Jump to content

Vw golf 4 variant

zefilici95

Postare recomandată

Momentan o sa caut ceva pe 16 am facut rost si de anvelope de vara.

Ma mai gândeam si la modelul de pe polo gti, dar nu am gasit nimic pe net la vanzare. post-124294-14250545558849_thumb.pngpost-124294-14250545627022_thumb.png

Link către comentariu
  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zefilici95

36

• ionutMK4

5

• kelu

4

• cxr2test

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pe cat sunt alea?14-15?nu prea imi plac,prea mici.

Si eu in carte am maxim 16',desi am circulat pe 18' 1 an in continu.dupa cum zice Laurentiu,poti merge pe :

A. calea legala (adica,faci programare RAR,te duci platesti suma de 150 lei,completezi un formular,predai talonul si cartea masinii impreuna cu formularul,stai la coada si te rogi sa gaseasca modelul jantelor tale in baza de date si mai important: sa le aprobe.intr-o zi buna scapi in 2 ore,dar fiind romania si vremea nu e prea calduroasa,o sa ai de umblat)

B.Poti merge si la risc,politia rutiera nu o sa te intrebe de ele (pe noile taloane nu se mai trec dimensiunea jantelor!),decat daca e ceva exagerat,iesite in afara (ET mic) sau ridicole de mari.inclusiv la itp (aici depinde si de statie,judet,temperament,etc)

Eu am avut inclusiv flanse,dar am renuntat si la acelea si la ideea de jante mari si smecherii.(stai linistit,totul a fost ok pana a trebuit sa dau bani pe rulmenti fata care s-au dus din cauza jantelor mari,grele,etc)

Modificat de cxr2test
Link către comentariu

Sunt pe 16 jantele. La risc nu prea as vrea sa merg plus ca am talonul vechi si am dimensiunile scrise în el. Poate sa dau talonul pierdut dar asa mai bine ma duc sa le omologhez.

Si mai mari de 17 nu prea as vrea sa pun, omor motorul prea rau.

Link către comentariu

Acum depinde si de jante.eu am avut jante aliaj mai usoare decat cele de otel(tabla)mergi pe 16" ca e ok.la

masina ta montreal 1 sau 2 ar arata ok parerea mea.

Link către comentariu

Da aici ai dreptate. Conteaza si greutatea lor. Merg pe 16 si poate pe viitor pun o reglabila si o las cat de cat mai jos.

Link către comentariu

Daca vrei sa iti pui reglabila nu are rost sa iti iei pe 16 , parerea mea , mai frumos arata un golf cu roti pe 17 daca vrei sa il mai jos  .

Succes cu masina ;) !

Link către comentariu

Mulțumesc 97joe.

Da știu ca arata mai frumos, dar nu am dimensiunea trecuta in talon.

Modificat de zefilici95
Link către comentariu

In talon nu se mai trece nici o dimensiune (sau daca se trec nu toate), se trec in CIV, poti sa adauci in CIV dimensiuni in mod legal cu o adeverinta de la reprezentanta.

Link către comentariu

Am citit si am vazut ca se poate dar nu am timp sa umblu. Si am talonul vechi probabil o sa trebuiasca schimbat si talonul.

Link către comentariu

Ma repet. nici pe talonul vechi nu se treceau TOATE dimensiunile trecute in CIV!

Poti merge linistit pe 17, doar la ITP pui rotile de iarna si n-ai nici o problema, asta daca nu vrei sa treci si 17 in talon.

Link către comentariu

Daca as pune pe 17 as vrea sa am si in talon sau in CIV. Nu prea as vrea sa am probleme cu politia.

Link către comentariu

Eu de exemplu o sa trec luna asta pe roti pe 17 si nu am trecut nici o dimensiune trecuta in talon ( model nou ) dar in civ am trecut niște dimensiuni dar nu ce am eu pe masina , nu cred ca o sa am probleme cu poliția daca ma oprește ...

Link către comentariu

97joe: ia mai gandeste-te odata :)

Link către comentariu

La noi in tara majoritatea polițiștilor sunt puși pe jumuleala. Mai bine circul legal decat sa stau mereu stresat cand sunt oprit de politie.

Link către comentariu
Guest Liviu1988

Arata bine dupa reparatie, s-o stapanesti sanatos.

Jante..... eu sugerez pe 16, acum fiecare stie ce vrea de la masina, care e bugetu, si asa mai departe.

Spor la treaba!

Link către comentariu

Mulțumesc Liviu. Mare diferenta de preturi nu prea sunt, si anvelope nu ar fi nici ele o problema lucrez in domeniu as avea de unde sa fac rost. Singura problema ar fi ca nu am trecuta dimensiunea in talon sau CIV.

Link către comentariu

Momentan n.am mai facut nimic la masina. Momentan strang bani pentru jante. Ce as mai vrea sa fac pe viitor ar fi farurile. Vreau sa le schimb sticlele, s.au matuit rau de tot si cu ocazia asta vreau sa le si vopsesc negre.

As vrea si eu o parere. Vreau sa schimb toate becurile din interior sa pun SMD.

Ce ziceti sa raman la cele normale sau sa pun cu led? Astept pareri.

post-124294-14258406859666_thumb.jpgpost-124294-14258406890098_thumb.jpg

Link către comentariu

Pune becuri normale ca smd-urile fac numai probleme pe instalatia electrica, gen raman aprinse la intensitate minima, functioneaza inchiderea aiurea etc

Modificat de kelu
Link către comentariu

Da am auzit pe multi ca apar diferite probleme daia am si cerut sfatul vostru.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!