Jump to content

Golf LoVWe.

BOBOLINO20

Postare recomandată

Fain masinuta. S-o stapanesti sanatos si fara incidente.

Nu conteaza ca a fost atinsa, atata timp cat sasiu e drept si nu are airbaguri sarite, orice se poate inlocui. Sunt doar niste bucati de fier.

In locul tau, as lua un volan in 3 spite, as vopsi bandoul din fata in culoarea masinii si i-as lua o cotiera.

Lucruri pe care le voi face si eu la masina mea curand :)

Link către comentariu
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BOBOLINO20

25

• bgd_b92

6

• MosCraciunRevine

4

• Georgik

3

Da,chiar e un vis indeplinit,si chiar unul dintre cele mai mari. Volanul probabil o sa il schimb,treaba cu bandoul este imperios necesara,deci o voi face,iar cotiera am. 

Va multumesc in legatura cu permisul! 

Link către comentariu

Bun venit, sa o stapanesti sanatos !

Warlocm are dreptate, nu o lua in nume de rau dar deja m-am mirat de cand am citit fraza cu cautatul 1 an de zile...ai cautat atat pt ca nu ai fost dispus sa platesti pretul corect, care este ~ 3000-4000 euro pt un G4 HL 1.9 tdi inmatriculat ; 600€ care i-ai bagat tu..reprezinta strictul necesar ; pot spune ca si daca ti se spunea de prima data ca e de schimbat cutia si a fost lovita, erai fraier de nu o luai la banii aia ; probleme adevarate sunt atunci cand te lasa pe rand turbo, injectoare, ax cu came, compresie slaba, etc..pot spune ca ai avut mare noroc ; data viitoare cand iti mai cauti o masina, cumpara exact ce iti permiti ; la 2300 E nu stiu daca gasesti logan cu taxa platita..sa fim seriosi ; daca ai 3000€ cash, iti iei masina de 2000-2300 € ; pt ca ~ 500€ ii socotesti din start pe ulei + filtre + distributie + transmisie + lichide + anvelope + eventuale mici reparatii..si in caz de nevoie sa iti mai ramana cativa banuti de necaz ; avand in vedere ca ai strans atata timp bani, era pacat sa iei o teapa de toate zilele ; sunt sigur ca o vei intretine exemplar daca te-ai chinuit sa strangi bani pt masina inca de la o varsta frageda si ai cumparat-o desi nu ai permis inca ; btw, felicitari inca o data pt achizitie si daca vrei sa te apuci de modificat..sunt destule informatii pe forum si masini frumoase de la care sa te inspiri ;)

P.s : sper ca stii ca o masina implica niste costuri..pe langa impozite si taxe, cauciucuri + placute si revizii, iti aduc la cunostinta ca o volant cu masa dubla + kit ambreiaj e ~ 2000 lei cu montaj; si deja la anii astia e un consumabil ; o reconditionare de turbo e ~ 1000 lei, injectoarele cam 300-500 lei / buc, etc ; masina deja are o varsta si iti spun toate astea ca sa nu spui ca vw-ul e o masina proasta, un sac fara fund ; mai ales ca, ma repet, pretul a fost mic..bafta

Modificat de bgd_b92
Link către comentariu

Salut,salut. Adevaru' e ca intelesesem eu gresit ceea ce a spus warlock. Sincer sa fiu dupa ce tot cautasem atata timp chiar ma luase capul si imi spuneam ca nu am norcul sa gasesc ceva ok...bine,ca in tot timpul asta s-a mai pus banut peste banut si suma a devenit tot mai mare. Sunt constient de ce urmeaza sa ii fac si de ce urmeaza sa schimb,reconditionez,imbunatatesc si alte alea,dar totusi,ca sa faci dintr-un fier cu vreo 11 ani in spate ceva in regula e nevoie de putina investitie si de nervi de otel,spun asta pentru ca abia acum vad cum e sa iti pice una alta de pe masina si cum e sa iti scoti de pe la saltea banii. In legatura cu volant am scapat de problema celor 2.000 de lei deoarece am volant in masa dubla si mi-a spus mecanicul ca daca am vreodata probleme la ambreiaj trebuie schimbata decat volant care nu este deloc mult in comparatie cu cea in masa dubla. Acum va spun ce am auzit,si daca gresesc nu ma supar daca ma corectati.

