Jump to content

Probleme electrice

mariusdodo
 Share

Postare recomandată

1 hour ago, pronet said:

Care este codul de eroare stocat?

Nu apare niciun cod de eroare pe tester.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Fara un cod de eroare nu putem decat sa ne dam cu parerea. Beep-ul respectiv in mod cert semnaliza probabil o eroare care ar fi afectat deplasarea in siguranta sau functionarea motorului -de ex lipsa lichid racire/ sub nivel - dar in mod sigur ar fi generat si un mesaj pe BC. Incearca sa scanezi cu alta interfata dedicata VAG, recomandat una originala.

LE-te rog nu mai da quote la mesajul anterior, se sanctioneaza conf regulamentului.

Link către comentariu

Nu stiam ca nu se da quote.

Update: nu lucreaza turbina, cred ca este defect senzorul de la turbo amplasat sus in spate la motor, care citeste valorile, las atasat o poza. 

Masina nu dadea nicio eroare pentru ca nu intra in avarie mereu, acum e doar in avarie si o sa ii fac test.

Las si codul aici poate ajuta pe cineva candva. Senzor presiune gaze evacuare bosch 0 281 002 710 touran 2008 2.0tdi bmm (am scris asa pentru google, ca daca cauta cineva sa ii dea redirect pe acest site).

image.thumb.png.abe90be9c9a8a47c0c3ec5f55143a093.png

Link către comentariu

daca tu crezi ca ala e senzor ce citeste presiune din turbina, te inseli amarnic.

Link către comentariu

47 minutes ago, whoisbenea said:

Nu stiam ca nu se da quote.

Update: nu lucreaza turbina, cred ca este defect senzorul de la turbo amplasat sus in spate la motor, care citeste valorile, las atasat o poza. 

Masina nu dadea nicio eroare pentru ca nu intra in avarie mereu, acum e doar in avarie si o sa ii fac test.

Las si codul aici poate ajuta pe cineva candva. Senzor presiune gaze evacuare bosch 0 281 002 710 touran 2008 2.0tdi bmm (am scris asa pentru google, ca daca cauta cineva sa ii dea redirect pe acest site).

image.thumb.png.abe90be9c9a8a47c0c3ec5f55143a093.png

Piesa respectiva este senzor presiune diferentiala.

Link către comentariu

Domnu' AI Bundy, scrie clar în reply "cred ca este", nu am spus "garantez, 100% este asta" 

Link către comentariu

@pronetam pus un tester Delphi si am verificat si DPF-ul, am 75g carbon in DPF si presiune 7.65 la relanti. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!