Jump to content

Golf 4; 1.6 FSI din 03' - DDR

Iuli-Voshod

Postare recomandată

Salutare,

Vreau sa va prezint masinuta mea, e un VW Golf 4, fabricat in 2003, cu motor de 1.6 FSI si 81kW-model Champ! E achizitie recenta, adusa din Germania! Masina are suspensiile sport(cele intre standard si supersport-arcuri rosii) si se comporta foarte bine pe drum. Singurele piese pe care le-am schimbat pana acum sunt cele doua bucse de la bara stabilizatoare! Urmeaza distributia completa, toate filtrele, uleiul si antigelul!

Masina are inchidere centralizata (urmeaza si pe telecomanda sa-i pun), clima, oglinzile laterale heliomate,difuzoare doar pe usile din fata. Nu are, si caut sa-i pun suportul de pahare de deasupra radioului si nici scut de protectie al motorului (care si el este pe lista de prioritati).

Am si eu vesnica problema cu furtunul de spalat luneta spart, care curge in portbagaj; si alte chestii minore! Per ansamblu sunt foarte multumit de masina!

Am atasat si cateva poze!

Iulian

ff5af4392773872.jpg 099f81392773886.jpg d8729e392773902.jpg 22b7d9392773929.jpg cd5dbf392773954.jpg a22438392773988.jpg 19a132392774016.jpg

Modificat de Iuli-Voshod
Link către comentariu

Multumesc! Inca nu am apucat sa-i fac, desi arata foarte bine la interior! Cum ii fac, le pun aici! :)

Link către comentariu

Frumoasa masina,cat mai multi km fara probleme.am avut si eu doua motoare fsi pe masina mea si am avut numai probleme.din pacare nu este un motor prea reusit dar poate nu vei avea probleme.

Ai grija ce benzina ii pui ca e foarte sensibil,in rest in privinta consumului si a puterii este foarte bun.

Mult noroc!

Modificat de vali15
Link către comentariu

pff ce apar golfurile mk IV pe forum.

sa o stapanesti sanatos!

furtunul nu e greu de reparat, ocupa-te repede pana nu iti rugineste ceva pe acolo sau se trica motorasul de deschidere.

boxe spate, suport pahare cauta in dezmembrari. daca ai noroc, ai firele pt boxe deja trase.

scut pui metal sau plastic?

Link către comentariu

Multumesc! La boxe pe spate nu am fire trase, am vazut la mufa; scut vreau metal, e mai sigur!

Link către comentariu

Eu am scut de plastic la al meu golf 1.9 tdi . Si-a facut treaba cu brio In fiecare iarna. Daca nu ai de gand da faci off road :) cred ca poti sa pui linistit de plastic.

Link către comentariu

Nu am de gand sa o fac offroad; e destul de joasa ptr drumurile noastre; plus ca are suspensiile sport, deci e destul de joasa! Apropo... caut si un set de jante pe 16 aliaj, in stare foarte buna! Vreau sa le fac de vara cu cauciucuri noi!

Link către comentariu

Scutul metalic face toti banii! Recomand de ordorhei - e mai bine facut.

Trasul firelor in usi este destul de simplu - totusi cand iei boxele de la dezmembrari ia si mufele cu cativa cm de fir, sa poti face adaptarea cum trebuie.

Suportul pahare nu e mare smecherie ...

Link către comentariu
  • 2 months later...
Iuli-Voshod

Am rezolvat si cu scutul si ceva plastice din dezmembrari; acum caut jante originale cred ca AVUS le zice; pe 15". Acele jante cu 5 spite dublate! Le caut in stare foarte buna, echipate sau nu cu cauciucuri! Prefer neechipate, sa-mi pun cauciucuri noi! Pe olx, ce mi-a placut s-au dat; si am mai gasit ceva dar cam zgariate! Daca are cineva, sunt interesat!

Link către comentariu
  • 6 months later...

Mai revin cu ce am mai facut pe la masina...

Am rezolvat si cu jantele; am luat tot pe 15" si sunt multumit!

Acum de curand m-a lasat aeroterma, scartaia foarte rau cand se incalzea; am dat-o jos de pe masina, si incercand sa depresez turbina de plastic, am rupt-o! Oricum colectorul era destul de uzat, si nu cred ca mai tinea foarte mult. Am mers tot pe Valeo de la autokarma.

As vrea prin primavara sa-i pun si eu folii pe luneta si geamuri spate, omologate! Undeva prin Ploiesti sau limitrof un mester bun cunoasteti?

Numai bine, si revin si cu ceva poze! :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!