Jump to content

My car: Passat CC

Razvan RXR

Postare recomandată

Salut! 

Astazi m-am gandit ca ar fi timpul sa-mi prezint masina. Am inceput cautarile in vara anului trecut si oscilam intre Audi A6 si Volkswagen Passat CC. Intr-un final am hotarat sa caut doar Passat CC pentru ca imi place mai mult aspectul exterior+interior. La inceput cautam in tara pentru ca am vazut ca sunt preturi mai mici ca in strainatate, dar m-am convins repede ca acele masini nu sunt cum le prezinta vanzatorii.In luna septembrie mi-am gasit masina ideala pentru mine conform bugetului si  pretentiilor mele.

Este vorba de un Passat CC din mai 2010, motorizarea fiind de 2.0 TDI 170 CP, avand o cutie manuala 6+1 trepte. A fost cumparat din Germania la 103.000 km.

Dotari:

-supensie adaptiva DCC;

-faruri Bi-Xenon adaptive+cornering;

-navigatie RNS 510;

-scaune fata incalzite;

-interior alcantara;

-tempomat;

-senzori ploaie, lumini;

-senzori parcare fata, spate cu afisaj;

-privacy glass;

-jante 17" (ulterior mi-am luat pentru vara interlagos);

-media-in in torpedou;

Cateva poze: http://s1381.photobucket.com/user/razvan95_rechesan/library/Passat%20cc :D

Modificat de Razvan RXR
Link către comentariu

Foarte frumoasa. Felicitari pt achizitie si sa te poarte multi, multi km fara probleme.

Link către comentariu

Welcome to CC Club :) sa te poarte multi km fara incidente. Foarte bine intretinuta si interior si exterior!

Totusi interiorul e alcantara? Din poze pare textil!

Link către comentariu

Mersi la fel, Vasi Cluj!

Mersi la fel, Jorjel! Ai dreptate! M-am incurcat eu, e interior textil, negru cu crem!

Link către comentariu

Bine ai venit in club Razvane  ! 

Multi km fara probleme - sa te bucuri de ea.

Link către comentariu

Foarte frumoasa si dotata masina, Razvan! Sa o stapanesti sanatos, multi kilometri fara probleme si bine ai venit in clubul CC-urilor!

P.S: Nu ne lasa fara update-uri legate de masina! :D

Link către comentariu

da, este frumoasa  :icon_thumleft:

sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme !

Link către comentariu

Mersi fain, lambada! O adevarata frumusete ai in garaj! Sa te bucuri de ea cat mai mult timp fara probleme! O sa incerc sa fiu cat mai activ  :D

Mersi, Florin! M-am uitat si am vazut ca si tu ai un exemplar foarte frumos de passat! Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Mersi la fel, Christian! Cred ca e tare sa ai 4motion pe masina asta :D

Este, e o placere sa vina iarna :)!
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Sa ai noroc de ea. Un exemplar foartr frumos. O intrebare : unde e butonul pt frana de stationare ? poate nu am fost eu atent si nu il vad.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!