Jump to content

Golf 5 GTI Edition 30

Aimar9992000

Postare recomandată

Salutare!

Desi urmaresc forumul, nu m-am considerat niciodata a fi un povestitor (fie el si de forum). Motiv pentru care am tot amanat prezentarea masinii mele aici. Dar iarna fiind, frig, m-am decis sa imi mai ocup si mie si voua timpul pana la venirea caldurii.

Asadar, masina este un Golf 5 GTI Edition 30, an de fabricatie 2008. In prezent masina are 69 000km, a incaput pe mana mea la 45000km. De cand am luat-o am schimbat distributia si toate cele. Uleiul folosit este Mobil 5w40. Pana de curand am folosit Castrol 5w30.

Despre dotari, o sa le enumar doar pe cele mai interesante, nefiind la curent cu "optionale/standard":cutie DSG cu padele la volan, faruri bixenon, navigatie RNS 510, computer de bord MAXI DOT, incalzire in scaune

Ca modificari ulterioare au urmat: evacuare turboback Milltek cu rezonator, admisie EVO-MS, diverter-valve Forge, intercooler S3 si soft Rabanne. Da, fara pompa de inalte. :)

O sa incerc sa urc si cateva poze dintre cele pe care le-am gasit prin pc.

post-117867-0-68347700-1423506956_thumb.

post-117867-0-02729200-1423506970_thumb.

post-117867-0-76786900-1423506976_thumb.

post-117867-0-07390200-1423506993_thumb.

post-117867-0-10113100-1423507005_thumb.

post-117867-0-37369300-1423507010_thumb.

post-117867-0-54757600-1423507015_thumb.

post-117867-0-21912100-1423507029_thumb.

post-117867-0-55871300-1423507034_thumb.

post-117867-0-42438900-1423507041_thumb.

post-117867-0-06234900-1423507060_thumb.

post-117867-0-67324400-1423507067_thumb.

Link către comentariu

Frumoasa masina. Rar gasesti o masina din 2008 cu astfel de km.

Daca ai dsg iti recomand sa ii faci schimbul de ulei daca nu l-ai facut.

Link către comentariu

Primul schimb de ulei la DSG a fost facut la 30000km, mi-am propus ca pe urmatorul sa il fac undeva spre 80-85000

Link către comentariu

Frumos, sa o stapanesti sanatos in continuare ; la cati cp e estimata acum? Cum era stock ca si putere comparativ cu rs-ul din poza? Vad ca ai prieteni cu jucarii frumoase..poate ne faci o mica comparatie ; intre cele din clasa ei normal..exclus 335-ul rbn :))

Link către comentariu

Decat un golf 5 ,mai bn un golf 4 ;) dar nah fiecare cu placerile lui ,vezi ca la motorul tau is sanse sa sara lantu ca se slabeste intinzatorul in timp.nu vreau sa te dezamagesc dar adevarul e bine de spus.

Modificat de tudorpd
Link către comentariu

@tudorpd: vreau si eu de unde iei tu, e evident ca e bun de tot!

ONTOPIC: Nu stiu cum imi plac sau nu pleoapele, altfel masina este foarte tare; dotata si tinerica. Sa o stapanesti sanatos si sa faci de rusine masini cu pretentii :d.

Link către comentariu

335iul din poze este rau de tot( cine stie cunoaste). El cu edition e pace car printre baieti :p

In alta ordine de idei, foarte tare masina. Sa te tina multi Km fara probleme.

@mike: ma bag si eu, poate punem de un discount :)))

Link către comentariu

Frumos, sa o stapanesti sanatos in continuare ; la cati cp e estimata acum? Cum era stock ca si putere comparativ cu rs-ul din poza? Vad ca ai prieteni cu jucarii frumoase..poate ne faci o mica comparatie ; intre cele din clasa ei normal..exclus 335-ul rbn :))

Multumesc. Nu stiu cati cai sa aiba acum, habar nu am, probabil pe la 350. Nu stiu sa iti spun cum este stock, pentru ca stock nu a stat decat cateva ore

:))  

Ca o parere personala, Meganul este o masina foarte buna, foarte echilibrata si capabila chiar si in varianta stock. Bun, nu face caii unui tfsi insa nici nu ii trebuie. Focusul ST incepe sa devina o masina interesanta daca schimbi turbina de fabrica, Golful edition 35 e fix la fel cu edition 30 din punct de vedere al motorizarii iar S3-ul e S3.

