Jump to content

Golf 7 1.2 TSi


minu94

Postare recomandată

  • 2 months later...

Sa revin cu ce s-a mai intamplat cu masinuta vara asta. Din fericire, nimic rau, doar plimbari. Viena, Budapesta, Transfagarasan, Transalpina si sper ca la finalul lunii sa mai vina un road-trip interesant prin tara. Cere doar benzina si revizii :)) . Ca si consumuri, am avut Bucuresti-Vama Nadlac 6.5, Nadlac-Viena 5.8, Budapesta-Bucuresti 6.6, Buc-Sibiu pe Transfagarasan 7.2, Sibiu-Bucuresti pe Transalpina 6.8 parca.

ODO:116.000km

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

8.jpg

7.jpg

Modificat de minu94
Link către comentariu

foarte frumoasa masina

jantele negre fac toti banii

vad ca ai numerele fara suport de aproape 4 ani

ai avut probleme pana acum cu "autoritatile" ?

Link către comentariu

Multumesc de apreciere :) Am vazut ca s-a dezbatut tema aceasta pe topicul tau. Pana acum nu am avut probleme cu autoritatile legat de numere. M-au oprit numeroase filtre (cel putin o data la 2 saptamani sunt oprit de filtre, datorita faptului ca fac naveta) si nu s-a intamplat nimic. O singura data au strambat din nas, am fost oprit in Victoriei acum un an dar ma intrebasera si de trusa de prim ajutor si triunghi reflectorizant(consider ca ei cautau un motiv). Sincer sa fiu, as vrea sa refac acea margine neagra deoarece au inceput sa se inaspreasca controalele si mi-e ca reusesc sa raman in curand fara talon.

Link către comentariu

Looking good! ?

Ai schimbat jantele rotile pentru Budapesta? Why? 

Modificat de gabinitu23
Link către comentariu

Thanks :D 

Da, jantele au fost schimbate pt Budapesta si Viena (ambele le-am vizitat in urma aceluiasi drum). La acel moment, imi oferea un confort psihic sa stiu ca sunt cu jantele de 15 ca sa stau mai linistit avand in vedere ca eram la primul drum lung de acest gen (peste 1000km intr-un singur foc) si nu trebuia sa am grija jantelor la gropi, in caz de asa ceva. 

Link către comentariu

In weekend am tras o fuga si pana la munte, intors pe Cheia, extrem de liber. Ca si comparatie, niste prieteni au plecat la 1-2 din Predeal, noi am plecat la vreo 3-4 ore dupa ei din Brasov si am ajuns in acelasi timp acasa. Bucuresti-Predeal consum 6.7, Brasov-Bucuresti via Cheia 6.5. 

 

Snapseed.jpg

Link către comentariu
  • 1 year later...
  • voinea a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!