Jump to content

BORA :)

BC-49-ROT

Postare recomandată

Ca al meu , vezi ce benzina ii pui ca imediat ii sare check engine in bord , nebun motor , in rest trage bine si merge multi km.:))

Link către comentariu
  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BC-49-ROT

33

• Georgik

4

• ~LauR~

4

• rusen

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jantele o sa le aplic un polish si ata...in trecut aveam de gand sa le fac auriu dar nush cat de bn ar da finca nu au buza ;)

Pune o poza cu interiorul tau sa rusen :)

Modificat de BC-49-ROT
Link către comentariu

Am vazut , lasa-le asa ca sunt mult mai ok , la polish vezi cine ti-l face , sa aplice pe el si un strat de protectie dupa , vezi ca pentru plastice gasesti pe forum indicatii si cum sa le dai jos si cum sa le cureti, cat despre scaune daca ai sa le schimbi s-ar putea sa nu se potriveasca mufele de airbag si sa umbli cu imbinari pe acolo.

Link către comentariu

Nici naveam de gand sa-mi schimb scaunele

eu imi polisez jantele , am sa folosesc pasta 3M abraziva fara sa matuesc si nu o sa fie nici o problema , cred nu stiu exact ca sunt la inceput cu polisu sper sa ma ajute si masina care mi-am luato :D

Link către comentariu

montat eleronul cu bucluc din cauza vanzatorilor care nu isi fac treaba :grrrrrr:

post-144262-0-43645200-1420991555_thumb.

Modificat de BC-49-ROT
Link către comentariu

Asa am luato cu stopuletele ale pe bara ...mie imi plac :D

Se cunoaste ca e mai scurt putin decat portbagajul???:(

Trlck te referi la griul ala inchis.nu???:)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru mine cel mai bine a mers astfel : o cartela de plastic cu care indepartezi ce e mare, apoi cu o carpa si pasta de polish. Garantat 100%. O sa obtii o suprafata perfect curata, fara pete, zgarieturi sau alte urme.

Link către comentariu

eu cu burete de vase - partea verde - si apa chioara - am fost foarte multumit de rezultat.

vedeti in topicul meu

a, si cu ceva rabdare ;)

Link către comentariu

daca le vopsesti, cu partea verde. zgarieturile fine se acopera.

daca nu, cu grija cum spune Mircea

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!