Jump to content

amortizoare reconditionate

sinucigasu
 Share

Postare recomandată

lansez acest topic in ideea de a afla mai multe despre reconditionarea amortizoarelor!pt masina din semnatura piesele sunt destul de rare !daca ar fi sa le iau noi (amortizoarele )m-ar cocosa la bani!asa ca din povestiri in povestiri am auzit ca s-ar incarca cu ulei hidraulic si ca te mai duce cateva mii de km bune!eram curios daca stiti careva ce si cum!preturi ,locatii etc si daca merita sau nu!

respect!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ms bizon!foarte interesant linku'!daca mai are cineva alte relatii ,experiente!va rog sa postati!

Link către comentariu

Cel mai bine e sa mergi la un sh si sa cauti niste amortizoare date jos de pe un alt golf si sa le incerci. daca-l stii pe ala care le vinde sau il rogi sa puna un sigiliu pe ele (sa le dea cu o vopsea) le iei si le incerci. Eu am pus amortizoare noi noute la inceput Monroe Sensatrac cumparate de la firma, aduse din Bucuresti pe Golf si au tinut 1 an si ceva dupa care au curs si s-au facut numai ulei.

M-am dus in Iasi la un SH unde-l stiam pe tip si mi-a zis sa caut prin atelier sa ma uit dupa ceva. M-am uitat si am gasit 2 amortizoare galbene cu arcuri rosii marca KONI pe gaz, sau si gaz si ulei nu mai stiu exact. Am dat pe ele 1.2 mil lei si le-am cumparat. Le am pe masina de 2 ani si jumatate, aproape 3 si nu au o problema. Sunt tari ca fierul, daca iei o domnisoara in spate ii sar dintii, dar confera o stabilitate super. Cel mai mare regret e ca nu le-am luat si pe cele de fata deoarece erau si alea. Dupa ce m-am intors sa le cumpar si pe alea nu le mai aveau.

Pe Monroe am dat atunci in jur de 1.3 mil/fiecare. Asa ca eu asta te-asi sfatui sa faci. Acuma depinde de tine.

Link către comentariu

am eu amortizoare reconditionate la compa sibiu. am dat unui nene 150 de euro pt toate 4, de doi ani n-am nici o problema cu ele.

Link către comentariu

am eu amortizoare reconditionate la compa sibiu. am dat unui nene 150 de euro pt toate 4, de doi ani n-am nici o problema cu ele.

150 E acum 2 ani mi se pare o suma destul de maricik.spune-mi totusi cum stai cu stabilitatea la viteza ceva mai mare?

pentru k astea SH (pana la urma :P ) au un renume destul de prost la viteza mai mare.spun asta pentru k am un amic care si-a reconditionat amortizoarele si i-au spus sa nu depaseasca 110-120km/h

e normal? :P

Link către comentariu

150 E acum 2 ani mi se pare o suma destul de maricik.spune-mi totusi cum stai cu stabilitatea la viteza ceva mai mare?

pentru k astea SH (pana la urma :P ) au un renume destul de prost la viteza mai mare.spun asta pentru k am un amic care si-a reconditionat amortizoarele si i-au spus sa nu depaseasca 110-120km/h

e normal? :P

eu n-am observat nici o problema.

150 de euroi erau la vremea aia destul de mult, dar nenea a venit si le-a demontat la mine in curte, si le-a montat tot el.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!