Jump to content

B8 Passat advance 2.0 TDI BMT 150cp/110kW

ATERKI

Postare recomandată

Buna Ziua

Bine v-am gasit!

Pentru prima oara sunt posesor de Passat si sper sa am timp sa asimilez toate informatiile prezente pe acest forum cat mai repede.

Prezentare masina inmatriculata pe 13.01.2015:

Noul Passat Advance 2.0 TDI BMT 150cp/110kW(3G235X12)

-sistem start&stop

-Sistem de navigatie Discover Media(harta Full Europe)

-sistem radio Composition Media

-Display multifunctional cu computer bord "Premium"

-Stergatoare cu senzor de ploaie

-Incalzire aditionala electrica pentru aer

-Cruise control

-Faruri LED basic

-Stopuri spate LED

-Proiectoare ceata

-Car Net 12luni

-MirrorLink

-Clima trizonala

-jante 7J/17 London-215/55/17

-Roata rezerva marime normala cu janta aliaj 7J17

-Culoare: Gri Urano(dezavantaj maxim la mizeria de pe strazile noastre...asta e)

- Airbag : fata+ laterale

-Bluetooth

-Scaune fata: Confort-sofer reglaj lombar electric ,pasager reglaj lombar manual

-ABS+ ASR+EDS+MSR si stabilizare pt remorca

-Front Assist

-Retrovizoare interioara heliomata,exterioara stanga asferica si heliomata

-Sistem cu recuperere de energie la franare

-Senzor presiune anvelope

-Lumini plafon fata-spate LED

-USB + AUX in

-senzori parcare fata-spate

Azi am 5400km parcursi! Consum Long term pe CB 5,9%

Ieri parcurs distanta Bucuresti Braila dus intors,consum CB 6,1%

Revin si cu poze!

Din ceea ce am citit pana acum pe forum sunt putin dezamagit referitor la calitatea-fiabilitatea VW)

Va multumesc

Link către comentariu

Multumesc!

Voi posta cu siguranta si ceva poze!

Am uitat sa precizez Geamuri electrice fata-spate.

Deocamdata sunt foarte incantat per ansamblu-sper ca la modelul asta nou sa se mai fi remediat din problemele vechi!

Link către comentariu
  • Administrator

Sa-l stapanesti sanatos!

F ok dotarile, obiective dpmdv

Referitor la probleme, citind orice forum corect, vei avea impresia ca ti se vor intampla toate tie :)
Citeste printre randuri, alege doar ce te priveste direct (chiar daca in cazul B8-ului informatiile sunt putine) si bucura-te de masina ta care are 4 ani de garantie si (banuiesc) un CASCO

PS: ce e cu Advance? 

Link către comentariu

Multumesc de incurajari!

Normal ca am Full Insurance!

Advance este denumirea <clasei> modelului...E luata din Spania direct VW Dealer Spania...la noi se dau alte denumiri Trendline.Highline,etc!..acolo sunt putin diferite!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

cred ca ti-am vazut odata masina pe la baneasa? tin minte ca am vazut un passat culoarea ta cu numere de spania si mi-a placut mult!

Totusi, parca merita si ea niste covorase OEM, eventual textile pentru vara.

Link către comentariu

Salutare

Da,asa e!Locuiesc in Otopeni si merg des la Mall.

Covorase textile de vara le am pe  cele originale! Cele de cauciuc sunt de iarna si le-am cumparat din Romania.

Revin si cu alte poze!

O zi excelenta!

Link către comentariu

Frumos modelul B8. Inca nu am vazut una in realitate pe strada. Mi-a sarit insa in ochi scaunul soferului care pare uzat in partea stanga.Este deja uzat...sau doar in poze?

Link către comentariu

Sunt huse..probabil de aceea pare ciudat in poza

Daca sunteti din Bucuresti..oricand il puteti vedea..cu mare placere

Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

aduce un pic cu seria 5 exclusiv din profil :)

eu sunt fan declarat VW - sa-l stapanesti sanatos si sa te bucure.

ignora chestia din primul post cu "din cate am citit".

touaregu' meu are 10 ani - 0 probleme in afara de consumabile.

jetta la fel, mk6 plina de "probleme" si totusi n-a vazut decat itp si revizie pana acum :)

numai bine.

Modificat de Jetta20tdiHLDSG6
Link către comentariu

Pai ce astepti? Fugi afara si joaca-te cu ea :D Asta in cazul in care nu o ai parcata langa sufragerie (aka Dubai) :P

Anunta-ne cand mai afli cate ceva nou

Link către comentariu

E si voi acuma...numai stiti cum era?Cand iti luai o bicicleta noua sau ceva ce ti-ai dorit foarte mult,chiar si o minge de fotbal originala chestii si dupa nu-ti venea sa o scoti la joc sau sa mergi cu ea in cazul bicicletei:))...

Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

glumesti, nu?

n-am auzit pe nimeni in copilaria mea sa-si ia bicla noua si sa nu vrea s-o scoata...

sau minge. doar ca noi nu am prins vremurile de acum. si cand aveam o minge de piele, ca lumea, originala, nu vroiam sa se ia vopseaua de pe ea. dar tot ne jucam cu ea.

mergi si da-i in goarna ca cine stie ce se intampla, doamne fereste, sau o vinzi, etc...si n-apuci sa te bucuri de ea :)

Link către comentariu

Nu glumesc,cand imi doream jucarii si tot felul de chestii care ma gandeam ca nu o sa le am si in final vedeam ca le am nu vroiam sa le zgarii sau nimic,le tineam ca pe bibelouri si dupa daca ma jucam cu ele sau ceva si vedeam vreo zgarietura stersatura eram ofticat:)).Nu am zis sa nu o scoti 1 an din casa.Am zis sa o iei acuma si 3-4 zile sa nu o scoti cu gandul asta.Am zis ca este un fel de emotie un sentiment,nu toata lumea trebuie sa-l aiba,dar destui il au fiind copii:D.

De ce sa gandesti asa? ca cine stie ce se intampla?Sau sa-i de-a in goarna:D?,doar sa mearga cu ea sa se familiarizeze,cateva depasiri..niste frane ,stabilitate,directie sa vezi cum se comporta,dar nu in exces:D si dupa mers normal.Deja cand o ai te bucuri numai cand stii ca o ai :D

Modificat de duku228
Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

am vazut cazuri de oameni cu masini noi super bibilite pe care le tineau in bezna (aka garaj) ca sa mearga tot cu alea vechi.

si varietati de exemple pe aceeasi tema.

da, ti-o face maine unu' pilaf, sau ai nevoie de bani si o vinzi, etc.

bucura-te de ea :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!