Jump to content

MyCar : Audi A6 3.0 V6 TDI

JigSaw

Postare recomandată

post-54496-14255735607668_thumb.jpg Si au inceput sa vina comenzile! Asteptam sa se opreasca din nins si ii dam bataie. Cred ca becurile ce le am acum pe masina sunt cele din fabrica. :) asa ca... new look

post-54496-14255735607668_thumb.jpg

Link către comentariu

Salutare am schimbat azi becurile si diferenta este enorma. In poza alaturata nu cred ca va puteti da seama, dar ziua e ft vizibila diferenta, abia astept sa vina noaptea sa vad exactpost-54496-14256603269837_thumb.jpgacesta este becul vechi, cred ca cel din fabrica :))post-54496-14256602042069_thumb.jpg

Link către comentariu
post-54496-14263599272936_thumb.jpg maruntisuri :) dar inca neiluminate pt ca nu ma descurc de unul singur. Astept ceva informatii si ma apuc de treaba. Impactul vizual este ft frumos
Link către comentariu

post-54496-14266233701336_thumb.jpg

investitia merita toti banii. Sunt maxim de multumit. Si multumesc pe aceasta cale colegului @Megatron pt sfaturi si detalii. Un baiat de milioane!

Link către comentariu

Multumesc. Chiar daca in poza pare ca lumina este diferita, in realitate sunt ca din fabrica :)

Modificat de JigSaw
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Datorita unei schimbari de buget, nu am mai comandat mult asteptatele jante pe 18 si cauciucurile aferente si astazi am incaltat-o cu cauciucuri de vara pe 16. Dat fiind faptul ca este o decizie temporara nu am optat pt ceva cauciucuri cu renume. Am de facut un drum de 2500km in tarile calde si din acest motiv am ales sa le schimb acum si sa nu rulez cu gumele de iarna. Fericit o sa fie cel ce va cumpara jantele actuale + gumele cele noi :) . Bani o sa pierd sigur si stiu asta asa ca am luat aceste cauciucuri : Kumho Ecsta Solus HS51 225/55 R16 . Sper sa nu sariti pe mine ca am pus cauciucuri ieftine pe masina cu pretentii ( nu au fost chiar ieftine) si ma repet. Le-am pus pt maxim maxim 6 luni<br/>

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!