Jump to content

cupra R

bbm

Postare recomandată

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bbm

106

• nadir@boosted.ro

32

• Shtrumf2k

11

• Bogdan_wrc

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Super masina. Arata super misto leonul vechi. Mult mai frumos ca asta nou. (parerea mea, nu dati cu pietre ;) )

Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

@ michael : banuiam eu ca o sa te sesizezi si o sa ma ajuti cu ceva poze de la sedinta foto din vara 2006 :) thx mate

@net flow: dap, merci, si mie imi place aceasta caroserie mult mai mult decit noua dar.... e chestie de gust pina la urma si nu vreau sa supar nici un membru posesor de Leon 2; sincer sa fiu, la mine este a doua cupra r si a ramas aceeasi masina din considerente motor / posibilitate tuning / caroserie

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

foarte tare ... se pare ca imi scapase ceva .... ei bine oricum nu ne-am mai vazut de mult

foarte tare amplasat FMIC`ul :beerchug: imi place tare mult ca esti exclusiv pe culoarea rosie :)

tine-o tot asa si poate ii pui si 4x4 si nu iti mai trebuie nici un evo!

Link către comentariu
  nadir a scris:
foarte tare ... se pare ca imi scapase ceva .... ei bine oricum nu ne-am mai vazut de mult

foarte tare amplasat FMIC`ul :beerchug: imi place tare mult ca esti exclusiv pe culoarea rosie :)

tine-o tot asa si poate ii pui si 4x4 si nu iti mai trebuie nici un evo!

4*4 nu se poate pune decit.....daca schimb caroseria si pun una de top sport 4*4 sau cupra 4 sau pun flexul pe a mea + o multime de bani........adica nu o sa fac asta niciodata; pt 100% senzatii = evo, pt hobby clar cupra R !!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

am citit pe un site daca nu ma insel pe vwfortex ca unu shia pus 4x4 pe un golf care nu a fost

a tras diferentialul prin culoarul de esapament! iar esapamentul l-a tras pe sub masina ... a zis ca la unele hopui ii mai atinge esapamentul dar e super multumit de rezultatul cu 4x4 asa ca nu tre sa pui flex`ul asa cum am crezut si eu la inceput!

poate un evo 10 :) ca tot vine era SF`urilor

Link către comentariu
  nadir a scris:
am citit pe un site daca nu ma insel pe vwfortex ca unu shia pus 4x4 pe un golf care nu a fost

a tras diferentialul prin culoarul de esapament! iar esapamentul l-a tras pe sub masina ... a zis ca la unele hopui ii mai atinge esapamentul dar e super multumit de rezultatul cu 4x4 asa ca nu tre sa pui flex`ul asa cum am crezut si eu la inceput!

poate un evo 10 :) ca tot vine era SF`urilor

daca mai gasesti postul / locul cu ceva detalii despre masina cu "swap" de 4*4, da mi si mie un link te rog, pare interesant macar ca si curiozitate

Link către comentariu

poza asta imi place foarte mult, o scurta trecere in revista a modelului :offtopic:

toate MK1: FR , FR + bara cupra, cupra

si toate-s rosii ;)

post-3751-1168871204_thumb.jpg

Link către comentariu
  bbm a scris:
poza asta imi place foarte mult, o scurta trecere in revista a modelului :)

toate MK1: FR , FR + bara cupra, cupra

si toate-s rosii :D

Hmmmm, frumoase surorile astea .... :)

Link către comentariu
  • 1 month later...
  Zyx a scris:
Foarte frumos! Felicitari! Beilstein sa intelegem... fixa! Foarte tare! Cum e acum?!

dap, ai vazut bine , cu arcuri eibach ;) cum sa fie, bine , cam frig afara si in curind or sa ma doara rinichii ;) suspensia este B8 - minus 3 cm fata si minus 2 spate ;) o sa pun zilele astea inca citeva poze cu "diferentele de nivel"

Modificat de bbm
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

felicitari

o alegere buna b8!

sa o stapanesti sanatos! nu uita sa iti iei niste borcane ca nu peste mult timp o sa trebuiasca sa iti pui rinichii la borcan!

Link către comentariu
  • 2 months later...
  nadir a scris:
felicitari

o alegere buna b8!

sa o stapanesti sanatos! nu uita sa iti iei niste borcane ca nu peste mult timp o sa trebuiasca sa iti pui rinichii la borcan!

nu a fost nevoie de borcan, suspensia este chiar mai de bun simt decit credeam

PS: up date si la masina mea, kit turbo IHI VF 34, undeva in jur de 300 - 330 cai , merge bine, face cam repede 260 km/h dar ma descurc :lol:

Link către comentariu

si eu astept poze, singurul lucru care nu-mi placea din pozele anterioare era garda la sol foarte ridicata .......in rest sunt fan :lol:

Modificat de edy1092
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

felicitari!

abia astept sa o vad in noua forma!

Link către comentariu

nu va mai place garrett sau kkk ati trecut la turbine de subaru :lol: bravo domne :lol:

Link către comentariu
  zGb a scris:
nu va mai place garrett sau kkk ati trecut la turbine de subaru :) bravo domne :D

ne am "stricat" la turbine japoneze :P

Vlad MHL a scris:
LUX. Cand o vedem?

duminica la intilnire (daca ma trezesc) :P

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!