Jump to content

Probleme motor passat b4

geobiga
 Share

Postare recomandată

Salutare, sunt posesorul unui passat b4 din 1996, 1.9tdi, 66kw.
Am urmatoarea problema, de fiecare data cand ploua si trec printr-o balta brusc masina nu se mai accelereaza, chiar daca o scot pe liber tot nu se tureaza, asta dureaza vreo 2-3-4 minute, in functie de cat de mare e balta. Daca o tin accelerata in timpul asta palpaie becul de la bujii, cum iau picioru de pe acceleratie se stinge. mentionez ca i-am pus scut cu gandul ca scap de problema dar din pacate nu am scapat. Aveti idee ce as putea sa ii fac?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pe scanare nu apare nimic?cu siguranta este o problema de natura electrica.

Link către comentariu

am fost si la tester de 2 ori, dar nimic. Mi-a zis un mecanic ca ar putea fi de la alternator, l-am luat de pe alt passat b4 dar nici o schimbare

Link către comentariu

cu siguranta ajunge apa unde nu trebuie deci problema este de natura electrica...verifica instalatia electrica sau incearca sa reproduci evenimentul cu balta si dupa aceea te uiti unde este uda instalatia electrica

Link către comentariu

am fost la 3 electricieni, am turnat apa cu galeata pe motor, am dat cu furtunul cu apa si nu face figuri, e totul ok. Cum trec printr-o balta gata incepe bataia de cap. Dupa ce trec printr-o balta e ud peste tot, nu prea pot sa imi dau seama.

Link către comentariu

• 8 months later...

salutare! stie cineva de ce nu imi arata injectorul 4 deloc informatii despre el?

post-89681-0-63327300-1442936387_thumb.p

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!