Jump to content

MK4 GTI Ed25

Adrian I

Postare recomandată

Salutare,

Nu detin poze, cel putin nu acum, insa imi voi asuma permisiunea de a o descrie in cateva randuri. Revin cu imaginile ASAP.

Model/year: GOLF 4 GTI Ed25 / 2003

Engine: 1.8T AUQ 132KW

GearBox: FML 6s

Colour: reflex silver metallic

La nivel de dotari: Scaune sport din textil in doua nuante, jante Santa Monica 17 225/45/R17 ( de cateva zile are jante de 16 noi de tabla+cauciucuri de iarna intrucat e sezonul, plus ca cele de 17 vor merge la o sesiune de reconditionare :) ). Masina este stock, nu s-au suplimentat numarul cailor putere. 

Deocamdata sta pe numere rosii pana in decembrie cand o voi trece definitiv pe Romania.

Multumesc.

Link către comentariu

Să o stăpâneşti sănătos!

Aştept cu nerăbdare ceva poze!

Păcat că nu mai are jantele originale...

Link către comentariu

Multumesc.

Aparent sunt cele originale. Conform datelor furnizate de reprezenta VW, masina a venit din fabrica cu urmatoarele roti:

"Santa Monica" with sports suspension 4 alloy wheels 7J X 17 tires 225/45 R 17

care de altfel erau pe masina cand am cumparat-o.

Ceva recomandari vis-a-vis de un centru de reconditionari jante in Bucuresti? 

Link către comentariu

Thx.

Da, ai dreptate. 

Sunt ceva omiteri in toata suita asta de detalii furnizate de dealer. Initial, am cerut istoricul in cea ce priveste service-ul..si odata cu acesta mi-au fost atasate si detaliile aferente dotarilor. 

Link către comentariu

La fel de rare au fost si golfurile 4 1.8 turbo 6 trepte doar ca nu sunt Ed25th singurele diferente vizibile sunt interiorul specific si jantele ! Oricum este o masina destul de rara pe meleagurile noastre si foarte fiabila !

Link către comentariu

Edition 25 nu au si fustele fata si spate diferite? Partea demontabila de jos.

edit: ca in poza adica.

post-50507-0-00796300-1417018897_thumb.j

Modificat de mad_kat
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! deabia astept sa trec si eu la noul motor de 1.8t.Saptamana viitoare o sa ma apuc de transplant si sper ca nu va dura prea mult.Orice sfat in legatura cu aceasta operatiune va fi bine venit.

Link către comentariu

Daca mașina e din 2003 , nu este ed25 , doar motorul este același, cutia...Ed25 s-a fabricat 2001-2002.

Link către comentariu

Thx. tuturor.

@mad_kat, este exact ca in poza atasata doar ca difera culoarea fustei ( pe negru) si faptul ca al meu este in 4 usi.

@florinpbv, sincer, face sau nu obiectul edition25, e ok oricum atat timp cat cele specifice editiei sunt prezente. ( exceptie fac jantele si elementele cu gri din interior ). Data fabricatiei este 10/12/2002.

@vali15, mult succes. Am intentionat sa fac acelasi lucru..dar..odata gasit modelul, am optat sa-l cumpar asa cum este in schimbul transplantului.

Link către comentariu

Adrian I mult succes si tie.Am golful de 3 ani si m-am atasat de el si nu am vrut sa il vand singurul lucru care nu imi placea era motorul de aceea m-am hotarat sa il schimb plus ca o sa imi amortizez investitia pt ca voi vinde motorul vechi si tot ce ramane din masina donatoare.(am una completa de anglia din 2002 1.8t aum)

Link către comentariu

Thx. tuturor.

@mad_kat, este exact ca in poza atasata doar ca difera culoarea fustei ( pe negru) si faptul ca al meu este in 4 usi.

@florinpbv, sincer, face sau nu obiectul edition25, e ok oricum atat timp cat cele specifice editiei sunt prezente. ( exceptie fac jantele si elementele cu gri din interior ). Data fabricatiei este 10/12/2002.

Nu vreau să-ţi sparg "bula" dar nu au existat 25 jubi în 4 uşi...

La ce ai spus până acuma pare un GTI normal cu elemente de jubi pe el.

P.S. POZEEEE!!!!

Link către comentariu

cel mai bine, ataseaza poze ca sa ne dam seama daca e sau nu ed 25...asa vorbim vorbe... :D

Modificat de waf
Link către comentariu

Se pare ca da..si aici inchid cercul asta vicios:). In mod clar nu sunt la curent cu acestea la nivel de detalii. Am fost precupat in mod deosebit de motor, punct.

Anyway. Undeva la jumatatea lui decembrie va primi numere definitive si imediat dupa acest proces voi incepe sa ma ocup de partea de multimedia. Intentionez sa-i pun navigatie impreuna cu un set complet de boxe.

Mentionez faptul ca masina am luat-o sa zicem, nu in cea mai extraordinara stare dpdv mecanic, lucru ce a presupus o investitie in partea mecanica.

Pentru siguranta, am schimbat urmatoarele:

- distributie + accesorii

- o parte din furtunele aferente traseului pentru combustibil din compartimentul motor

- kit ambreial + volant LUK

- ambele capete de planetara, bielete antirului+directie, capete de bara, bucse bara stabilizatoare

- discuri + placute

- lichide, revizie ulei/filtre, bujii

Am adaugat:

- tot setul complet de scuturi ( motor, laterale)

- ambele carenaje pe fata noi.

Pe viitor, asa cum am specificat si mai sus, as dori sa ma ocup nitel de partea de video/sunet, nu in sensul unor exagerari, doar o simplu sistem multimedia care sa-mi faca orele petrecute la volan mai usoare.

Pozele le voi face indata ce ajung cu ea la o spalatorie. Numai ce am poposit in Bucuresti..si neavand timpul necesar sa merg cu ea la o baie, am preferat sa o las in parcare decat sa expun mizeria de pe aceasta in oras.

Thx.

@civic_ex -  este GRI.

Link către comentariu

Ok

Am avut si eu unul identic ( AUQ ) 4 usi, si sunt masini fiabile si relativ usor de intretinut.

Bafta si asteptam poze!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!