Jump to content

cupra R

bbm

Postare recomandată

Respect pentru masina! E foarte frumoasa, modificarile sunt pro! A iesit ceva deosebit!

Te astept cu niste sfaturi daca ai timp si chef cu motorasul meu, vezi pe topicul seat leon fr 2003. Mersi mult.

Bafta in continuare cu masinuta!

Link către comentariu
  • Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bbm

106

• nadir@boosted.ro

32

• Shtrumf2k

11

• Bogdan_wrc

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

nadir@boosted.ro
cum am mai spus si cu alte ocazii, evo si subaru sti sint din "grupa mare" deci nu are rost nici macar sa ma gindesc; masinile alea au fost facute si gindite de la bun inceput pt cu totul si cu totul altceva, sint la aceeasi greutate cu mine dar au 4*4, putere aproximativ egala; personal cred ca nu am nici o sansa si ar fi o lipsa de respect din partea mea pentru cei cu evo sau subaru sti sa incep cautari de genul "vreau o masina stock, sa ma dau si din mers, sa fie eventual si un sofer infirm, daca se poate sa aibe si o roata pe pana, etc" sa fim realisti + putin fair play

inteleg unde vrei as bati :lol: dar esti paranoia!

este vrb de o masina care e facut pt alt ceva dar nu conteaza tu vrei sa vezi cum stai cu o masina care are un raport kg/cp aproape egal cu al tau dar are alta transmisie

simplu

Link către comentariu
inteleg unde vrei as bati :offtopic: dar esti paranoia!

este vrb de o masina care e facut pt alt ceva dar nu conteaza tu vrei sa vezi cum stai cu o masina care are un raport kg/cp aproape egal cu al tau dar are alta transmisie

simplu

si mai simplu, TU vrei sa vezi din ce spui aici eu nu, eu am idee :scratch: si crede ma ca am vazut la andrei si in evo (cind are silencerul pus la evacuare deci aprox stock) si in subaru (cind merge cu toate butoanele "rele" off - adica masina este mai mult stock) deci, pina la 200 la ora sigur sigur no chance iar dupa.....e deja nerelevant

Respect pentru masina! E foarte frumoasa, modificarile sunt pro! A iesit ceva deosebit!

Te astept cu niste sfaturi daca ai timp si chef cu motorasul meu, vezi pe topicul seat leon fr 2003. Mersi mult.

Bafta in continuare cu masinuta!

multumesc mult , cit despre sfaturi, cit am citit si ma pricep, te ajut cu placere

Modificat de bbm
Link către comentariu

bravo nene. uite asa imi place sa vad la un 1.8T.

astept si eu plimbarea aia, ca in alt 1.8T modificat grav am mers.

Link către comentariu
bravo nene. uite asa imi place sa vad la un 1.8T.

astept si eu plimbarea aia, ca in alt 1.8T modificat grav am mers.

ai o lista lunga de asteptare in fata dar se aranjeaza :)

multumesc de aprecieri :banghead:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

lista este la mine!

am cateva locuri mai infata dar alea sunt mai costisituare cine nu are bani pt alea poate alege unele premium, gold nu mai am :D

oricum va costa!

Link către comentariu
lista este la mine!

am cate-va locuri mai infata dar alea sunt mai costisituare cine nu are bani pt alea poate alege unele premium, gold nu mai am :D

oricum va costa!

arabu tot arab, cu ochii pe cascaval !! apropos nadir am un mesaj pt tine cu bold, italic, underline, etc :D

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

gata sefu` iti dau si tie procent :D

din alea "Cateva" mii de bilete!

btw mi-am redobandit carnetu asa ca sa vezi acum km:D

Link către comentariu
gata sefu` iti dau si tie procent :Driver:

din alea "Cateva" mii de bilete!

btw mi-am redobandit carnetu asa ca sa vezi acum km:D

daca l-ai redobindit, pastreaza-l acum cu grija si nu mai face curse, viteze, etc drive safe se poate? sintem oameni seriosi doar

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Salutare !

Tocmai mi-am luat o Cupra R, din 2003, 209CP, culoare rosie. O sa postez si niste poze

post-14130-1184046918_thumb.jpg

Link către comentariu
Salutare !

Tocmai mi-am luat o Cupra R, din 2003, 209CP, culoare rosie. O sa postez si niste poze

bravo cristi, hai prezinta-ti masina (deschide un topic nou) si te asteptam cu poze, se pare ca masina mea are acum o "surata" :)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

chiar si cu autoblocant simti cum pierde aderenta chiar si pe a 3a oricum tare maasina si imi place cum franeaza si cum sta pe drum

gratie si cauciucurilor :))

felicitari inca o data!

