Jump to content

VW Golf IV "NEG"

mmneg

Postare recomandată

~500 de euro, nu stiu exact din cauza ca teoretic nu le mai astepta nimeni sa vina si imi schibasem optiunea catre o bara spate eu avand deja dati niste bani la firma respectiva. o sa imi comunice ulterior cat mai am de platit exact.

becurile care sunt in faruri sunt incredibil de galbene, fapt amplificat de inelele movulii

Link către comentariu
  • Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mmneg

83

• Bogdan_wrc

19

• rudolf.s

15

• andREI

11

• Administrator

hi hi.. mi-au venit si mie "angeli" la mk4... in primavara ne vedem la o sedinta foto... sa vedem cu jantele ca vin greu...

Link către comentariu

misto faruri.

vad ca el nino te-a convins sa treci pe rotile de vara :beerchug:, eu nici macar nu le-am dat jos iarna asta.

e super masina, ai putea totusi sa schimbi antena si sa iti pui una gps, mie imi place aia.

Link către comentariu

@voinea : ti-au venit tot azi? toata lumea e fericita chiar si eu ca in sfarsit o sa am faruri noi :P ;) :beerchug:

Link către comentariu

am pus rotile de vara ca vine intalnirea si ca ma faceam de ras cu celelalte :beerchug: ma tenteaza niste carcase de oglinzi gen S4 RS4 (aluminiu). credeti ca merg?

Link către comentariu
@voinea : ti-au venit tot azi? toata lumea e fericita chiar si eu ca in sfarsit o sa am faruri noi :lol: :) :)

pai si cu cele vechi ce faci? :)

Link către comentariu

Very nice. Dupa parerea mea, lasa oglinzile in culoarea masinii, oricare ar fi modelul ales.

Link către comentariu

Votez oglinzi RS4, argintii/aluminiu. Arata foarte bine.

Lumini albe la bord? :Driver:

Link către comentariu

oglinzile de m3 nu sunt in tema. kitul se numeste "rs4-look" (sa nu ziceti ca farurile nu sunt in tema ca stiu asta, dar sunt singurele care arata bine).

daca ar fi de buna calitate, oglinzile cred ca ar iesi interesant pe aluminiu (a nu se confunda cu argintiu ca pe leon fr).

luminile albe mi se par ca lumineaza prea puternic, am vazut la michael, si pe de alta parte nu se potrivesc cu cadranele albe.

Link către comentariu

ti-am vazut si io azi masinutza LIVE... SUPERBA! sa te bucuri in continuare de ea! impresionante jante... impresionanta masinutza

Link către comentariu

Azi am vazut-o si eu prima oara. E foarte frumoasa e adevarat. Atat de frumoasa incat atunci cand ai parcat langa mine...la a mea nu s-a mai uitat nimeni. :beerchug:

70113005fr8.th.jpg

70113002gk9.th.jpg

Link către comentariu

Ce sa mai zic... Nu am cuvinte... :Driver:

Poze superbe... Masini nervoase...

Sa le stapaniti sanatosi si felicitari lui Iulian! :D

Link către comentariu

daca n-ai si o gagica pe capota...degeaba :vaidecapulmeu:

stai sa vezi zilele astea si la mine...

oricum foarte tare...felicitarile mele

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!