Jump to content

Mi-a venit fetitza :P

R4z

Postare recomandată

felicitari @skorrida :offtopic: .. uite, acum suntem 3 membri (de care stiu eu) cu HTP rosii ... bluehunt, eu si tu :blink:

daca venim la intalnirea de maine, toti 3 ... o sa vada rosu` politistii :blink: !

Modificat de vrajit de fabia
Link către comentariu

Mi-am pus in sfarsit si mp3 player :) ... se poate vedea la categoria "ice & security" .. am pus acolo si poze, asa ca nu mai incarc forumul si aici :(

Link către comentariu

Mi-a venit si mie masina sambata dimineata, de fapt cred ca a venit noaptea, iar dimineata cand am trecut eu pe dealer am vazut-o, dupa o privire de ansamblu mi-am dat seama ca este a mea (nu de altceva dar nu cred sa fie prea multe in configuratia aleasa de mine) si dupa ce am atrasa atentia asupra acestui fapt am luat masina fara prea multa pregatire de livrare.

Insa datorita programului meu mai incarcat nu am apucat sa savurez momentul si sa fac ceva km (doar vreo 50-60 km).

Vor urma si unele poze.

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si fara incidente!

E o masina f.buna si economica (eu am modelul cu 75 CP)!

Link către comentariu

Felicitari, Aer Curat! Sa o stapanesti sanatos! (Si sa ne mai inveti si pe noi, astia "care nu stie", "ce face" si "cum se face" cu butoanele alea!)

Link către comentariu

felicitari @Aer curat !!! frumos exemplar de fabia ti-a venit din cate vad eu :D, cred ca fabia kombi e cel mai frumos kombi care exista pe piata (pe bune zic) .. si motorul ala super economic ;), fac casa buna !

s-o stapanesti sanatos, fara evenimente neplacute si .. asteptam pozele :P !

PS - Cum de te-ai hotarat sa renunti la 406 HDi in favoarea Fabiei ?

Modificat de vrajit de fabia
Link către comentariu

Multumesc frumos pt urarile si gandurile voastre de bine.

Pai imi trebuia o masina de oras, polivalenta, cu ceva spatiu la capitolul portbagaj (atat spatiu cat si dimensiunea), si aceasta a fost alegerea potrivita. Iar 406 este timpul sa plece de la mine, momentan nici nu mai am ce sa fac cu el, sa stea degeaba nu are rost, are si 3 ani de cand este la mine.

Au sa vina si pozele si o detaliere mai amanuntita.

Link către comentariu

Avand in vedere ca nu mai pot edita mesajul meu anterior,

Am facut un topic dedicat Fabiei mele in aria Masina mea, va invit acolo sa vedeti pozele.

Link către comentariu

S-o sta...platesti sanatos si .. cat mai multi km cu ea. :) :P

Link către comentariu

Salutare tuturor. Am si eu o Skoditza, care e drept, mi-a venit acum cateva luni - in noiembrie 2005. Am gasit acest forum pe net si chiar mi-a placut ce este e aici. Ascum sper sa nu va suparati pe mine. E primul meu post aici. O zi buna. O sa citesc prin forum, si o sa va mai pun intrebari .... de blonda, evident.

Link către comentariu

@Claudia: Bine ai venit in comunitatea VWFORUM.RO! Sa-ti mearga bine masina si sa te bucuri de ea cati mai multi kilometri! :D

PS: Chestia aia cu blonda suna cam misogin... :P

Link către comentariu

Bine ai venit, Claudia! Si nu fi complexata, suntem multe :) "blonde" !

Link către comentariu

Right.

Intre timp ne-am mai perfectionat si noi, am capatat si arii noi, asa ca se muta la "Masina mea"

Modificat de s_c
Link către comentariu

Va multumesc pt amabilitate, sunteti dragutzi. Nu credeam ca fetele sunt asa usor acceptate pe un forum de masini. De-abia astept sa vad si eu ce mai e nou pe forum. Pa.

Link către comentariu
  • 9 months later...

Vad ca nu mai am poze la topic .. :P dar pun altele, asa arata Fabia mea la 8200 KM dupa un drum Bucuresti - Vatra Dornei, enjoy !

post-3689-1169489174_thumb.jpg

post-3689-1169489188_thumb.jpg

post-3689-1169489638_thumb.jpg

post-3689-1169489709_thumb.jpg

post-3689-1169489862_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!