Inca mai trebuie sa o bibilesc si sa ii mai fac una alta,dar BAC-ul si invatatul ma tine in loc,deci la vara vor urma multiple schimbari. Va salut si va multumesc inc-odata pentru sfaturi si pareri. 

Link către comentariu

In legatura cu volant am scapat de problema celor 2.000 de lei deoarece am volant in masa dubla si mi-a spus mecanicul ca daca am vreodata probleme la ambreiaj trebuie schimbata decat volant care nu este deloc mult in comparatie cu cea in masa dubla. Acum va spun ce am auzit,si daca gresesc nu ma supar daca ma corectati.

Nu prea inteleg ce vrei sa zici ; ai facut conversie din masa dubla in masa simpla?
Link către comentariu

Da,din masa dubla am trecut la masa simpla 

Am si eu o mare problema si va rog sa ma ajutati daca puteti. Azi am fost cu tata pana la Bucuresti si am observat ca masina nu merge mai mult de 120 km/h ,pur si simplu nu mai trage. Precizez ca filtru de motorina si celelalte le-am schimbat ca sa nu spuneti ca asta ar putea fi problema.. Astept un raspuns. Va salut.

Modificat de BOBOLINO20
Link către comentariu

egr e curat,debitmetrul si turbina ar mai fi. Sper sa fie debitmetrul.. :) e posibil sa fie doar ceva electronic?

Mersi frumos.

Modificat de BOBOLINO20
Link către comentariu

Mai mult ca sigur turbo..nu te supara, dar acum intelegi de ce pretul mic de achizitie ?! Nu vreau sa fiu rautacios dar trebuia sa te gandesti ca va avea probleme :) poate scapi doar cu o curatare de turbo ( ~ 200 lei cred ) ; daca nu, o reconditionare e ~ 1000 lei ; dar nu vei mai avea treaba mult timp ; foarte bine ca ai trecut la masa simpla ; sa ne ti la curent ;

Link către comentariu

electronic, mecanic,vacuumatic. decat sa presupui mai bine vezi exact ce e.

vezi ce e limp mode si daca la tine asa se manifesta maisna.

Link către comentariu

am citit ce este ala limp mode,si cam simptomele alea le are. 

Diseara ma duc sa o pun pe un tester sa vad ce erori baga.

bgd,sa vedem ce si cum..cred ca intr-un an ii schimb tot ce are sub capota daca o sa am bafta de ele ca si pana acum. :(

Modificat de BOBOLINO20
Link către comentariu

Las ca is altii cu masini luate de noi , pe care i-au lasat pe drumuri la mii de km de casa, in sub 50.000

Tu faci naveta zilnica cu masina de min 40 km? de ce ai ales un tdi (vechi) si nu o masina pe benzina non turbo?

Modificat de stealth
Link către comentariu

Ti-am zis..avand in vedere pretul mic nu ar trebui sa-ti para rau o secunda ; stai fara grija ca si alea la 3-4000 euro pot cadea oricand..si eu mereu am preferat sa iau masini cu unele defecte ( stiind de ele ) , la pret mic, si sa o repar eu cu piese noi ;

Intr-adevar dieselu de 1.9 se preteaza pt drumuri mai lungi..eu spre exemplu pt oras mi-am luat 1.4 tdi..care e super ok si e foarte ieftina la intretinere ; dar daca ai grija de ea te tine mult si bine ;)

Link către comentariu

Nu mi-am luat 1.9 pentru ca asa mi-a venit mie sau pentru ca asta mi-a picat in brate. In primul si in primul rand am vrut G4 pentru ca imi place extrem de tare masina,in al doilea rand nu am vrut sa imi iau un 1.6 benzina sau 1.4 pentru ca eu am nevoie de consum cat mai redus tinand cont de faptul ca se merge destul de mult cu masina. Sper ca v-am lamurit si m-am facut inteles. 

