Jump to content

VW Touran Black'n'White

Detox

Postare recomandată

VW Touran 1.9 TDi Facelift (105 CP)
An: 2005 / 6+1 Manual
Culoare: Alb X5 + Plafon Negru Panoramic Effect

Detine: dublu climatronic, RCD 510 (aux-in si intrare camera marsarier), 8 boxe, 10 airbag-uri, 7 locuri, ESP, ABS, pilot automat, geamuri electrice, sistem ISOFIX, xenon faza scurta/lunga, lumini picioare fata/spate, pachet led interior, torpedou refrigerat, incalzire scaune, jante originale VW 15'', incalzire oglinzi
Urmeaza: senzor ploaie + lumini, senzor presiune pneuri, senzori parcare, lumini ambientale, xenon/led proiectoare, jante 16'', comenzi volan, bluetooth, camera marsarier, + altele ce vin pe parcurs.

Poze:

302c7jm.jpg2ccleac.jpg16gx2qp.jpg

2reh02c.jpg

Modificat de Detox
Link către comentariu

salut. faina masina , dar parca as fi lasat grilele negre, sa fie acel contrast de care zici in titlul topicului.

legat de retrofituri gasesti f multe diy-uri. spor

Link către comentariu

Mersi, m-am gandit si eu la grile, dar am zis sa vina doar mijlocul altfel si inca sunt indecis daca grila cromata s-o las asa sau s-o fac neagra.

Link către comentariu

Arata fff  bine.Eu dupa mine as face si bandourile negre si masca fata neagra si stopurile de cross touran negre..E doar o idee.E frumoasa sa ai noroc de ea.

Link către comentariu

Frumusel ! Sunt de parere ca arata foarte bine asa ! Daca ai vrea sa.i mai faci ceva, poti sa.i vopsesti grila mata din plastic, sa o vopsesti lucioasa ! Si capacele la oglinzi, negru lucios. In rest e foarte bine !

Link către comentariu

Frumoasa masina ! poze cu interiorul? :icon_thumleft:

Masinile noastre sunt aproape la fel :)) nu am 7 locuri si RCD-ul

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 8 months later...

Frumoasa masinuta.S-o stapanesti sanatos.O intrebare.La fusta din spate,acolo unde vine carligul ai si capacul care acopera gaura atunci cand carligul este dat jos?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!