Jump to content

probleme contacte yala usa soferpassatb3

danviorel
 Share

Postare recomandată

buna ziua,v-as ruga sa postati daca se poate schema sau  valorile  ce trebuie sa fie pe firele din mufa yalei din usa soferului la un passat 1.9tdi afn 1997,multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

buna seara prietene,problema e ca usa spate stanga nu vrea tot timpul sa mi se inchida ,am verificat switchul,acel modul din usa soferului.ceva interesant e:anchid usile din telecomanda,se inchid 3 iar 1 nu,deschid din nou si repede anchid la loc,numai in modul acesta reusesc de cate ori vreau sa inchid toate usile fara probleme altfel nu,salut

Modificat de danviorel
Link către comentariu

dan, nu stiu daca am inteles bine din ce ai scris... dar - da jos yala, curata-i colectorul la motoras, refa lipiturile de pe placa electrica a yalei... si trebuie sa lucreze.

vezi ca sunt mai multe topic-uri deschise, despre aceasta problema... si in aria B5 si in aria Golf 4... s.a.m.d.

Link către comentariu

cu unul nou... cel oem este in jurul la 700 lei.

unul SH - nu l-as pune pe masina, inainte sa-l reconditionez... ca poate sa faca la fel, in scurt timp.

Link către comentariu

• 11 months later...

buna seara tuturor,am rezolvat probleme cu usa spate stanga  ce nu vroia sa se anchida,simplu am tot citit pe forum si am gasit asa;Deconectezi borna negativa o lasi 1-2 minute si o pui la loc sa resetat singura,problema rezolvata,va multumesc tuturor,bafta 

Modificat de danviorel
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!