Jump to content

MyCar : Audi A6 3.0 V6 TDI

JigSaw

Postare recomandată

Salutare colegi forumisti.

Dupa o pauza destul de mare,am revenit pe forum, pauza datorata vanzarii masinii din gama VAG. Sincer mereu mi-am dorit sa revin, cu orice fel de masina, numai sa fiu aici, activ in comunitate si iata-ma

Mai jos o sa incerc sa va prezint noua mea achizitie, topicul spune exact despre ce este vorba. Masina am luat-o din intamplare, aveam cu totul alte planuri pentru primavara, dar fostul proprietar a avut un necaz cu politia si a ramas fara permis minim 2 ani, asa ca ce sa faca, cu masina? Am preferat sa o iau pe aceasta pentru ca stiam absolut tot istoricul ei si stiam si modul nebunesc in care a fost ingrijita. Asa ca a la un sprit...am decis.

Din poze o sa va dati seama cat de ingrijita este.

Masina are tot interiorul bej ( se cam murdareste mocheta, deci un minus)

-piele + alcantara

-senzori ploaie.. lumina

-navigatie

-bixenon adaptiv

-comenzi pe volan

- "mii" de butoane, mereu mi-am dorit asta

- coming home-leaving home

-avea puse de el LED-uri placuta inmatriculare+ plafoniere + pozitii

- sistem audio Bose

- senzori parcare fata + spate

Merge si functioneaza aproape impecabil...spun asta pt ca ma exaspereaza un contact imperfect la lampa stop frana (dar se va rezolva curand) + un senzor pe fata este defect si datorita lui nu merge niciun senzor, dar si asta se va rezolva imediat!

Cam asta ar fi descrierea ei.. ft pe scurt pentru ca nu vreau sa plictisesc.

In viitorul foarte apropiat urmeaza:

- LED DRL

- SEMNALIZARI FULL LED

- poate ,grila fata unde este cromata sa o colantez cu negru mat.

- roti 18" S-line pt vara

- si asta depinde de buget, as vrea sa-i pun faruri OEM de audi a6 facelift (am inteles ca se potrivesc)

Cam asta este descrierea mea scurta despre noua mea cucerire :P

post-54496-0-72476700-1421529080_thumb.j

post-54496-0-14098000-1421529096_thumb.j

post-54496-0-31005400-1421529109_thumb.j

post-54496-0-99164200-1421529122_thumb.j

post-54496-0-15391400-1421529141_thumb.j

post-54496-0-18936600-1421529153_thumb.j

Link către comentariu

Initial am vrut sa nu-l comunic..dar nu cred ca se intampla nimic daca il afisez. Din ce am vazut pe piata din Germania pretul este ft bun. Ce e in Romania pe piata...mereu e loc de discutii. 8000€

Oricum faptul e consumat.. ca e mare, ca e mic.. plata s-a facut!

Modificat de OctaviaVRS
Link către comentariu

arata bine masina, niste jante ar scoate-o din anonimat si cred i-ar trebui si niste arcuri sa o lase putin mai jos. Mie imi place interiorul, e drept ca e mai greu de intretinut dar merita efortul  :icon_thumleft: .

Link către comentariu

Arata bine masi a sa ai noroc de ea. Ca si sfat prietenesc schimba si user ca nu merge la Audi A 6 hehe

Link către comentariu

"In viitorul foarte apropiat urmeaza:

-Sticker vwforum
- LED DRL
- SEMNALIZARI ...... "

Modificat de Newby
Link către comentariu

Initial am vrut sa nu-l comunic..dar nu cred ca se intampla nimic daca il afisez. Din ce am vazut pe piata din Germania pretul este ft bun. Ce e in Romania pe piata...mereu e loc de discutii. 8000€

Oricum faptul e consumat.. ca e mare, ca e mic.. plata s-a facut!

salut,

8000 eur cu taxa platita sau nu? daca e deja platita ok pretul, daca nu, nu prea face

la motorul ala vin vreo 3500 eur. plus impozitul anual de vreo 2500 de lei parca, iar de anul asta mai creste cu 30%.

bafta cu ea si buget bun ca detinerea si  intretinerea sunt destul de spicy, dupa vreo 2 luni trec fluturii din stomac si intra in portofel :)

masina probabil are 10 ani, ce km are?

