Jump to content

Skoda Rapid 1.4TSI/DSG7

paul.capusneanu

Postare recomandată

paul.capusneanu

Salutare,

Am reusit sa fac un consum. 700 de km cu 45 litri. Traseul a fost mixt urban 40% ,extra-urban 60 %.

din calcule iese 6.5 litri/100km

1.4TSI/DSG7 4500km

Link către comentariu
  • 3 months later...
paul.capusneanu

Salutare,

Am ajuns la 10.000 km. Totul functioneaza perfect. Inca sunt incantat de alegere. I-am cumparat 4 jante de aluminiu Borbet pe 15. Arata mult mai bine acum.

Am si indoit-o pe una din ele. Stanga fata. Am dat intr-o groapa. Ma mir ca n-am facut pana.

Urmeaza folii auto llumar.

post-139520-0-77989500-1434049142_thumb.

post-139520-0-30876300-1434049149_thumb.

Link către comentariu

Desi sunt Borbet inseamna ca acest model are o calitate proasta. La ce balon are anvelopa in mod normal nu se intampla asta. 

Link către comentariu

Foarte frumosa masina, eu as fi pus insa niste jante pe 16-17"  OEM de octavia, arata criminal.

Multi km fara probleme!

Link către comentariu

Daca nu ma insel rapidul are 5x100 ca si polo, octavia are 5x112 deci... no go!

Link către comentariu

Skoda Rapid, cumparata in Noiembrie 2014 ( la mine la firma ) a venit cu cauciucuri Bridgestone.

Nu cumva ti-au scris pe cauciucuri cei care ti-au schimbat cauciucurile de iarna cand le-au dat jos? 

Link către comentariu
paul.capusneanu

Groapa era foarte adanca iar eu aveam in jur de 80km/h. Incercam sa-l depasesc pe unu c-o rulota si groapa mi-a rasarit in fata ( fara sa ma anunte sistemele de protectie ale masinii, adica nevasta, LOOL). Ma bucur ca n-am facut pana. Din cauza asta spun ca sunt de calitate jantele.

@Bogdamn; Cand le-au dat jos dupa masina eu le-am vazut, marcajele. Eram langa masina. Ce nu-mi place cand "ridici" o masina de la dealer e ca nu-ti scrie nicaieri cu ce anvelope a venit din fabrica.Nu regasesti reperul asta.  Am trimis si la Skoda mail cu problema asta sa vad daca pot regasi undeva tipul de anvelope dar n-am primit raspuns.

@Bubu: Eu am vazut-o cu niste jante pe 19 si garda scazuta dar in romulania nu prea ai unde sa mergi pe jante de 16,17-> pentru ca nu avem drumuri (da avem rovigneta), mai ales ca balonu scade odata cu raza jantei pt Rapid. Mai jos regasesti ce este trecut in cartea masinii.

185 60 R15  84H 6Jx15 ET38
195 55 R15  85H 6Jx15 ET38
215 45 R16  86H 7Jx16 ET46
215 40 R17  87H 7Jx17 ET46

Link către comentariu

Combinatia vazuta pe skdita azi-presuri de noroi si roti subtiri=un mare minus vizual,parerea mea.

Link către comentariu

Si pe O3 se pun anvelope Nexen si am văzut si pe Rapid. Ceea ce poate fi suspect este DOT-ul. Oricum, sa o stăpânești fără incidente in continuare.

Link către comentariu
paul.capusneanu

Multumesc la fel.

Am renuntat sa mai caut. Am ramas doar cu suspiciunea.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!