Jump to content

Ulei B6

Ten2
 Share

Postare recomandată

Salut,

eu luam VAPSOIL de la materom.ro . Astazi am fost pe la ei si mi-au spus ca NU mai aduc... probabil era cerere slaba.

Ce alte surse de VAPSOIL stiti? Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Link către comentariu

• 3 weeks later...

cat ulei completati la 10000km cu aproximatie?cu vag-ul pot  vedea densitatea uleiul?

Modificat de geoland87
Link către comentariu

personal schimb uleiul la 8-9000 km. si ca observatie am grija la schimbul de ulei sa fie cantitatea corecta si prima data cand intru in avarie cu nivelul adica cand am warning-ul si nivelul e pe minimi, il schimb. asta e procedura pe care o urmez eu.

Link către comentariu

Ala este un software de diagnoza, nu un densimetru.

Eu nu completez deloc in 10.000 km

Link către comentariu

am schimbat uleiul (castrol profesional 5w30 din germani)anul trecut in decembrie am facut 10000km si am completat cu 1 lt,am 150km reali este indicat sa trec la 3w40?cand se aprinde in bord warning cam cat trebuie completat??

Modificat de geoland87
Link către comentariu

Completarea uleiului se face in functie de indicatiile jojei, nu ale senzorului de nivel. El trebuie privit ca un element suplimentar de siguranta, dar nu inlocuieste joja.

Asadar, consulta manualul masinii. Daca nu-l ai sau nu-l intelegi, cauta una din miile de discutii despre cum se utilizeaza corect o joja de ulei sau alta despre uleiul recomandat pentru motorul tau.

PS: Pentru a fi mai usor de gasit, am modificat primul post al acestui topic cu normele de ulei recomandate de VW

Modificat de Valentin
Link către comentariu

vad ca ai modelul nou eu am bkp,daca il consuma nu este problema ca cumpar cate 6 lt ?vreau sa mearga bn motorul,am vazut si AMSOIL este ieftin fata de castrol

si motorul tau CBAB nu consuma ulei cele PD da

Modificat de geoland87
Link către comentariu

Unde ai gasit tu Amsoil mai ieftin decat Castrol?... ca vreau si eu. Am gasit doar pe net la ulei-sua si pretul e pe masura performantelor, dar prefer sa bag Vapsoil si sa-l schimb la 7000 de km, decat ulei la 90 de lei litrul.

Link către comentariu

Unde ai gasit tu Amsoil mai ieftin decat Castrol?... ca vreau si eu. Am gasit doar pe net la ulei-sua si pretul e pe masura performantelor, dar prefer sa bag Vapsoil si sa-l schimb la 7000 de km, decat ulei la 90 de lei litrul.

da o pagina înapoi

Inviato da mio iPhone usando Tapatalk

Link către comentariu

Pe o pagina in urma e link referitor la VAPSOIL, care diferit de AMSOIL. Amsoil e marca americana de renume, VAPSOIL e ulei autorizat in reteaua VAG, produs de cine reuseste sa intre sub pielea celor de la VAG.

Link către comentariu

Uleiul Vapsoil este Shell Helix.

Eu am dat pe 4l de AMSOIL cu tot cu transport 300 lei  (factura si TVA inclus)

Link către comentariu

Eu folosesc Mobile 1 ESP formula, la 11k mi-a mancat 800ml pare decent din ce am citit pe aici :)

Link către comentariu

Eu am luat Rheinol 5w30 DPF. E al 4-lea schimb si inca nu renunt la el.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

este adevarat ca 1 mm pe joja este echivalent cu 100 gr?

Modificat de geoland87
Link către comentariu

Sal all , am pus si eu Vapsoil . L-am gasit cu 40 ron/ litru

va tin la curent daca apar modificari/schimbari in comportament 

Modificat de radu sarbu
Link către comentariu

Castrol edge fst sau castrol edge profesional motor 2.0tdi cod motor bkp.pana acum am folosit numai edge profesional dar se vb pe net ca fst este recent,a probat cineva ???

Inviato da mio iPhone usando Tapatalk

Link către comentariu

de regula si in pricipiu, este bine sa iti menti acelasi tip/marca de ulei ,de la un schimb la altul (doar daca nu ai motive intemeiate sa il "sucesti").cat ma priveste am facut schimbul ieri am pus "tot" castrol edge profesional long life III,46 ron./litru .Mi-a mancat aproximativ 2 litri intre schimburi pe o durata de 1,4 ani respectiv 30 mi de km. sincer am vrut sa il schimb cu altceva mai gros un 5w40 vapsoil sau altceva, dar mecanicul mi-a recomandat sa il mentin pe acesta doar sa il schimb la maxim 20mii :winter: .

p.s. imi mananca doar cand merg sport la 4-5 mii/rpm......in 7 luni nu am pus gram....in 3 saptamani am pus un litru am facut 2 drumuri furioase :D si scurte unu 70-80km si unu de 250km.deci nu plecat afara sau mai stiu eu ce doar ca in ambele am condus haotic in concurs cu altcineva.doar asa manaca masina ulei

Link către comentariu

Link către comentariu

atat la Golf cat si la Passat folosesc Castrol 5w30 Proffesional PowerFlow Plus LL3 (ceva de genul asta e denumirea), care se gaseste doar ambalat la cutii de 1l. Consumul la golf este infim (maxim 0.5l), nu scade pe joja sub jumatatea hasurata. La passat completez cam 0.6-0.7L pe la 12-15.000km si atat. La ambele schimb cand sunt anuntat de cb, dar nu mai mult de 25.000km.

La golf am vreo 4-5 schimburi, iar la passat vreo 3.

Link către comentariu

Dupa cate am citit despre Castrol nu mai am inceredere sa il folosesc, de aceea am si cerut pareri / sfaturi despre acele uleiuri. Mai astept si alte raspunsuri. Multumesc

Link către comentariu

• Ex member a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!