Jump to content

BORA :)

BC-49-ROT

Postare recomandată

Aici poti vedea cum am curatat zona scrumierei si a ramei de la schimbator. Plasticul e curat, negru putin lucios.

post-20276-0-36330900-1422431596_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BC-49-ROT

33

• Georgik

4

• ~LauR~

4

• rusen

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...

Salutare ...am si eu o mica nelamurire:D ...vreau sa-mi puun o grila fara semn , cei cu semiluna aia care acopera locul care ramane in capota se gaseste separat de cumparat sau cum e????:(

Modificat de BC-49-ROT
Link către comentariu

Vreau sa-mi pun fara semn pt ca dupa cv timp vreau sa-I fac un badboy look ;)

Modificat de BC-49-ROT
Link către comentariu

eu cand mi-am cumparat grila fara semn a venit cu tot cu semiluna din capota si adeziv de lipit..

Link către comentariu

Urmatoarea modificare schimbare culori din albastru-alb, inclusiv climatronic si casetofon :D

Modificat de BC-49-ROT
Link către comentariu
  • 5 months later...
  • 4 months later...

Revin cu niste schimbari :icon_bounce:  :icon_bounce:  :icon_bounce:  post-144262-0-39052500-1448654296_thumb.

Modificat de BC-49-ROT
Link către comentariu

Frumoasa masina. Pot sa te intreb ce tip de navigatie ai in bord? Si ceasurile ce tip sunt? 

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!