Jump to content

Vw Polo 9n3

urzule

Postare recomandată

Salut tuturor,m-am gandit ca ar fi timpul sa imi prezint si eu masina si modificarile prin care a trecut,este vorba de un Vw Polo 9n3 1.4 TDi cod de moto BNM ,an 2007,masina o am din 2011 cand avea aprox 50.000km,in prezent masina ar undeva la 105.xxx Km,o masina mica,fiabila,perfecta pentru oras.

Cam asa arata masina la inceput:

fohu2t.jpg

112h0xv.jpg

Au urmat jante pe 16" Keskin Kt1  7,5J-fata 9j-spate,toba Carub(stiu ca era cam japan style,dar na eram al inceput),suspensie reglabila de la Ta Technix(a.k.a sparagatorul de rinichi),muzica:CD-player Alpine CDE-125BT+Subwoofer Alpine Sbe-1243Br de 250W RMs+Statie Alpine Pmx-t320.

2chqt5f.jpg

km5gp.jpg

3309vdy.jpg

Pe urma geamuri fumurii,prelungire de Bluemotion,haion clean,stergator spate scos:

2ntbl93.jpg

35bt43o.jpg

Un mic DIY faruri Gti look,grila badgeless,bara originala,dupa cea gri aftermarket a avut de suferit iarna,pozitii USA.

2jg0ade.jpg

fn91k4.jpg

In cele din urma bara fata vopsita,jantele reconditionate,si cateva mici paete Camo,camber+mici modificari la reglabila sa fie mai joasa:

29c6sjr.jpg

2vb8ns6.jpg

2j3p8wn.jpg

654xmf.jpg

Si in final a urmat achizitionare unui set de jate pe 17" RTR RS modulare 8j cu 9j,reconditionare acestora(vopsit+polish),folie fumurie data jos,de-cat,si finala inox cu 2 iesiri tip Gti:

2lnhje9.jpg

2qnz7v5.jpg

281d1e1.jpg

2lwkkl1.jpg

Cam asta este un mic scurt istoric,orice parere,critica este bine venita.

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si fara evenimente! Arata foarte bine. Ai observat modificari la tinuta de drum, consum si confort, dupa modificari?

Link către comentariu

Multumesc pentru urari/aprecieri,probabil o sa particip si eu la intalniri.

@Liviu.d:Consumul este la fel,tinuta de drum mai sportiva,confortul a avut de suferit din cauza suspensiei care este reglata sa stea cat mai jos.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cred ca cel mai frumos Polo care l am vazut in Romania , bafta in continuare cu modificarile .

p.s. Dc spargatorul de rinichi ? :)) 

Link către comentariu

@97joe-Multumesc,poate nu cel mai frumos Polo dar cu siguranta unul mai diferit,spargatorul de rinichi :)) de la reglabila Ta-Technix(plus ca am scos arcul de comfort) + talonul mic al gumelor,modificarile se vor opri aici,chiar va redeveni in mare parte stock si va ramne in familie deoarece o sa urmeze alt proiect tot din gama VAG.

@Liviu1988-Apreciez :D

@Dan Treisprezece-Mers,nu uita de unde ai plecat :)).

post-84086-0-47322200-1425837122_thumb.j

Link către comentariu

Am avut 3 configurati:

-fata 194/45,spate 215/35

-fata 215/35,spate 215/40

-fata 194/45,spate 215/40

Link către comentariu
  • 1 year later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!