Jump to content

golful meu 4

2cesti

Postare recomandată

Adusa din germania, fabricatie 2000. 1.4 16 v.Am schimbat toate consumabilele si filtrele  si tot ce trebuia schimbat.

Astept vara sa ma apuc de ea. 

Vreau sa ii schimb ceasurile cu unele cu computer si sa ii schimb sistemul audio, plus leduri in toata masina.

post-135100-0-55696700-1419509360_thumb.

post-135100-0-55153200-1419509405_thumb.

post-135100-0-14706100-1419509409_thumb.

post-135100-0-28392700-1419509410_thumb.

post-135100-0-40330000-1419509439_thumb.

post-135100-0-61551400-1419509442_thumb.

post-135100-0-56190100-1419509447_thumb.

Modificat de 2cesti
Link către comentariu

Frumasa,sa te bucuri de ea multi km.Husa la baterie cred ca e pusa invers.Uite o poza poate ajuta. 

post-129564-0-70996500-1419524090_thumb.

Link către comentariu

Am schimbat bateria (era de 45 amperi) cu una din austria, noua, de 55 si are bornele invers, de aici si husa pusa invers. Oricum, ai ochiul format 

Marius-Dan

Folosesc Liqui Moly aditivat

Link către comentariu

Felicitari, un numar cat mai mare de km fara probleme .

Sa te bucuri de ea alături de cei dragi, si ca un sfat de la o persona care detine doua masini din acest model...........ingrijeste cat poti de bine acesta masina pentru ca model mai reusit ca acesta nu exista in gama golf !

Link către comentariu
  • 1 month later...

Astazi, m-am hotarat sa face ceva in legatura cu apa din masina.Anterior am desfacut toata masina si am pus toate la uscat, crezand ca nu se va mai intampla, dar iar am apa in interior.

Dupa ce am reusit sa sparg si sa crap cateva plastice, iata ce am gasit si scos din masina :

IMG_20150224_00094.jpg

IMG_20150224_00088.jpg

IMG_20150224_00088.jpg

IMG_20150224_00098.jpg

IMG_20150224_00100.jpg

Aici e doar putin din mizeria din acel compartiment.restul scos cu o perie si aspiratorul.Am scos din cutia filtrului de polen apa.Stagna acolo, iar dupa urme, pe acolo intra apa in habitaclu.Din pacate a trebuit sa inchei treaba din cauza ploii.
Ceea ce nu stiu eu e ce e acea componenta/senzor sau ce o fi.
Modificat de 2cesti
Link către comentariu

Pt clima senzor de temp exterioara.La un consult la a mea la strapat meseriasul pt a face alte masuratori.Curata/greseaza si pe la stergatoare daca tot ai desfacut si binenteles filtru nou. Spor.

Link către comentariu

Nu se mai clipseaza plasticul de la stergatoare.Cand l-am desfacut, chiar am avut nevoie de o unealta sa il desfac, iar acum nu mai vrea sa stea prins. Intra in acel sant, insa nu sta fix.Am o distanta intre parbriz si plastic de vreo 5 mm, prin care clar se infiltreaza apa. Am incercat si cu silicon, insa nu m-a ajutat. 

Ce sfaturi imi dati?

IMG-20150228-00103.jpg

IMG-20150228-00105.jpg

IMG-20150228-00106.jpg

Modificat de 2cesti
Link către comentariu

Da, am curatat tot.Ma gandeam la o folie de cauciuc, gen camera de bicicleta, da la un capat la celalalt si sa intre fortat, dar nu stiu daca se va lipi de parbriz.

Link către comentariu

Sincer nu stiu ce sa zic,ma mai uit la mine poate imi vin idei.Eventual pot face ceva poze daca crezi ca te ajuta.

Link către comentariu

N-ar fi rau, poate am rupt eu din greseala ceva.

Poate cer prea mult, dar un clip mai indeaproape ar fi mai mult decat elucidant.

Link către comentariu

Si la mine sta mai ridicat putin plasticul pe portiunea dintre stergatoare,capetii sunt lipiti de parbriz.Apa in ea nu am sesizat desii am prins ploi mari in vara pe Valea Oltului si o spal cu apa din abundenta.Poate in vara ii fac o curatenie la singe+ceva de lipit plasticul respectiv.Si ceva poze..

Nu vor pozele,poate mai tirziu.Si netu-varza.

Link către comentariu

Salut! In legatura cu plasticul ala, si al meu sta asa de cand l.am scos ultima data! De vina nu e el, ci suportul lui ce e prins pe parbriz, cand apas plasticul la lic se impinge si suportul si din aia nu intra...

Link către comentariu

Aha.Am inteles.El nu mai sta prins in nimic , poate doar sa tina contra stergatoarele.Mi-e si teama pentru ca trebuie sa desfac tot interiorul, sa mi se usuce mocheta si sa nu am surpriza la prima spalare sa imi intre  apa.

Marius, macar sta fix?

Link către comentariu

Sta destul de fix,apa daca ajunge acolo am inteles ca sunt ceva scurgeri(sa fie curatate).Este parca ceva cu apa in golf daca cauti nu stiu pe unde am citit ceva.

Link către comentariu

salut, am patit-o si eu .Multi ani am stat asa cu grila aia...dar intr-o primavara mi-am facut curaj si am inceput sa o curat temeinic.

Am udat canalul si am curatat cu o scobitoare. Iar am udat , iar curatat si tot asa. Apoi trebuie sa o asezi si sa incepi dintr-o margine .Eu am lovit-o cu podul palmei .A mers greu , in unele locuri nu intra...dar am convins-o. La un moment dat loveam asa tare ca imi era frica sa nu sparg parbrizul. 

Cred ca mi-a luat o ora...

Putina rabdare si reusesti  :icon_thumleft:

era sa uit, am bagat WD40 pe canalul ala...

Modificat de florinpbv
Link către comentariu

Am inteles. Am incercat si eu sa lovesc initial cu podul palmei, dar mi-era frica sa nu crape parbrizul. Am acoperit filtrul de polen cu o punga de plastic sa nu mi se mai infiltreze apa si dupa ce se opreste ploaia, o sa revin cu incercarile.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!