Jump to content

CD player AURA

nelutzu
 Share

Postare recomandată

Stie cineva daca cd-playerul AURA de pe leon-ul 1 are cod, si daca da cum pot sa-l aflu?

Ideea e ca vreau sa-mi pun in loc un mp3 player dar trebuie sa-l pot monta inapoi originalul AURA pentru cand ma duc cu masina la reprezentanta sa nu comenteze la garantie.

Si nici nu vreau sa dau o gramada de bani pentru montarea lui la reprezentanta.

Ceva sfaturi?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

are cod si il gasesti in cartea masini, o sa ma uit acasa si iti spun exact unde, dar din cat imi aduc aminte este pe prima pagina in stanga, poti sa suni la Metrotehnica sa ceri info unde il gasesti, eu asa am facut pt ca nu stiam unde e :huh:

la mine nu au zis nimic ca am schimbat casetofonul de serie

nu vad care ar fi legatura

mult succes

Link către comentariu

Nici eu nu vad legatura dar am auzit cazuri cu probleme la garantie datorate schimbarii cd-ului original

in alte locuri decat la reprezentanta.

Link către comentariu

vad ca esti din cluj ...poate ar trebui sa vb cu cei de la seat din cluj sa te lamureasca, daca ei spun ca trebuie sal schimbi la ei, atunci nu prea ai ce sa faci

Link către comentariu

Teoretic asa ii, practic daca aflu codu il schimb si cand ma duc la service il pun pe Aura.

Ziceai ceva de cod, am gasit pe prima pagina din caietul de service o eticheta cu tot felul de serii: sasiu, motor, cutie de viteza etc....

Problema este ca nu stiu cum sa scot codul cd-ului din toate numerele alea, ma poate ajuta cineva?

Multzam

Link către comentariu

Codul il gasesti pe prima coperta interioara a manualului radio cd-ului. Este o cartulie mica primita cu toate celelalte manuale ale masinii. Daca nu ai dat deja jos radio cd-ul poti intra in meniu si poti schimba codul existent cu unul nou. La schimbare nu ti-l cere pe cel vechi. Sper ca te-au ajutat sfaturile mele. Multa bafta.

Link către comentariu

Cum il pot schimba? Problema e ca nu am primit nici un manual pt cd-player.

Asa ca..... are cineva un manual pt AURA, eventual in format electronic?

Modificat de nelutzu
Link către comentariu

Ti-am trimis pe hotmail un manual in format electronic, din pacate in limba spaniola.

Sper sa te poti descurca cu el.

Bafta

Link către comentariu

• 6 years later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!