Jump to content

Golf V GOAL 1.9 TDI 2007

rudolf.s

Postare recomandată

Dupa ce am dat Bora m-am ales cu un Golf V editia Goal, 1,9 TDI din 2007. Avand in vedere ca nu e nici combi si nici automata, probabil nu va sta foarte mult la mine dar pana cand e la mine si e a mea, o prezint. :)

Datele masinii:

Volkswagen Golf V "GOAL"

An fabricatie: 08.2006 (2007 in acte)

Motor: 1896 cm³ | 1.9 TDI

Putere: 77 kW | 105 CP

Culoare: negru

Dotari:

- Climatronic

- incalzire in scaune

- scaune inscriptionate GOAL
- imobilizator 
- Tempomat
- cotiera
- car kit

- 2 geamuri electrice
- oglinzi electrice si incalzite
- Bordcomputer FIS
- volan sport imbracat in piele cu cusaturi portocalii (GOAL Edition)
- jante 16" de otel :)
- spalator faruri
- duze spalare parbriz incalzite
- ESP
- ABS
- Sondermodell: *GOAL*

Modificari aduse:

- navigatie Witson (bluetooth, navigatie iGO, USB etc.)

- statie si woofer Sony (nu stiu modelul exact)

- LED-uri... peste tot. :)

- faruri noi cu interior negru

Reparatii / defecte:

De cand e la mine masina am completat doar 1 l de ulei - picura ulei sub masina, probabil garnitura de la pompa tandem - am schimbat o bujie incandescentasi va trebuie sa schimb motorasul V158 de la Climatronic. Pe langa faptul ca face galagie (ca majoritatea) nu mai sufla la picioare la pasager doar aer rece. La un drum lung e foarte enervant, mai ales cand afara sunt minus multe grade. Burduful de la planetara dreapta e crapat, pufferele de la amortizoarele spate ar trebui schimbate si racitorul de aer EGR da semne de sfarsit. O data ce se duce garnitura de grafit din interior incepe sa intre fum in masina. Sper sa nu ajung pana acolo, mai ales ca se schimba cu totul si costa in jur de 1600 RON.

Pentru ca vreau sa vand masina nu cred ca vor urma multe modificari, ba chiar incerc sa ma abtin sa nu modific nimic la masina. Deocamdata am pus doar faruri noi si o plafoniera pe spate. Atat. :)

Urmeaza sa fac o sedinta foto si le postez.

post-2155-0-32526300-1421244426_thumb.jp

post-2155-0-49174700-1421244442_thumb.jp

Link către comentariu

Pai atunci felicitari ptr achizitie si spor la vanzare. :))

Ti-am vazut MBX-u' prin Timisoara acum vreo 2 dimineti. Sper ca si urmatoarea achizitie sa aiba parte de aceeasi grija si pasiune. :icon_cool:

Link către comentariu

Rudi... stii tu cum se zice, o masura temporara e pe termen lung :P. Daca tu ai schimbat navigatia cu Watson te cert, merita-i macar un RNS 310, cred ca merge si pe maxidot rosu sa pui, era alta viata, numai ca de la vama la Arad iti arata un cerc rosu cu sageata pe fond negru :) ca nu sunt harti de est pe ea.

Modificat de Aerofan
Link către comentariu

Nu am umblat la navigatie/instalație audio

Asa am luat mașina. Eu am schimbat doar farurile și am pus o plafoniera pe spate cu lămpi laterale. Farurile aveau urechile rupte, erau mătuite si aveau xenoane chinezești. Nu aveam nici socluri de becuri clasice asa ca am zis ca mai bine iau niște faruri noi. Nu îmi pare rău. Luminează excelent!

Link către comentariu

poate te indragostesti de ea si o sa ramana la tine.

arata bine, pot sa te intreb care a fost pretul ei?

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos........ca idee schimba tot capul de panetara cine stie ce este pe acolo daca este crapat burduful, eu asa am facut acum cateva zile am schimbat capul cu totul(nu costa mult)

Link către comentariu

Vreau sa vand masina, deci investitiile sunt minime, strictul necesar. Sigur nu o pastrez (desi e intretinuta si arata bine) pentru ca nu e COMBI si nu e AUTOMATA. :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Cateva poze si cu interiorul si spatele.

Urmeaza sa o duc la service sa ii schimb motorasul de la climatronic si sa vad de ce imi picura ulei sub masina. E probabil garnitura de la pompa tandem.

Masina e in continuare de vanzare si ma gandesc sa ii pun un RCD 300 si sa pastrez navigatia si wooferul.

post-2155-0-40984700-1423729856_thumb.jp

post-2155-0-16699100-1423729857_thumb.jp

post-2155-0-00495100-1423729858_thumb.jp

Link către comentariu

Da.... Știu. Nu-mi spune. Chiar era nasol afara. Pentru altceva am facut poza dar dacă tot era pe telefon am incarcat-o.

O duc și la curățat de tapițerie

Link către comentariu
  • 6 months later...

De sambata masina a ajuns la un nou proprietar si va circula probabil prin zona Arad - Timisoara. Noul proprietar spunea ca va pastra numerele asadar daca vedeti un Golf 5 GOAL cu numerele AR12MBX sa stiti ca nu sunt eu. :)

Sa ii aduca multe bucurii si km fara probleme!
Intre timp, am inceput cautarea pentru noua masina care va fi sigur combi si automata. :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!