Jump to content

Red Golf MK5 GT 2.0 BKD

georgeMKO

Postare recomandată

Felicitari pentru munca depusa. Ti se pare ca diuzele incalzite pt lichid de parbriz iti aduc vreun avantaj? Cele vechi inghetau?

Link către comentariu
  • Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• georgeMKO

36

• Andrei AXN

9

• Ioana

9

• cogdao

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

@Cosmin Multumesc frumos! Climatronicul imi place si mie mult. Pe anul 2016 o voi lasa mai moale cu modificarile cred [emoji56].

@Catalin Multumesc frumos! Inca nu ma pot decide daca diuzele incalzite prezinta vreun avantaj, cele vechi oricum nu inghetau. Ma gandeam ca daca sunt incalzite jetul este si el incalzit si ajuta la dezghetarea mai rapida a parbrizului. Nici nu au scazut asa mult temperaturile sa observ daca ies aburi din ele, dar fiind un retrofit destul de ieftin a meritat.

Link către comentariu

Ieftin pt ca le-ai gasit tu asa. Noi sunt foarte scumpe pt ceea ce ofera

Link către comentariu

Da, noi nu merita. Au fost 100 lei de pe un Passat din 2011 si stropeau si mai bine ca ale mele. Am vazut ca au aparut si in China incalzite ieftine, pana acum se gaseau doar normale.

Link către comentariu

nu pot sa zic decat WOW!!! masina arata grozav si modificarile sunt pe masura, multa bafta in continuare cu ea si sa te poarte sanatos.

Link către comentariu

Multumesc frumos!! Si modificarile tale la masina sunt wow si de apreciat  :icon_thumleft:

Link către comentariu

multumesc, panoul de clima imi place foarte mult, mai trebuie si alte modificari sau e plug and play?

Link către comentariu

Panoul trebuie bricolat si mai trebuie schimbate 2 fire ca in cazul montarii climei de G6. Daca ai ECON clima aceasta nu functioneaza din ce am citit.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Nu am mai postat de ceva timp asa ca revin cu noutati. Am schimbat ambreiajul cu unul reconditionat si intarit si am pus jantele pe 18" Detroit Diamond Cut BBS cu interior gri. In rest doar apa, paie si bataie. :Driver:

12501675_567462880089375_1397216780_n.jpgDSC_5509_resize.jpg

DSC_5512_resize.jpg

IMG_6369.JPG

IMG_6370.JPG

IMG_6371.JPG

Modificat de georgeMKO
Link către comentariu

Un adevarat bolid, am simtit asta pe propria piele! Intretinerea obsesiva si numeroasele up-grade-uri aduse masinii au facut-o si mai frumoasa, dar si muuult mai rapida. ;)

Link către comentariu

Multumesc frumos. Mai sunt destule de facut ca sa arate perfect :D

Masina a fost resoftata si s-au obtinut 250cp si 506NM.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!