Jump to content

Octi2

redeagle

Postare recomandată

Masinuta mea :P :

Octavia 2 Elegance, motor BJB 105 CP, culoare sahara bej, interior Ivory cu urmatoarele dotari :

-pachet drumuri grele

-CD cu MP3 si magazie de 6 CD-uri

-duze stropitoare incalzite

-maxi dot

-monitorizarea presiunii in pneuri

Atasez niste poze cu gumele de vara pe care le-am schimbat astazi! Cauciucurile sunt Goodyear Eagle F1 225/45/R17.

Link către comentariu

Frumusele noile roti!

Si ca stii, in caz ca mai da vreo ninsoare zilele astea ai mare grija, e teroare cu anvelopele astea pe zapada. Eu unul nu am putut sa merg saptamana trecuta, am fost nevoit sa schimb rotile de pe fata cu cele de iarna.

Link către comentariu
Frumusele noile roti!

Si ca stii, in caz ca mai da vreo ninsoare zilele astea ai mare grija, e teroare cu anvelopele astea pe zapada. Eu unul nu am putut sa merg saptamana trecuta, am fost nevoit sa schimb rotile de pe fata cu cele de iarna.

Mersi sefu'! Dar oricum eu merg 99% din timp cu masina de servici, asa ca machineta mea sta in parcare!

Link către comentariu

Nu stiu daca e cea mai inspirata alegere janta de 17" pe o Skoda Octavia II cu pachet de drumuri grele.

Spun asta pentru ca la configurare de nou la o Octi 2 cu pachet de drumuri grele nu e disponibila optiunea de jante 17" ci doar de 16". Motivele tin de rigiditate excesiva cat si de aspect...din ce mi-a spus dealerul.

Am vazut o Octavia 2 fara pachet de drumuri si incaltata cu 17" Pegasus OEM si intr-adevar arata bestial...incat intr-un fel mi-a parut rau ca am optat pt acel pachet de drumuri....

Altfel jantele Toora (italiene) arata foarte bine...poate ar fi interesant sa mentionezi cat te-au costat jantele si mai ales gumele....

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara evenimente!!!..arata superb :( ..si chiar daca e mai cocotzata din cauza pachetului de drumuri grele, mie mi se pare ca aspectul estetic nu este deloc afectat.. ;)

Link către comentariu

Mersi mult pentru urari,

Pachetul de drumuri grele l-am ales ca am o casuta pe undeva pe langa Cheia si drumul de acces e super nasol. Jantele mi-au placut foarte mult asa ca le-am luat. Stiu ca ar fi aratat mai bine fara drumuri grele dar asta e.

Jantele au fost 2000 RON toate 4, in schimb cauciucurile m-au costat o avere : 1200 RON bucata. Sper sa merite. O sa vad la vara si mai ales cand ploua. Am auzit ca pe ud sunt senzationale!

Link către comentariu
  • Administrator

clar e nevoie de ceva la exterior acum... poate prelungiri de spoilere cum are cea alba de la PBA din parcare (chiar cu IF xx PBA la numar)

Poate faci si bandourile de pe ea vopsite in sahara bej

Link către comentariu
  • 2 months later...

Sunt superbe jantele alea.Si toata masina de altfel.Poate sunt subiectiv (si chiar sunt), si eu am o Octavia 2 Elegance si tot intorc capul dupa Octavii pe strada! Sa o folosesti sanatos!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!