Jump to content

Lumini de pozitie pe bara la Octavia

BogMW
 Share

Postare recomandată

Arata foarte bine si SUNT SI FOARTE UTILE.

Nu degeaba le solicita pentru omolagare americanii;

Si suedezii, campionii sigurantei pasive, le au in serie la unele modele.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si eu am vaz that pt golf, si vreau sa-mi pun, da' n-am avut timp sa ma ocup de asta.....

au de toate la Augsburg :lol:

Link către comentariu

si eu am vaz that pt golf, si vreau sa-mi pun, da' n-am avut timp sa ma ocup de asta.....

chid - daca vrei sa-ti iasa misto iti trebuie cele de Volvo, alea universale de la Augsburg sunt jenante si n-o sa arate bine pe masina ta.

Link către comentariu

chid - daca vrei sa-ti iasa misto iti trebuie cele de Volvo, alea universale de la Augsburg sunt jenante si n-o sa arate bine pe masina ta.

estem o idee buna, nu m-am interesat de detalii inca.....

totusi, sunt de la Hella....!? si nu sunt universale, sunt kiar pt golf IV...

nu stiu... ma mai gandesc...!

thx

Link către comentariu

• 7 months later...

arata super misto treburile alea, dar cum a taiat bandoul? pare destul de fragil

Link către comentariu

Arata super! Eu le-am ochit demult pe astea de pe S40, si ma batea gandul sa-mi pun si eu (recent mi-am montat pozitii in semnalizatoarele frontale). La Octavia si Golf arata bine pt ca se integreaza bine in bandourile de pe bara, Eu nu am asa bandouri pe Polo si nu sunt sigur ca ar arata bine. Are cineva un cod original al acestor lampi de Volvo? Nu cred ca le face Hella.

Bafta!

Alecs.

Link către comentariu

Conform Codului Rutier, e interzis a se monta orice fel de sisteme de iluminare suplimetare fata de cele prevazute de producator (mi se pare ca singura exceptie sunt proiectoarele de ceata)

Si in afara de latura legala, e un kitch total, un pom de iarna, o mare tziganie

:lol:

Link către comentariu

• 3 weeks later...
Si in afara de latura legala, e un kitch total, un pom de iarna, o mare tziganie

:D

!?!??

tu nu ai auzit niciodata de ambianta,de aspect placut,interesant?

oricum aici este vorba de gusturi,iar gusturile sunt in legatura cu gradul de cultura.

p.s.: ce naspa sunt pozele,chiar tziganie! :)

Link către comentariu

Cam prin 1990, daca imi aduc bine aminte, Dacia era dotata din fabrica cu pozitii laterale asemanatoare.

Dupa un an s-au scos din fabricatie. Arata masina ca o sorcova.

Si, scurt/2:

Art. 14. Se interzic montarea la autovehicul, remorca sau tramvai a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini, dispozitive ori accesorii de avertizare, altele decat cele omologate, precum si circulatia pe drumurile publice atunci cand acestea sunt defecte sau lipsesc.

:up:

Link către comentariu

wow minunat! compari cum aratau luminile laterale pe dacia cu cele de pe octavia. bravo

si nu te-am contrazis in ceea ce scrie regulamentul.

doar era vorba de pur si simplu se aspectul masinii.

Link către comentariu

@sharan:

Nu e bine sa emiti astfel de "adevaruri universale"/verdicte intr-un loc unde oamenii se aduna ca sa isi spuna parerea, mai ales cand este o chestiune de gust. Iti place - iti pui/admiri, nu-ti place - nu-ti pui/nu te mai uiti. To each his own.

Link către comentariu

Acum ca sa ne intoarcem la subiect, mie imi miroase a carpeala. De aproape se cam vede ca e facut in spatele blocului.

Link către comentariu

Mi-am spus si eu parerea, am crezut ca e clar ca e parerea mea personala. Si unde pot sa-mi expun parerile cel mai bine, daca nu pe un forum??? Nu am vorbit in numele nimanui. Vad zilnic masini "tunate" cu neoane dedesubt, beculete in antena si in duzele de la spalatorul parbrizului, si nu ma deranjeaza kiar delock.

Imi pare rau daca am suparat pe cineva, nu am vrut sa sune a "atac la persoana".

:up:

Link către comentariu

• 2 months later...

Probabil ca daca Octavia s-ar fi comercializat si in America sau Canada, luminile galbene laterale ar fi aratat aproape la fel cu ce ai realizat tu. Am primit ieri ceva poze din Canada si , vazind Aceasta Bora mi-am amintit de topicul asta. Daca masina mea le-ar fi capatat din fabrica nu m-ar fi deranjat. Am avut inainte tot un vw facut pt americani care le avea.

Link către comentariu

Am avut si eu pe fostul meu Golf si dadea bine galben pe rosu! O sa postez o poza mai tarziu cand o sa fiu acasa!

Link către comentariu

Salut,

Din cate am vazut eu, la modelele americane si luminile de pozitie frontale sunt galbene. Stiu ca exista niste faruri de Golf IV (la R32) care au in ele 2 lentile galbene, una pt. semnalizare, si alta in locul prioiectorului, care este tot galbena dar nu stiu care este rolul ei. Are cineva idee pentru ce ar fi ?

Multumesc.

Alecs.

Link către comentariu

La Golf IV semnalizarea este intre faza scurta si faza lunga!

Link către comentariu

Cred ca n-ai inteles care e nedumerirea mea. Sigur ca semnalul la Golf 4 este intre faza lunga si scurta, si sub el se afla proiectorul de ceata (if available), dar la R32 acest proiector e galben. In plus, vazut de aproape, proiectorul acesta galben este identic cu semnalul de deasupra lui, adica nu are o "lupa" precum proiectoarele obisnuite din farurile de Golf4, ci pare o lentila "chioara", galbena, identica cu fratele lui semnalul. Intrebarea mea era care este rolul acestei lumini galbene, pentru ca proiector nu poate fi? Sunt semnalizatoare amandoua?

Atasez si niste poze pentru comparatie. Imi cer scuze daca discutia devine putin off topic.

Multumesc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!