Jump to content

Golf IV 1.4 16v 75 CP

Golf LXL

Postare recomandată

Salut, de curand am facut o noua achizitie si as vrea sa cer o parere.

Golf IV 1998 198000km

Motor-1.4 16v 55kw-75CP

Culoare-rosu

Dotari

-trapa electrica

-2xairbag

-volan/scaun reglabil

-abs

-angel eyes

-geamuri foliate fata/spate/luneta

C-am putine dotari dar pentru inceput la pretul care am luat-o cred ca e bine

Dupa achizitie am avut de schimbat următoarele:

-capete de bara/planetara,bucse si bielete

-toba finala avea o fisura, s-a rezolvat cu o sudura

-senzorul de ulei era initial de golf 3, a fost schimbat cu unul de golf 4, imi statea aprins mereu martorul din bord

-un senzor la airbag sofer

In rest mici defecte de interior...

Si acum pe sfarsit ca tot v-am tinut in suspans cu pretul, am luat-o la 1400€ cred eu ca am luato bn fiind înmatriculata :-D

post-148113-0-83082000-1422551450_thumb.

post-148113-0-54367500-1422551464_thumb.

post-148113-0-88745300-1422551476_thumb.

post-148113-0-92868500-1422551487_thumb.

post-148113-0-17439400-1422551498_thumb.

post-148113-0-81496000-1422551508_thumb.

post-148113-0-93822100-1422551518_thumb.

Modificat de Golf LXL
Link către comentariu

salut, bafta cu ea.

cind era la vizare pe 0lx area 203kkm, de cand e in posesia ta are 198 ? :)

la stilul de tiuning pe care l-a primit,nu comentez,e gustul tau daca ai ales-o,dar la mecanica macar ai verificat-o cit de cit?

Modificat de stealth
Link către comentariu

Bine ai venit pe forum.Pentru varsta ei arata chiar bine.Daca in timp nu ii gasesti probleme mecanice sau alte erori ai facut o afacere buna la banii astia.Sunt invidios ca ai trapa electrica.Dar din '98 si sa aibe asa putin km?.A fost lovita?Ai un far mai nou.Spal-o si tu putin inainte de alte poze, scapa de capace si cromul de la manere, pune-i niste jante si ii schimbi infatisarea, nu o sa isi arate varsta.Iti doresc multi km si fara probleme.

Link către comentariu

Stealth părerea era daca am luato bn la 1400 pt dotările care le are...

Hanesti multumesc pt sfaturi, in legatura cu motorul nu are defectiuni chiar spre surprinderea mecanicului la care am duso sa o verifice, a zis ca am avut un noroc chior... Km reali si fara defectiuni la motor

Masina a fost înscrisă in 2012 iar pana atunci a fost masina unei doamne din germania care mergea doar la servici adica vreo 80 km/zi, din 2010 pana in 2012 a fost stationata iar in 2012 a nimerit tot la o doamna

Modificat de Golf LXL
Link către comentariu

Strict la subiect : da, pretul e bun daca are compresie buna la motor si nu are probleme majore ; sa o stapanesti sanatos !

Offtopic : eu mor pe afirmatiile gen " km sunt reali "..nu ai de unde sa stii ; cine stie sa ii dea profi inapoi nu ii mai vezi tu nici cu mama testerului si nu iti dai seama atata timp cat nu are istoric verificabil la reprezentanta ; la fel si cu poveste vietii ei...cu doamnele si batranii care merg pana la piata si inapoi..credeti ca masinile sunt mai bune daca au fost la doamne? Iti spun eu, din contra ! am avut 2 masini cumparate de la domnisoare si iti pot garanta ca sunt mult mai neglijate ca majoritatea..plus ca, nu cred ca e vreun secret ca 90% din domnite nu au nicio treaba cu sofatul. Deci avand in vedere la ce chinuri a fost supusa atata timp de niste doamne, masina arata foarte bine si a rezistat cu stoicism !

Modificat de bgd_b92
Link către comentariu

Scuze stealth am cumparato la 198 in octombrie 2014

Bgd_b92 in legatura cu istoricul masinii nu am nici o certitudine ca ar fi cum zice si in legatura cu km nu stiu ce sa zic... Pe tester arata ca ar fi reali, in privinta motorului nu am ce reprosa, la început am crezut ca are un consum cam mare fiind 9-10 in oras, dar dupa mai multe cercetari am aflat ca asta ar fi consumul motorului

Stealth masina are cateva modificari pt ca a folosito fiul doamnei de la care am cumparato si zic eu ca nu ii sta rau deloc in comparatie cu cati ani are...

Link către comentariu

La pretul asta ai luat o masina foarte buna si sa te bucuri de ea.Sunt mirat cat de mult s-a devalorizat acest model.Si eu sunt de parere ca femeile nu stiu sa intretina/foloseasca o masina.

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos.

din ce vad in poze, fostul proprietar avea un simt artistic dezvoltat...

cand bagi cate un post, mai aloca vreo 5-10 secunde in plus pt a te decide unde pui cratimele si unde nu. ;) altfel risti sa te creada lumea analfabet si sa trebuiasca sa folosesti celebra : "scz, mam grabit"

Modificat de Muale
Link către comentariu

Scuze stealth am cumparato la 198 in octombrie 2014

Bgd_b92 in legatura cu istoricul masinii nu am nici o certitudine ca ar fi cum zice si in legatura cu km nu stiu ce sa zic... Pe tester arata ca ar fi reali, in privinta motorului nu am ce reprosa, la început am crezut ca are un consum cam mare fiind 9-10 in oras, dar dupa mai multe cercetari am aflat ca asta ar fi consumul motorului

Stealth masina are cateva modificari pt ca a folosito fiul doamnei de la care am cumparato si zic eu ca nu ii sta rau deloc in comparatie cu cati ani are...

Daca deja a aparut si fiul doamnei, povestea este completa  :winter:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si zii Bogdaproste daca nu iti consuma ulei.

Cat despre Km, sigur reali are mult mai multi. La benzina nu e ca la diesel unde sunt mai multe "calculatoare" ce inregistreaza nr de km, aici e f simplu de dat inapoi si nu prea ai ce altceva sa verifici sa iti dai seama daca a fost dat inapoi sau nu.

Nici la diesel daca operatia e facuta cum trebuie nu iti mai dai seama, insa acolo daca e nepriceput acel "tuner" poti sa-l prinzi pe picior gresit.

Iar faptul ca ai pus-o pe tester si ti-a confirmat nr de km si tu crezi numarul ala ca l-ai vazut dat de tester... e o chestie psihologica si daca de multumeste si linisteste accept-o.

Important e sa mearga si sa nu-ti faca pbme.

Insa oricum, chicios interior. Dar nici pretul nu a fost mare. Per total, daca tie iti place asta e tot ce conteaza.

Drumuri bune

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!