Decat un golf 5 ,mai bn un golf 4 ;) dar nah fiecare cu placerile lui ,vezi ca la motorul tau is sanse sa sara lantu ca se slabeste intinzatorul in timp.nu vreau sa te dezamagesc dar adevarul e bine de spus.

:)))))))))))) multumesc pentru grija pe care mi-o porti. Voi fi foarte atent si tenace 

Modificat de Aimar9992000
Link către comentariu

Decat un golf 4 mai bine un golf 3. Defapt eu chiar ma oftic ca mi-am luat Scirocco MK3.....

El are distributia pe curea si a scris mai sus ca a schimbat-o..... deci ce iei?

Link către comentariu

335iul din poze este rau de tot( cine stie cunoaste). El cu edition e pace car printre baieti :P

In alta ordine de idei, foarte tare masina. Sa te tina multi Km fara probleme.

@mike: ma bag si eu, poate punem de un discount :)))

Multumesc. Multi km ferit de probleme sa te tina si a ta :)

Asa este, 335-ul e din alta galaxie 

Modificat de Aimar9992000
Link către comentariu

Pe tipul cu rs4 l am suparat intr o seara pe magheru...nu avea loc de mine sa i dea a 3a :)))

Adevarat, sunt masini frumoase in anturajul tau. :d

Link către comentariu

"Multumesc. Nu stiu cati cai sa aiba acum, habar nu am, probabil pe la 350. Nu stiu sa iti spun cum este stock, pentru ca stock nu a stat decat cateva ore :)) "

Tare asta :))

Frumoasa foc masinuta ! Cat mai multi km fara probleme !

Modificat de ~LauR~
Link către comentariu

O singura curiozitate mai am ; de ce ti-ai luat dsg daca nu faci multi km? Nu-ti place sa pedalezi? :)) caci e o placere sa controlezi astfel de masini manual.. "am auzit" pe feisbuc ce poate 335-ul..6xx cp daca nu ma insel.. oricum cred ca esti in top 3 printre tovarasii tai :))

Btw..ce tot o dati cu mk4 si mk3? Mk2 e za best :)) hai sa incheiam cu offtopicul.

Link către comentariu

Masina o folosesc zilnic, doar Iarna nu merg cu ea pentru ca am o alta pe care o chinui in zilele de iarna. Asa ca DSG-ul imi vine manusa. Plus ca am vrut sa evit schimbatul ambreiajelor. 

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina , deosebita chiar , pacat ca este softa de cine nu trebuie din PUNCTUL meu de vedere , cat despre putere esti optimist , lumea spune ca fara pompa nu poti face mai mult de 320 maxim

Link către comentariu

Nu am inteles parte cu "sofata de cine nu trebuie". Tu imi spui mie ce zice lumea, cand eu conduc masina asta? :))

Link către comentariu

O masina care peste ani buni va ocupa un loc meritoriu in "vitrina" de la la Autostadt.

Sa te poarte repede si in siguranta!

Daca este sa privesti jumatatea plina, atunci fara upgrade la HPFP nu este necesar nici un IC mai voluminos decat cel de S3.:)

Link către comentariu

Super frumoasa masina, imi plac GTI-urile albe, sa te poarte in siguranta.

Stiam masina ta de la Antonio cu Megane-ul RS F1 :)

Link către comentariu

Superb exemplar! Sa-l stapanesti cu placere, si sa ai grija de babalaii care sunt prin trafic. Si Megane-ul e tare, l-am vazut pe la Plaza Romania acum ceva timp.

Te asteptam la intalniri.. :) 

Link către comentariu

E ceva special la o masina rara, pe mine unul ma atrage.

Sa o stapanesti sanatos si sa te serveasca fara probleme.

Ce intentionezi sa-i faci pe viitor?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!