Jump to content

Passat B7 2.0 TDI 140 cp

Kaliny

Postare recomandată

Va salut,

De alaltaieri sunt posesorul unui Passat B7 2.0 TDI cr, 140 cp, fabricat in mai 2012. Sunt foarte multumit de masina, mai ales ca are multe dotari, respectiv: geamuri electrice fata spate, climatronic bi-zonal, tempomat, senzori de ploaie si lumini, navigatie RNS 310, Bluetooth, scaun sofer cu reglaj electric, etc. Am o singura nelamurire si mica nemultumire. Chiar daca conduc linistit (viteza redusa si fara acceleratii bruste) consumul mediu de pe CB nu scade sub 5,5, in conditiile in care conduc mai mult extraurban. Masina are 94000 km si din ce m-am documentat, rezulta ca ar trebui sa fie un consum mediu mai mic. In plus Passatul are BMT, deci ar trebui sa fie si mai economic.

Link către comentariu

E foarte bun consumul. Cat ai vrea sa consume o masina din clasa asta? Totusi nu e Polo sau Fabia, masina are peste 1,5 tone.

Link către comentariu

Ca sa iti afiseze 5.1 ar trebui sa conduci peste 100 km de autostrada cu 120km/h constant...cam greu in romania, fara sa iesi di a 6-a. Poti obtine 4.8 daca margi cu 80 km/h in a5-a sau a 6-a la 1200 rot/min

Link către comentariu

SIgur ca da alex_ak47, insa nu este bine sa mergi subturat pentru motoarele diesel, mai bine zis sub 2000 rpm. Ce mi-ai spus este din experienta ta?

Link către comentariu

Este ce am obtinut petrosani-nadlac- 4.8l/100 si nadlac-calais-dover 5.1l/100 cu unele scapari de scurta durata, 210km/h prin germania. Circuland des subturat, economisesti motorina dar...DPF-ul te va costa enorm...deci ??!!

Link către comentariu

Da, ai dreptate, mai bine sa consume putin mai mult, decat sa apara probleme la DPF sau turbo. Deci spui ca este bun consumul si sa nu imi fac probleme?

Link către comentariu

Eu cel mai putin am scos 4,9. Cat de curand voi parcurge acelasi traseu pe care am scos consumul asta si voi face si poza.

P.S. Poze!!! :))

Link către comentariu

Parerea mea este : consum ok, tinand cont de faptul ca este foarte frig afara acum. 5.1 l/100 am obtinut in august trecut uk-ro, 4 persoane + bagaje + ignorat toate restrictiile de viteza. Deci, cred ca temperatura de afara este un factor important. Oricum, 4.8-5.5 nu prea simti in buzunar, un filtru de particule sau un turbo cu siguranta il simti [emoji12]

Link către comentariu

Acum nu pot posta foto, dar maine cu siguranta o voi face. Nu cred ca are ceva motorul, mai ales ca il alimentez cu motorina aditivata de la Rompetrol.

Link către comentariu

Conteaza mult cum mergi cu el. DSG, manuala? Daca e manuala, nu schimba cand iti indica in bord, schimba pe la 2500rpm.

Link către comentariu

Cutia de viteze este manuala cu 6+1 trepte. Am bunul obicei sa schimb vitezele la 3000 rpm. Poate din cauza asta este si consumul mai ridicat, nu stiu ce sa spun, dar la vechea masina Skoda Octavia care am vandut-o si care avea aceiasi motorizare, consumul era mai mis, in aceleasi conditii de condus.

Link către comentariu

Conteaza mult si cat de repede ajungi la 3000. Si taica-miu cand o mai conduce schimba la 3000, dar pana ajunge la turatia aia te plictisesti. Pana la urma schimbi cand ti se pare tie ca iti cere.

Link către comentariu

Asa este cum spui. Conteaza mult stilul de condus si poate din cauza ca apas cam brusc pedala de acceleratie, creste si consumul. Oricum m-am linistit, avand in vedere ca este si iarna si frigul creste consumul de combustibil.

Link către comentariu

Nu tin minte sa fi scos 4.6 vreodata :)) In fine, asteptam pozele, conteaza mai mult jucariile din interior decat consumul.

Link către comentariu

Nu stie cineva de unde as putea cumpara un capac pentru motor? Al meu este spart pentru ca niste mecanici "priceputi" la o revizie l-au pus pe jos in service si cineva a trecut cu masina peste el. Nu am ce face si trebuie sa-l schimb. Ma voi revansa celui care ma ajuta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!