Jump to content

B8 Passat advance 2.0 TDI BMT 150cp/110kW

ATERKI

Postare recomandată

Jetta:))? stii cum esti tu acuma? Ai fost cu avionul sau ai vazut in filmele alea americane cand zice cate unul "O sa ne prabusim" sau orice propozitie care are cuvantul "prabusire" in avion?Cum se uita toata lumea la el urat sau in filme il mai si injura? asa esti tu acuma de folosesti cuvantul accident intr-un topic de masina nou-nouta...daca e sa faci accident faci oricand ca e vina ta sau nu,nu trebuie sa te grabesti cu nimic sau "sa te bucuri de ea" mai repede.Numai spune de accidente ca nu-i frumos si din ce vad nu cred ca ai facut vreodata accident de vorbesti asa usor despre altele sau cum iti face unu masina pilaf...Fara suparare! gata cu off-topicul.

Mai multe poze,mai multe pareri,spune-ne si noua impresii:D cand ai timp,consum ,etc!

Modificat de duku228
Link către comentariu

Ai facut cam mult pt 669 km :))) ,glumesc! Sincer mi se pare cam ciudat consumul,adica cam maricel...in ce fel au fost facuti cei 669 km?cu media aia de km eu zic ca ai mers cu 130 km/h maxim,dar nu neaparat.Masina bagaje?cate persoane?eu vad doar prima poza,restu nu-mi arata.

Link către comentariu

Multumesc!

LONG TERM:

771km parcursi

Media de 62km/h

consum 6%

De la alimentare:

669km parcursi

Media de 76km/h

consum de 5,8%

Trafic in Bucuresti aprox 200km restul afara,1-2 persoane,70-80kg la portbagaj

Link către comentariu

De la 0km la 4200km(Otopeni sosire) mi- a afisat 5,8% consumul...2 persoane cu portbagajul Full + ceva pe bancheta din spate.

Primii 1800km i-am parcurs fara sa "ma dau la ea",pe la 2200 rot/min....dupa ...trebuia sa o incerc putin  160-175km/h..totul perfect..

Am parcurs cam 6-700km in Spania restul pe drum spre Romania: Barcelona-San Sebastian-Coasta de Azur-Milano-Viena-Cenad-Otopeni

Link către comentariu

Frumoasa masina! Am fost si am vazut si eu b8-ul,si m-am indragostit deja de masina asta!

Drumuri bune si multi km.fara probleme!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!