Bgd,nu imi pare rau,dar nici nu sunt in extaz :)) aia e,noi sa fim sanatosi.

Link către comentariu

Se rezolva stai linistit, fa o scanare sa vezi ce eroare da si un log in mers pe canalele 3, 10, 11 si posteaza in aria care trebuie, sigur o sa te ajute un coleg cu interpretrarea lui.

Sa o stapanesti sanatos si sa scapi cat mai repede de probleme si cat mai simplu.

Link către comentariu

Salut, Am reusit sa imi pun masina pe tester si am avut diverse erori,majoritatea minore,cea mai mare fiind cea de la TurboCharger[sper ca asa se scrie/numeste]. Baiatu' care mi-a pus-o pe tester este si mecanic,iar dupa ce si-a aruncat un ochi pe sub capota si a gasit vreo 2 furtune scoase si-a dat seama ca nu am vaccum pe intreaga instalatie si ca intr-un anumit punct se pierde tot vaccum-ul. A ramas sa ma duc sa imi schimb furtunele de vaccum si dupa cate mi-a spus el am inteles ca sunt puse putin cam dezordonat si ca nu aia ar fi ordinea lor. In principiu turbina imi functioneaza la 30% din capacitatea sa,ceea ce ma  ,,sperie" pentru ca imi imaginez cum va trage masina cand va fi in mintile ei:)) 

Va salut si sper sa revin cu vesti bune.

post-144329-0-06657500-1419153904_thumb.

post-144329-0-42255900-1419157162_thumb.

Modificat de BOBOLINO20
Link către comentariu

Pff..sticker bomb? Pe golf? Fi serios..e cel mai penibil tip de colant..copilaresc si fara gust : jante negre? Mai bine iei table ; cu suspensia ai grija..golful e o masina confortabila, si daca ii pui reglabila o faci kart :) de bucsaraia care o sa o schimbi mult mai repedpe nu intru in discutie, caci e la mintea cocosului ; mie mi se pare ca arata foarte bine asa cum e acum, cu jantele montreal, dar daca vrei sa adopti stilul NFS, avem ceva exemplare pe forum :)) nah..fiecare cu gusturile lui; dar daca te gandesti la revanzare, nu prea se inghesuie lumea la masini modificate..iar de scos banii pe investitie, e folclor deja, cred ca stii :) cand iei permisu?

Link către comentariu
MosCraciunRevine

Nu e cine stie ce modificata.Da i sta mai bine cu jantele din prima poza.Ce dimensiune au Jantele negre 18?Mi se par imense,ceea ce nu-i bine...uita-te si tu cat intra roata sub aripa,consumu sigur creste si el cu 2 L fata de un R15.

Scoate stickeru daca l-ai pus si laso asa.Bafta!

Link către comentariu

M-am jucat putin in Photoshop,va dati seama ca nu o sa imi fac in viata mea o masina asa,nu? :)) Initial voiam sa vad cum arata cu "jamuri" negre si apoi am mai facut una alta pe la ea [Apropo,daca vreti sa va modific ceva la masina,sa vedeti cum da cu un anumit fel de jante,geamuri negre,garda la sol,etc..imi puteti lasa PM si va ajut cu cea mai mare placere]. Permisul..pai cu permisul la mine in judet [PH] e o mare porcarie,m-a programat la oras peste fix doua luni de cand am luat sala,mai exact pe 21 ianuarie. Mor de nerabdare. :((  In prima poza jantele sunt pe 16,sunt cele reale :))

Va salut.

Modificat de BOBOLINO20
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!