Link către comentariu

E f faina , am una asemanatoare la serviciu , numai ca e quattro , e mult mai impresionanata la condus decat modelul 2013 ,avem si una de-asta , eu cred ca nu conteaza nr de km si anul masinii atat de mult daca a fost ingrijita exemplar , sa ai mult mai mult noroc decat fostul propietar si numai bine

Link către comentariu

Taxa nu este platita si nici nu o s-o platesc vreodata. Impozitul este 2091 lei pe an..ceea ce nu mi se pare mult. Masina are 9 ani si 217 000km. Deocamdata merge tot struna.. si ma astept ca la orice masina sa se strice ceva. Depinde de noroc. In Romania preturile incep de la 7000, dar o cunosti? Am luat o masina cu istoric, complet! Deci sunt multumit..momentat. stiu la ce m-am inhaitat. Prietenul asta al meu a zis clar.. e o curva de lux ;)

@rusen si asta e quattro. Am uitat sa specific in topic. Bafta

Link către comentariu

@mik15 caut jante, pana in Aprilie sper sa si gasesc, vreau maxim 18"

La arcuri nu m-am gandit...dar parca m-ai facut sa ma gandesc :D

@flotouran95 nu stiu cum sa-l schimb...ca vreau asta

@newby era un MUST HAVE :D

Modificat de OctaviaVRS
Link către comentariu

Frumoasa. O masina de care s-a avut grija nici in Germania nu e ieftina, deci nu se cade sa vorbim de pret. Important pt tine e ca ai o bijuterie si atat.

Drumuri bune impreuna si fara incidente.

Link către comentariu

Poate sa-mi spuna cineva daca becurile din semnale sunt PY21W ? Ca cele DRL am inteles ca sunt P21W . la marcharier tot P21W ? Multumesc

Link către comentariu

Frumoasa si deosebita,motorizarea mea preferata + quattro+automata = vis :) Sa o stapanesti sanatos si multi km fara evenimente.

Link către comentariu

Arata bine masi a sa ai noroc de ea. Ca si sfat prietenesc schimba si user ca nu merge la Audi A 6 hehe

Uite aici sa iti schimbi ce ti-am sugerat in postarea mea

Link către comentariu

O poza facuta rapid. 3400m altitudine, cred ca se simtea in largul ei!

LE : Am vrut sa postez o poza, dar orice i-as face, e prea mare ca sa o uploadez. Asa ca nu o sa mai postez decat text. Sau dupa ce imi voi lua un laptop. Ma descurc greu cu postarile de pe telefon. Bafta

Modificat de JigSaw
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Asta vroiam sa va arat! Deocamdata batem pasul pe loc, cu modificarile. Sapt viitoare o sa soseasca becurile D2s 5500K si in martie jantele pe 18" + cauciucuri noi. Sanatate

LE. Multumesc @Muale

flo' o sa incerc si tapatalk

post-54496-0-00888100-1424000899_thumb.j

Modificat de JigSaw
Link către comentariu

Multumesc frumos.

Poza este facuta in Sölden, Austria. Vroiam sa ajung si mai sus, dar era drumul inchis pt ca ninsese cu o zi in urma. Aici eram undeva la 2500m ..dar se ajunge cu masina pana la 3400.

Edit: si acum tot inchis este drumul pt ca se filmeaza noul James Bond ;)

Multumesc frumos.

Poza este facuta in Sölden, Austria. Vroiam sa ajung si mai sus, dar era drumul inchis pt ca ninsese cu o zi in urma. Aici eram undeva la 2500m ..dar se ajunge cu masina pana la 3400.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
post-54496-14254846969042_thumb.jpg Prima modificare :) asa de iarna. Placuta inmatriculare lipita :)
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!