invart ? 

IMG_20151216_053740.jpg

IMG_20151216_053727.jpg

IMG_20151216_053751.jpg

IMG_20151216_053803.jpg

IMG_20151229_151446.jpg

praguri-vw-golf-4-r32-5usi-330lei-ver2-1.jpg

la interior am achizitionat o nuca de b7 si niste grile de bora pe care le am facut albastre :D ,iar la motor am anulat egr ,daca mai imi amintesc vreo modificare mai adaug pe parcurs :)

12666373_1075395102478869_1351149254_n.jpg

12637293_1075395809145465_1716078338_o.jpg

Link către comentariu

Nu se discută gusturile, dar personal nu-mi place ce i-ai făcut...

Ce-i prea mult... strică, e părerea mea.

Link către comentariu

Bara de R32 da bine cu grilajele originale si pe spate daca ar fi fost tot de r32 sa ai pachet complet ( daca ai si pragurile)

Badboy look,bandouri scoase,suspensie sport,bara R32 AM cu grilaj de plasa-metal e des intalnit de aia zic,incearca un plastidip pe plasa eventual,gasesti honeycomb grille de cumparat la m liniar parca ,da un aspect mult mai placut.

https://www.google.ro/search?q=honeycomb+grille&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjGoYnq6tnKAhVLXSwKHawVAzwQ_AUIBygB&biw=1920&bih=965

Modificat de cxr2test
Link către comentariu

m am gandit si eu la varianta asta cu grila tip fagure,dar am led cob in forma de u si daca trec la negru se vor vedea urat,depinde ma mai gandesc ,legat de bara spate de r32 nu vad rostul la dubla evacuare pe diesel,e mai simpla asa cu prelungirea de aniversar,eu cred ca o sa iasa bine cand e gata 

 

 

 

Modificat de tr03ssr
dublare de post
Link către comentariu

salutare tuturor,azi am schimbat placutele de frana ,am pus pe fata bosh iar pe spate trw,problema e ca acum am frnae bune dar roata cand merge tine , se aude cum freaca,iar daca o las pe liber se opreste,de montat le am montat corect zic eu,e normal sa faca asa?

Link către comentariu

Sa nu ai vreun etrier blocat, glisiera intepenita, am patit la mai multe masini

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!