Jump to content

Golf 4 "Fãraşu"

puyu88

Postare recomandată

Salut, 

Postez si eu pentru prima oara un pic mai timid.

Sunt la al 2lea golf 4, am avut un 1.4 benzina si am trecut la 1.9 TDI cod motor ARL, din 2001. A fost achizitionata anul trecut la final de toamna, a suferit ceva modificari si vor mai urma cateva.

Dotarile de fabrica:

- clima

- scaune sport recaro cu incalzire scaune

- xenoane fabrica cu spalator in faruri, faruri cu lupa, R32 look

- trapa electrica

- jante pe 17" Santa Monica

- cotiera centrala fata/spate

- geamuri electrica fata/spate

- volan in 3 spite piele.

Printre lucrarile facute si ce urmeaza la masina...au fost schimbate lupele la faruri cu unele minih1, bixenon, trecere de la d2s la h1, pe faza lunga puse leduri pentru a avea flashuri pe timp de zi, noaptea avand bixenonul, montare follow me home si confort turn, urmeaza sa refac tapiteria la scaune, sa schimb doar partea de pe mijloc albastra, tot cu albastru, ceva gen alcantara si sa inlocuiesc incalzirea in scaune originala cu una de carbon, sa inlocuiesc cotiera care are capacul rupt. Va mai urma si o folie pe geamuri, schimbat lampile de la numar de la spate, sa repar un switch din usa spate stanga(nu se mai aprinde lumina cand deschid usa si cand incui masina nu mai face blinkul de rigoare). Initial cand am vrut sa o cumpar avea jante santa monica, cele stock, dar am luat-o cu ceva gen bbs, pe 18, pe care le-am schimbat tot cu santa monica, dar vopsite altfel, voi atasa poze.

Atasez ceva poze cu masina, de cand am cumparato si cum e in acest moment.

si rotile de vara actuale :)

post-133846-0-55553700-1424797307_thumb.

post-133846-0-24946200-1424797402_thumb.

post-133846-0-62058900-1424797484_thumb.

post-133846-0-92848100-1424797484_thumb.

post-133846-0-33789400-1424797845_thumb.

post-133846-0-71144000-1424797845_thumb.

post-133846-0-23948700-1424798054_thumb.

Modificat de puyu88
Link către comentariu

dupa ce ii refac tapiteria, sunt programat pe finalul saptamanii viitoare, poate ii pun si rotile de vara pana atunci si foliile pe geamuri

Link către comentariu

colegii de munca radeau de golful care l-am avut anterior, 1.4 benzina 75 cai frumosi pe l-am schimbat cu acest diesel de 1.9, 150 magari bine antrenati, dar numele la masina tot faras i-a ramas

Link către comentariu

Da,ne-ai luminat.Frumoasa culoarea. 

Sunt si ceva perdelute simpatice depinde de ce iti place tie. 

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie !

A fost de vanzare ceva timp. Esti noul proprietar sau fostul vanzator ? Stiu ca a fost cam neingrijita masina, dar cu ceva atentie se poate ridica la asteptari.

Link către comentariu

la cat sunt de mari sigur e varianta de 3 inch...deci ceva modificari

frumoasa masina si tare trecerea...de la 75 la 150 cp  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina... Dar parca DRL-urile nu sunt din acelasi film cu masina

Link către comentariu

farurile sunt facute custom de un baiat din ct, lupe bixenon, sunt de 2'5 dar are partea aia neagra si lupa si ornamentul si de aia par asa mari. nu stiu exact procesul montajului, dar stiu ca a desfacut masticul de pe far, adica farul complet. cu drl-urile...sunt asa de pe benzinar, cu tot cu grila am si grila albastra de pe ea originala, dar la vara o sa le schimb, momentan, e vremea nasoala. eu o am din noiembrie anul trecut...si da, era un pic de lucru la ea...dar la ce masina nu e de lucru daca vrei sa o faci a ta? :)

Link către comentariu

e arlul ala de aveam 300k km?ce pret de achizitie a avut masina?unde faci tapiteria si niste preturi as fi si eu interesat de o asemenea lucrare

Link către comentariu

Poate ii iei niste aliaje si pt iarna ; e pacat sa nu arate bine si iarna ;) asteptam poze cu interiorul 

Link către comentariu

Masina e destul de frumoasa si asa, capacele au un aspect placut, nu sunt nici sparte...nu merita investitia, parerea mea :D

Link către comentariu

momentan sunt alte lucruri mai importante decat aliaje pe iarna...avand in vedere ca bine primavara curand

Link către comentariu

Felicitari pt trecerea la motorizarea asta !

Faina culoarea iar masina arata f bine, cat mai multi km fara probleme.

Poate ne gasim la o spontana ca tot suntem "vecini" :)

Link către comentariu

Nu prea sunt eu amator de spontane, prefer drumuri lungi. Iar drlurile...se vad hine noaptea. O sa le mai stilizez la vara cand o sa le pun pe grilele albastre...sau poate chiar le scot. Eu sunt vecin cu gl-ct

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am revenit cu un mic update, intre timp am mai reconditionat o caseta de directie, schimbat bielete, flansa amortizoare, bucse bara stabilizatoare, montat luminite cu led sub usile din fata, refacut tapiteria si buretele de la scaune, montat incalzirea in scaune fata carbon, schimbat cotiera, montat roti de vara si folie pe luneta, geamurile din spate si cele din fata. Cam asta a iesit:

post-133846-0-60495300-1428181179_thumb.

post-133846-0-11847000-1428181180_thumb.

post-133846-0-46109600-1428181180_thumb.

post-133846-0-26857200-1428181457_thumb.

Modificat de puyu88
Link către comentariu

frumos golf, interesante farurile...singurul lucru ce nu imi place sunt culoarea jantelor dar fiecare cu gusturile lui :) 

bafta in continuare 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!