Jump to content

Viitoarea mea masina Passat

TonyFlorian

Postare recomandată

Hmm, e putin ciudat. In momentul asta nu am masina. Am avut un Cielo 2003 sau 2004 1.6  16V pe care din pacate l-am accidentat prea rau (poveste lunga). Important e ca imi plac passaturile si vreau foarte mult sa imi iau unul. Doar ca a inceput sa-mi fie teama. Pe langa faptul ca imi place cum arata, ca e de clasa medie, aveam impresia ca e si usor si ieftin de intretinut. Adica piese mai ieftine decat cele frantuzesti de exemplu.Doar ca mi-am schimbat putin parerea dupa ce am citit topicul cu pompa de ulei pe care la final costul duce undeva peste 5000 Lei. Si faptul ca nu stiu la ce sa ma uit si ce sa verific atunci cand ma voi duce sa vad vreo masina imi da o senzatie de nesiguranta. Pentru a cumpara masina ma voi imprumuta de bani, asa ca daca voi avea marele ghinion sa dau de vreo problema costisitoare, ar insemna sa o trag pe dreapta sau sa ma imprumut in continuare de bani. :) Asa ca , daca aveti bunavointa sa ma indrumati la ce sa fiu atent, ce sa verific, de ce anume model sa ma feresc, sau ce imi recomandati as fi foarte bucuros si asa voi fi cu un pas in fata pt a posta cum se cuvine la sectiunea asta "Masina mea" . Multumesc :)

Link către comentariu

In aria "Masina mea" este permisa:

- prezentarea DOAR a masinilor din gama VAG;

- discutarea aspectelor legate de tuning vizual si tehnic. Sunt strict interzise discutiile referitoare la problemele tehnice.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!