Jump to content

Vw Golf Mk4

vali15

Postare recomandată

Salutare tuturor.Cred ca a venit timpul sa imi prezint si eu masina.Un golf 4 din 2002 pe care il detin din 2011.

Masina a fost adusa personal din Germania.Cand am luat-o avea un motor de 1.6 fsi iar de putin timp un 1.8t.

Ca si dotari are urmatoarele:

Interior piele 

incalzire scaune

Esp

Senzori parcare

Pilot automat

Computer bord

Magazie cd-uri

Geamuri electrice fata spate

Cotiera fata spate

Suport pahare fata spate

Ceasuri cromate

Oglinzi incalzite

Jante 17 Santa Monica

Modificari aduse ulterior:

Motor 1.8T AUM 150CP

Navigatie OEM + magazie cd-uri portbagaj

Plafoniera passat w8

Pedale aluminiu OEM

Grile ventilatie iluminate de bora

Folie Llumar

Stopuri Hella Magic Colour

Jante Montreal 2 pt iarna

post-144793-0-80766600-1424970302_thumb.

post-144793-0-90045600-1424970311_thumb.

post-144793-0-82077000-1424970377_thumb.

post-144793-0-64833700-1424970390_thumb.

post-144793-0-69168500-1424970533_thumb.

post-144793-0-48404400-1424970928_thumb.

Modificat de vali15
Link către comentariu
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vali15

25

• ~LauR~

7

• vali0615

4

• guppster

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Felicitari pentru masinuta !  :icon_thumleft:  Drumuri bune cu ea

Presupun ca e ceva diferenta de la 1.6 ----> 1.8 T , nu ?  :bom:

Link către comentariu

Multumesc la fel!

Intre motoare este diferenta enorma,ma simt de parca mi-am luat alta masina.

Modificat de vali15
Link către comentariu

Frumoasa,sa te bucuri de ea multi km.Cat te a costat motorul si manopera ?In afara de motor ce mai trebuie schimbat ?Cum trage masina acum ?

Link către comentariu

Felicitari man. sper sa te bucuri de ea. mi se pare masina perfecta, ii mai lipseste doar trapa si ar fi de vis.

Link către comentariu

vali0615 pt transplat am luat o masina de anglia pe care am dat 1600 euro pe care am bagat-o la dezmembrat impreuna cu motorul de 1.6 pe care am scos banii si ceva pe plus si mai am multe piese.Manopera a fost facuta de un prieten.

semtex,as da orice sa am trapa dar asta e,toate nu se poate.mor cand vad la altii trapa si nu au nici macar geamuri electrice.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si dotata.Si ideea cu masina donatoare foarte buna.Cea mai buna investitie.Multi km fara probleme.

Link către comentariu

Cumva acum aproape un an ai luat de la mine un cablu de cd-changer?

pentru ca mi-e foarte cunoscuta masina - doar ca pe vremea aia avea fsi-ul - si vorbeam ceva de un swap

Daca confund imi cer scuze.

Oricum - fain proiect

Link către comentariu

Nu confundati,ne-am intalnit undeva pe la unirii parca,cablul acela l-am schimbat,la un volum mic si mediu se auzeau niste paraziti destul de enervanti

Modificat de vali15
Link către comentariu

Un cosum mediu este undeva la 10 acum depinde si de stilul de mers.poate sa consume si 7 daca mergi linistit poate sa consume si 12 daca mergi ceva mai sportiv......transplantul a durat cam 3 zile dar nu am stat numai de masina.

Link către comentariu

In sfarsit ai prezentat o si tu :)

Felicitari inca o data pt curaju de a schimba motoru si ma bucur ca ti-am fost de folos si totul a iesit bine !

Masina arata f bine si cu destule dotari, cat mai multi km fara probleme !

Modificat de ~LauR~
Link către comentariu

Frumoasa masina si mai ales ca e 1.8T...  plus ca.... daca mergi linistit scoti acelasi consum ca pe un 1.6. (Corecteaza-ma daca gresesc)

Modificat de AndreyBz
Link către comentariu

AndreiBz nu greșești deloc, din contra pe autostrada scoți consum mai bun.Mulțumesc mult pt aprecieri!

Link către comentariu

frumoasa miscare...

ce ai mai schimbat in afara de motor ? banuiesc ca ai pus si franele de pe Gti, planetare...?

Link către comentariu

frânele încă nu le am pus dar urmează și planetarele au fost schimbate pt ca cele de pe 1.6 nu se potrivesc

Link către comentariu

Felicitari pentru alegerea facuta cu motorul. Am mers si cu GTI si cu TT 1.8t si iti dau dreptate, e altceva. Cum se descurca franele cu noul motor? Din cate stiu, la fsi sunt pe 280 mm, fata de 256 la 1.6 16v.

Link către comentariu

Tot pe 256 sunt frânele la fsi și urmează sa pun 288 fata și 256 spate....simt nevoia de frâne mai bune

Link către comentariu

As vrea sa dau jos ștergătorul spate, arata mai bine fără și oricum nu l-am folosit niciodata....știe cineva de unde pot cumpăra dop sa astup gaura care rămâne?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!