Jump to content

Vw Golf Mk4

vali15

Postare recomandată

Te duci la dezmembrari si cauti o usa de spate golf/bora care nu mai e buna...pe acea usa este un dop de platic/guma care mascheaza un surub...scoti dopu ala si il lipesti in locu stergatorului si asta e tot...mai e si OEM :))

Ti-am incercuit ( cat de cat ca sunt de pe tel ) unde gasesti dopu...te poti uita si la masina ta ca il ai, dar normal ca nu ai sa il scoti pe ala :))

post-69411-0-10348500-1425198601_thumb.p

Modificat de ~LauR~
Link către comentariu
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vali15

25

• ~LauR~

7

• vali0615

4

• guppster

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

M.ai am doua uși de la mașina donatoare.am sa iau de acolo dopul.

Mulțumesc Laur!

Link către comentariu

Cand e gata sa faci o poza fara stergator si cu dopul pus. 

Link către comentariu

Am pus dopul acela asa de forma si vine bine,acum sa vad cu ce il lipesc.Imi e frica sa nu  bage apa in masina mai ales la spalatorie.

Link către comentariu

Il lipesti cu silicon dela negru sau unu ceva mai bun sau cu dela de parbrize...iti garantez ca nu o sa intre apa...

Link către comentariu

1.8T e un motor gurmand doar in oras, in rest e chiar acceptabil. Oricum cine isi ia unul ar fi bine sa ia in considerare o medie de 10%. Decat 9% cu un 1.6 lesinat, mai bine 10% si un big smile cand calci pedala. Felicitari pentru curajul de a te apuca de transplant, personal as fi vandut masina si as fi luat una cu 1.8T din fabrica. Eu am ales GTI nu doar pentru motor, ci si pentru dotarile incluse: jante BBS, scaune Recaro, trapa, ornamente mahon etc.

Link către comentariu

A fost mai usor sa schimb motorul decat sa stau sa o vand pe a mea dupa sa caut alta,alta taxa de inmatriculare drumuri la rar etc.Masina mea dpmdv este perfecta mai putin trapa care chiar imi lipseste iar varianta cu masina donatoare mi-a adus si ceva bani pe plus.Deci am avut numai de castigat din schimbarea motorului.

Totul a iesit ca de fabrica,dupa ce schimb si franele si suspensia pot spune ca am un GTI  :D,iar satisfactia ca am schimbat eu motorul nu se compara cu nimic

Modificat de vali15
Link către comentariu

Datorita ideei date de Laur azi am renuntat la stergatorul spate iar dopul a fost lipit cu silicon de parbriz.

Dupa ce o duc la spalatorie o sa m-ai pun poze,cred ca se va vedea mai bine.

post-144793-0-69428000-1425483268_thumb.

post-144793-0-43894300-1425483274_thumb.

Link către comentariu

Bineînțeles Laur ca am obturat furtunul.

O sa îmi lipesc și numerele de înmatriculare tot cu silicon, o duc la spălătorie și revin cu poze.

Link către comentariu

Poti folosi si banda dubla adeziva din silicon pt mediu de afara ( brico store 30 lei ) eu asa le-am lipit si au daca nu ma insel cam 3 ani.

Link către comentariu

Salut ,cand ai schimbat motorul ai schimbat si instalatia electrica sau a mers cea de pe masina .Cu ce ai dat scrisul jos de pe haion ?

Link către comentariu

A fost schimbata doar instalatia motorului impreuna cu ecu in rest a ramas cea originala de pe masina.

Scrisurile de pe haion nu le-am dat eu jos,asa am luat masina,fara ele.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Din pacate masina a avut un accident in urma caruia bara si capota au fost inlocuite iar aripa stanga usa si pragul au fost zgariate.Urmeaza o vopsea integrala.

Link către comentariu

Am si eu nevoie de o parere....in urma accidentului pe care masina l.a avut farurile au fost deteriorate si trebuie sa cumpar altele.am de ales intre hella celis si faruri originale cu lupa..voi ce imi recomandati,ce ati pune pe masina?

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Originale cu lupa...arata intr-un mare fel...numai sa ai grija in ce stare le iei...

Link către comentariu

Cica alea originale cu lupa nu ar lumina asa bine si sunt foarte scumpe.

Eu am Depo cu lupa de vreo 3 ani si sunt multumit cum bat iar pretu lor este OK, doar ca mai abureste unu din cand in cand ( le-am si desfacut ) dar isi revine dupa un timp.

Link către comentariu

Daca ar fi sa te iei dupa lumina pe care o fac pe drum, clar Hella Celis, plus ca imi plac cum dau pe Golf, dar sa le anulezi angel-urile. In legatura ce cele originale, are un prieten pe masina, le-a schimbat instalatia xenon cu una Phillips AM si lumineaza destul de bine. Dar ale lui cred ca au fost schimbate intre timp in Germania, pentru ca par noi.

Link către comentariu

Faruri Depo am avut si eu si nu am fost mulțumit de ele....originale se găsesc greu,cred ca o sa merg pe hella.sper sa se apropie de calitatea celor OEM.

Dar si cele hella am înțeles ca ar avea probleme...si parca nu as da 400 euro si după câteva luni sa se strice câte ceva la ele.....grea alegere

Link către comentariu

Daca le iei de noi, ai garantie, nu te doare.

Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji de calitatea produselor hella... (cel putin teoretic), ce am inteles e ca mai mor ingerasii, dar se rezolva relativ usor prin inlocuirea drosserelor. hremus le foloseste din 2007 fara probleme..

Link către comentariu

Eu am oem si nu ma pot plange de lumina slaba, intr-adevar cele de la hella - celis lumineaza mai bine, dar trebuie sa iei in calcul si cat te deplasezi pe timp de noapte. Ideal ar fi Hella celis cu un look oem, adica fara angel eyes si semnalizarea dubla  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pt mine angel eyes este un avantaj.....chiar si semnalizarea dubla.de la noi găsesc magazine sa iau hella?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!