Jump to content

Passat B6 2009 2.0 TDI Common Rail HL

andrei sv

Postare recomandată

Salut tuturor,

De curand am intrat si eu in clubul detinatorilor de VW, si anume am achizitionat un passat b6 CR din 2009.

Modelul este variant fabricat in decembrie 2008, motor common rail de 140 de cai in 6 trepte si vine echipa highline sau cel putin asa cred.

Optiuni pe care le cunosc deocamdata:

Dublu climatronic

Volan in 3 spite imbracat in piele reglabil pe inaltime si adancime + schimbator piele 

Comenzi pe volan + pilot automat, Carkit 

Maxi dot bord

Tapiterie piele + alcantara

Scaun sofer cu reglaje electrice, reglaj lombar si inaltime + incalzire in ambele scaune fata, scaune sport.

Senzori ploaie, senzori parcare, senzori lumini. 

Bixenon adaptiv + cornering + proiectoare + follow me home.

Naviatie RNS 300 ( probabil singura chestie care nu-mi place - pe care vreau sa o schimb cu rns 510)

Prize 12 v pt pasagerii din spate si de asemenea inca una in portbagaj. 2 baterii.

Pachet full crom exterior + jante pe 16 cred (nu cunosc modelul)

Sper ca n-am uitat nimic :)

post-40400-0-32513200-1416941293_thumb.j

post-40400-0-40019400-1416941297_thumb.j

post-40400-0-46019700-1416941300_thumb.j

post-40400-0-45565900-1416941303_thumb.j

post-40400-0-09698900-1416941337_thumb.j

post-40400-0-27614900-1416941340_thumb.j

post-40400-0-44190600-1416941343_thumb.j

post-40400-0-98214000-1416941346_thumb.j

post-40400-0-46095400-1416941351_thumb.j

post-40400-0-58641400-1416941355_thumb.j

post-40400-0-48676000-1416941360_thumb.j

Modificat de andrei sv
Link către comentariu

Sa o stapinesti sanatos! Ai ceva dotari pe ea , a doua baterie este pt webasto (incalzire stationara) e foarte folositor iarna, si mai vad si parbriz incalzit, in rest poti face multe retrofituri

Link către comentariu

Multumesc, Din pacate din ce am inteles de la fostul proprietar sirocul nu functioneaza, o sa merg sa vad daca se poate repara.

Link către comentariu

De ce are panoul de clima model vechi, si ceasurile model nou? Stiu ca incepand din 2009 s-a pus doar modelul nou de panou.

Link către comentariu

Nup... incepand din 2010... adica toate care ies cu serii de 2010 (fabricate dupa luna a 9a, parca au trecut la panoul nou), au panoul nou - cel cu doua butoane (cel de Passat CC)

a lui are volanul vechi, clima si HU-ul vechi - e normal asa. Doar motorizarea si ceasurile, sunt modelul nou.

sa o stapanesti sanatos, e foarte frumoasa !

da, ai jantele pe 16 - Adelaide se numesc.... si este echiparea Highline.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Salut!

Sa nu uitam de parbrizul incalzit mai ales ca vine sezonu rece . Oricum viata dimineata e mult mai placuta cand te uiti la altii cum dau cu racleta. Eu facand parte din categoria "altii". Felicitari pentru masina, are multe dotari si sa te poarte cu  bine . 

Link către comentariu

Multumesc, kilometri in bord 142000 (asa am luat-o) Reali verificati de mine vreo 230000, dar la cum arata interiorul nu pare.. A costat 7550 euro cu tot cu anvelope de iarna pe jante de tabla. NU stiu daca e mult putin, mie mi s-a parut ok.

Ieri a primit folii pe geamuri.

Am si eu cateva intrebari pentru cine stie sa-mi explice:

In primul rand ce vine pus in acel suport din dreapta care seamana cu un suport de telefon, din ce am vazut nu are mufa acolo deci nu vine un telefon, eu ma gandeam la un display de parrot dar nu sunt sigur.

As vreau sa fac niste schimbari la ea, la interior mai exact

1 volanul nou 2010 

2 clima noua 2010

3 Navigatie rns 315 sau 510 

Pentru primele 2 ma intereseaza sa stiu daca e posibil, daca se potrivesc de la un model la altul iar pt navigatie sper ca nu pun o intrebare tampita, stiu ca au OPS support pe ele, intrebarea mea e daca eu am senzori originali din fabrica, navigatia ii va "lua in considerare" pt sistemul OPS sau imi trebuie alti senzori mai speciali pentru a beneficia de sistemul asta ?