Link către comentariu
chiar si cu autoblocant simti cum pierde aderenta chiar si pe a 3a oricum tare maasina si imi place cum franeaza si cum sta pe drum

gratie si cauciucurilor :)

felicitari inca o data!

o sa vedem dupa ce se regleaza softul, pun un alt DV cu arc mai tare, etc cum trage - daca este ce trebuie / ma asteptam eu sa fie, momentan merg cu amestec mult prea bogat si pierd din putere

Link către comentariu
Manes, tot ce faci tu acolo e de top cu o singura exceptie. Stai departe de bucsaraia de poliuretan. Am citit pe Vortex povesti de groaza despre cum distrug masina alea, mai ales pe drumuri denivelate ca aici ! Ia de citeste aici >

http://forums.vwvortex.com/zerothread?&amp...505348#22505348

dap, stiu si am citit si eu, asta este motivul pt care nu m-am aruncat pina acum sa le cumpar, sint extraordinar de bune vis a vis de comportamentul masinii pe un drum bun si extraordinar de proaste pt drumurile din romania si pt mersul de zi cu zi asa cum folosesc eu masina. cind o sa mai am o masina pt mersul in oras (sint foarte aproape sa intru in posesia unui tico de 11 ani si aprox 40 k km) atunci o sa pun poliuretan

Link către comentariu

salut. Ti-ai montat filtrul de aer BMC CDA? Cand faci asta, daca nu ai facut-o deja, vreau sa ne vedem sa vad si eu cum se aude si daca apar diferente ceva. Si pt modelul tau de masina scrie pe site ca este recomandat doar pt circuit si nu pt mersul pe drumurile publice. O face chiar asa urat? La GTI asa scrie. Si apropo cine ai vrea sa ti-l aduca ? Ai vb cu cinva ? Ca vreau si eu si nu stiu la cine sa apelez sa vina cat mai rapid si la un pret OK. Merci

Link către comentariu
salut. Ti-ai montat filtrul de aer BMC CDA? Cand faci asta, daca nu ai facut-o deja, vreau sa ne vedem sa vad si eu cum se aude si daca apar diferente ceva. Si pt modelul tau de masina scrie pe site ca este recomandat doar pt circuit si nu pt mersul pe drumurile publice. O face chiar asa urat? La GTI asa scrie. Si apropo cine ai vrea sa ti-l aduca ? Ai vb cu cinva ? Ca vreau si eu si nu stiu la cine sa apelez sa vina cat mai rapid si la un pret OK. Merci

vezi userul nadir, am vazut ca are in semnatura ca vinde asa ceva (BMC CDA)

nu il am inca; eu ma gindesc la BMC CDA pt ca , fiind in carcasa este protejat de aerul cald de la motor; cind o sa am banii sa -l comand, o sa -l comand pe internet;

pretul daca este ok sau nu nu stiu cu cine sa compar din romania, stiu ca nicu de la racing nick nu aduce si din punctul meu de vedere este magazinul de tuning din romania cu livrarea cea mai rapida ; si-a mai luat strumfy 2k de la alt magazin dar am inteles ca a asteptat cam 3 luni si din ce imi aduc aminte, a dat mai mult decit daca il comand pe net in uk sau sua si il aduc cu un curier exprea (adica livrare in max 3-5 zile din orice colt de lume).........

Link către comentariu
k mercide comandat pe net il comanzi pe de site-ul lor oficial?

scuze dar nu am inteles ce ai vrut sa ma intrebi

Link către comentariu

Cred ca a vrut sa zica ca daca il comanzi de pe net, de unde il comanzi? de pe site-ul lor oficial?

Foarte frumoasa masinuta si potenta :X

Link către comentariu
Cred ca a vrut sa zica ca daca il comanzi de pe net, de unde il comanzi? de pe site-ul lor oficial?

Foarte frumoasa masinuta si potenta :X

de pe orice site unde gasesc un pret bun ; pt 1.8T sint multe in UK; google search si ai de unde sa alegi

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

al dreaq a dat de el the marele site si acum tine cu dintii de el =)) dai ma cu share!

nu fi egoist

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

nu tata ma refeream la siteul celui mai mare depozit de nebunii auto din toata europa un depozit din UK :P

stii tu

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!