Jump to content

Golf 6 - Probleme inchidere centalizata

ymw
 Share

Postare recomandată

Astazi am observat ceva probleme la închidere și anume porbagajul nu se mai încuie automat dupa ce a fost deschis din telecomandă și lipsește  confirmarea vizuală prin aprinderea avariei.Ceva pareri în cazul ăsta?Mulțumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asa se comporta cand nu e inchis bine portbagajul... sau presupun ca senzorul de "portbagaj inchis" nu mai functioneaza. Trebuie sa fie un contact undeva, dar nu stiu unde.

Link către comentariu

Cred lucreaza acest senzor din moment ce afiseaza corect in bord daca este deschis sau nu portbagajul.

Link către comentariu

Salut. Poate sunt pe lângă, dar am o problemă. Am un Golf IV, 2002, fără închidere centralizată, deci închidere/deschidere cu cheie normală. Problema e că, de vreo săptămână, portierele scot acel sunt ca atunci când deblochezi mașina, dar mașina rămâne încuiată. Acel sunet ca și cum ai deschide portierele după ce răsucești cheia, dar portierele rămân închise. Treaba e că mi-e frică ca nu cumva, cândva, chiar să se deblocheze singură. Știe cineva care ar fi problema? Și dacă da, cât m-ar costa să o repar? Vă rog mult să-mi dați un răspuns, chiar am nevoie. Mulțumesc.

Link către comentariu

Ai sau nu inchidere centralizata ? Ca daca nu ai, nu au cum sa scoata sunete usile.

Link către comentariu

Hmm, poate nu mă pricep la tehnică. Deci, eu ca să deschid mașina, trebuie să bag cheia, apoi răsucesc odată la dreapta, și se deschid toate portierele. Când fac asta, se aude sunetul ăla de deblocare. Dar închidere „cu buton”, gen, să apăs și să se deschidă, nu am.

Link către comentariu

Deci tu ai inchidere centralizata dar fara telecomanda. Daca vreina din usi nu se inchide sau deschide, adica acel tamburus nu se ridica sau coboara, arunci trebuie desfacuta broasca si reconditionata.

Link către comentariu

Portierele se închid și deschid, dar când mașina e încuiată, se aude acel zgomot ca și cum ai descuia-o. Dar nu se deschide. Și am observat că uneori, portbagajul, se blochează în mers și îmi apare pe bord martorul pt „portieră deschisă”.

Link către comentariu

Intai trebuie vazut coine comanda sa faca acel click. Se vede la o diagnoza.

Link către comentariu

• 6 months later...

Ca sa nu mai deschid un alt topic, o sa postez aici.

La jetta din semnatura nu mai imi detecteaza cand este deschis portbagajul. Nici lumina din portbagaj nu se aprinde, nici martor in bord. Am inteles ca problema ar fi de la un microswitch aflat in incuietoare.

Intrebare... se poate repara sau trebuie inlocuita incuietoarea ?

Multumesc.

Link către comentariu

Sau mai degraba fire intrerupte in manson.

Link către comentariu

Am "gadilat" firele pe tot traseul vizibil in portbagaj... Nici o reactie.

Am ovservat ca daca tin mai mult timp deschis potbagajul, cam dupa 30-40 secunde se aprinde si becul.

Link către comentariu

Se pare ca este incuietoarea de vina, au dat comanda de ea, se schimba pe garantie.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!