O alta chestie ca tot veni vorba de iarna, toata lumea imi zice ca nu e ok sa folosesc jantele de aliaj pe timp de iarna. Ideea e ca nu pot suporta jantele de tabla si capacele, cand le vad ma ia groaza cat de urat arata. Exista vreun risc daca folosesc jantele de aliaj si pe timp de iarna ? Ma  gandesc sa le folosesc pe astea din poze pe timp de iarna si sa-mi achizitionez o alta pe reche pe 17 de vara.

Multumesc anticipat

Link către comentariu

iti trebuie un adaptor, pentru suportul care il ai, la telefon. Cu VCDS-ul poti dezactiva acel suport si te vei conecta - in functie de ce modul de BT ai pe masina, cu anumite telefoane - direct pe BT.

1 volanul nou 2010  - trebuie inlocuit si airbag-ul plus cablaj-ul din volan. Calculatorul de coloana actual, e posibil sa suporte volanul nou - asta se vede la scanare.

2 clima noua 2010 - merge

3 Navigatie rns 315 sau 510 - merge

.......stiu ca au OPS support pe ele, intrebarea mea e daca eu am senzori originali din fabrica, navigatia ii va "lua in considerare" pt sistemul OPS sau imi trebuie alti senzori mai speciali pentru a beneficia de sistemul asta ? - numai dupa ce inlocuiesti modulul de parktronic, cu unul care sa aibe functia de OPS.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Salut.

S-o stapanesti sanatos, cu cat mai putine probleme. Imi pare rau ca are km. mai multi in realitate decat are in bord :(

Stiai treaba asta cand ai luat-o? Daca da, atunci ai luat o decizie proasta, fiindca o masina de-asta gaseai in Germania cam la 4.500 Euro, putin negociabil. Daca nu, atunci probabil ca ar merita sa il dai in judecata pe ala care ti-a vandut-o pentru inselatorie.

Oricum, arata bine.

Link către comentariu

Multumesc pentru raspunsuri, as mai avea o intrebare, stie cineva unde ar trebui sa gasesc codul navigatiei ? Mi-am achizitionat un rns 315 (la care am codul) si vreau sa inlocuiesc rns 300 le meu din bord.. pot gasi undeva codul prin sistemul lui inainte sa-l scot sau e trecut pe undeva ?

Referitor la pretul de 4500 pe ce te bazezi ? ai vazut anul masinii ? ai vazut ca e motor common rail si echipare highline ? ca altfel nu-mi explic. Chiar m-ai facut curios.

Link către comentariu

Update: Am montat navigatia RNS 315 , functioneaza ok, mi-a luat si senzorii de parcare si-mi arata pe display exact cum voiam ( spre surprinderea mea nu a trebuit sa adaug nimic), Ce nu reusesc sa fac e sa activez bluetooth ul din meniu, desi baiatul care mi-a instalat-o zicea ca in vcds apare activat. Daca stie cineva, poate ma ajuta cu un fat, sau poate mai trebuie vreo componenta ca sa functioneze. Din ce am citit imi trebuie un microfon pentru a putea folosi si telefonul, dar macar as vrea sa-l activez macar pt streaming audio prin telefon.  Inca ceva, daca am comenzi pe volan si am butonul de telefon + suport. adaptor pt telefon asta inseamna ca masina are pachet pentru telefon pe ea nu ?

Imi puteti recomanda vreun coleg sau cineva care se pricepe in Bucuresti ?

Link către comentariu

nu... toate volanele au butonul respectiv - vezi la scanare, daca ai telefon.... sau daca ai cutiuta, sub scaunul pasagerului.

BT - trebuie sa ai debifata optiunea de BT inactiv, din Long coding la RNS.

da, iti trebuie kit-ul pt microfon - respectiv mic-ul si mufa care intra in rns.

Link către comentariu

Mersi mult pentru mesaje. O sa ma uit si revin cu informatiii.. Referitor la scanare si long coding ma poti ajuta si pe mine ? vad ca te pricepi la o gramada de chestii si esti si din Bucuresti.  O sa te sun pe nr din semnatura saptamana viitoare dupa ce iau salariul  :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!